evet evdeyim benimkide negatif çıkma krkusu galiba istiyoruz ilk denememiz ama ilk denemede olmazmış ya oyüzden diyorum olurum dye bekliyorum hemde çok istiyoruz artık yaş geliyo eşim 33 yaşında ben 26 geldi zamanı şu evi toplyayımda gideyim alayım bari
evet evdeyim benimkide negatif çıkma krkusu galiba istiyoruz ilk denememiz ama ilk denemede olmazmış ya oyüzden diyorum olurum dye bekliyorum hemde çok istiyoruz artık yaş geliyo eşim 33 yaşında ben 26 geldi zamanı şu evi toplyayımda gideyim alayım bari
Amin cümlesiinşallah.Biz citroen C4 aldık.Tatlım tabiki siz blirsiniz ama biz hep şöyle düşündük. biz daha evlenmeden eşim arabasını değiştirmeyi düşünüyodu , benimde arabam vardı. ama şöyle birşeyki, onun araasını tek başına sattığında 2 ci el km si falan üksek bir araba alabiliyodu, evlenmediğimiz için benimkini satıptek araba alma şansımızda mümkün değildi, uygun olmazdı, dedikki, biz böyle idare edelim, nasıl olsa kullanıyoruz, herhangi arızası, masrafı yok , sonuçta onnkide 5-6 yıllık arabaydı. evlenince ikisini satar sıfır araba alır üzerine ekleme şansımız olur dedik. çünkü iinci el km si fazla hlede 10 yılı aşış bir araba aldığına en dakika sana masraf çıkarıyo, orası arızalanıyo, burasına bişey oluyo, falan. bence o yüzden senin düşüncen daha mantıklı, biraz dha dişinizi sıkıp 0 demiyorum ama en azından 10 yılıaşmamış bir araba alsanız daha ii olur. çünkü size 3,500 tl ye satn o adamda mutlaka sylemez ama masraf çıkarmaya başladığından satıyodur. hayırlısı olsuncanım sizde kazasız belasız binin inşallah...markasını hatırlayamadım:26:aslında bunu bi adam sıkışmış 3,500 e vericekmiş skoda marka 92 model...eşimin istediği arabalardan değil, şuan borcumuz olduğu için, ayağımızı yerden kessin amaçlı alalım onu diyor...ben kararsızımben de diyorum 1-2 sene sık dişini almışken iyisinden ,istediğinden alalım...o da satarız nolcak 3,000 den diyo
evet tatlım geçen hafta gittim , p.tesi biş bşı yaptım .Citroen C4 bizimki.çok az yakıyo, üstelik otomati olmsına rağmen.Arse siz tatile gittinizmine kadar az yakmış markası
amin cümlesiinşallah.biz citroen c4 aldık.tatlım tabiki siz blirsiniz ama biz hep şöyle düşündük. Biz daha evlenmeden eşim arabasını değiştirmeyi düşünüyodu , benimde arabam vardı. Ama şöyle birşeyki, onun araasını tek başına sattığında 2 ci el km si falan üksek bir araba alabiliyodu, evlenmediğimiz için benimkini satıptek araba alma şansımızda mümkün değildi, uygun olmazdı, dedikki, biz böyle idare edelim, nasıl olsa kullanıyoruz, herhangi arızası, masrafı yok , sonuçta onnkide 5-6 yıllık arabaydı. Evlenince ikisini satar sıfır araba alır üzerine ekleme şansımız olur dedik. çünkü iinci el km si fazla hlede 10 yılı aşış bir araba aldığına en dakika sana masraf çıkarıyo, orası arızalanıyo, burasına bişey oluyo, falan. Bence o yüzden senin düşüncen daha mantıklı, biraz dha dişinizi sıkıp 0 demiyorum ama en azından 10 yılıaşmamış bir araba alsanız daha ii olur. çünkü size 3,500 tl ye satn o adamda mutlaka sylemez ama masraf çıkarmaya başladığından satıyodur. Hayırlısı olsun
tatlım çıksın ne olck daha bu ilk deneme ama belli olmaz ben hmn kaldım hamile :) sans bence. Bişi sorcm böle hiç yiyeceklerden tuhaf koku alıyormusun ? Bnm kaynanam öle anladı peynirler kokuyor dedm şüpehelenmiş gittim test almi gelmiş eşimde evdeydi yaptım çift çizgi çıkmıştıı ağlamıştım çok üzülmüştüm ve istememiştm düşürmek bile istedmşimdi çok pişmanım kızıma bakınca içim yanıyor Neler denemiştim düşsün die ama olmadı. Iyikide olmamş
Inşallah hamilesindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
amin cümlesiinşallah.biz citroen c4 aldık.tatlım tabiki siz blirsiniz ama biz hep şöyle düşündük. Biz daha evlenmeden eşim arabasını değiştirmeyi düşünüyodu , benimde arabam vardı. Ama şöyle birşeyki, onun araasını tek başına sattığında 2 ci el km si falan üksek bir araba alabiliyodu, evlenmediğimiz için benimkini satıptek araba alma şansımızda mümkün değildi, uygun olmazdı, dedikki, biz böyle idare edelim, nasıl olsa kullanıyoruz, herhangi arızası, masrafı yok , sonuçta onnkide 5-6 yıllık arabaydı. Evlenince ikisini satar sıfır araba alır üzerine ekleme şansımız olur dedik. çünkü iinci el km si fazla hlede 10 yılı aşış bir araba aldığına en dakika sana masraf çıkarıyo, orası arızalanıyo, burasına bişey oluyo, falan. Bence o yüzden senin düşüncen daha mantıklı, biraz dha dişinizi sıkıp 0 demiyorum ama en azından 10 yılıaşmamış bir araba alsanız daha ii olur. çünkü size 3,500 tl ye satn o adamda mutlaka sylemez ama masraf çıkarmaya başladığından satıyodur. Hayırlısı olsun
doğru söylüyosun. biz sıfır aldık , çok memnunuz, 2ay olmadı belkide alalı. şehir içinde zaten pek anlamıyosunda , şimdi şehir dışında anlıyosun , acayip bişey çok rahat uçak gibi ve olabilecek bütün konforu rahatlığı hissettiriyo. uzun yolda 130 hızla giderken bile içei sadece sivrisinek sesi gibi bir ses giriyo, bşka çıt yok. yakıtı ükemmel. bizimki otomatik, ama aslında triptonikte deniyo ama biraz frklı yapmışlart, direksiyonda tuş var iki tane otuşlardan gaz fren yapabiliypsun. harika rahat hiç ayağını bağdaş kur otur :)) bütçeniz ne kadar bilmiyorum , bizimki hrşeyi vergisi kaskosu ıvır zvırla 54 bine geldi.bende senin gibi düşünüyorum adam elinden çıkarmaya çalışıyodur kayınbabamın eski model bi arabası vardı sürekli bakımdaydıadam artık masrafından bıkmıştı sürekli bakımda tamirdeydi..sen memnunmusun arabanızdan bide sıfır mı kaça aldınız araba alıcazda araştırma yapıyorum
doğru söylüyosun. Biz sıfır aldık , çok memnunuz, 2ay olmadı belkide alalı. şehir içinde zaten pek anlamıyosunda , şimdi şehir dışında anlıyosun , acayip bişey çok rahat uçak gibi ve olabilecek bütün konforu rahatlığı hissettiriyo. Uzun yolda 130 hızla giderken bile içei sadece sivrisinek sesi gibi bir ses giriyo, bşka çıt yok. Yakıtı ükemmel. Bizimki otomatik, ama aslında triptonikte deniyo ama biraz frklı yapmışlart, direksiyonda tuş var iki tane otuşlardan gaz fren yapabiliypsun. Harika rahat hiç ayağını bağdaş kur otur :)) bütçeniz ne kadar bilmiyorum , bizimki hrşeyi vergisi kaskosu ıvır zvırla 54 bine geldi.
tatlım çıksın ne olck daha bu ilk deneme ama belli olmaz ben hmn kaldım hamile :) sans bence. bişi sorcm böle hiç yiyeceklerden tuhaf koku alıyormusun ? bnm kaynanam öle anladı peynirler kokuyor dedm şüpehelenmiş gittim test almi gelmiş eşimde evdeydi yaptım çift çizgi çıkmıştıı ağlamıştım çok üzülmüştüm ve istememiştm düşürmek bile istedmşimdi çok pişmanım kızıma bakınca içim yanıyor neler denemiştim düşsün die ama olmadı. iyikide olmamş
inşallah hamilesindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
biz bunu alırken qashqaı de aynı paraydı ama dizeli yoktu, test sürüşü yaptık, ikimide kullandık ben beğedim ama eşim beğnmedi,yol tutuşu iyi değil dedi, sonra bunda krar vermiştik. porshe lere ende bayııyorum eşi audi diyo başka bişy emiyo :)) nasip kısmet kndine hedef koydu evide nca sonrasnda audi alcakmış. Babamlarda ben endimi bildim bileli BMW kullanır, satar ütüne ekleryenisini alır, satar üstüne ekler ynisini alır :) ben hep araba kullanmayı BMWde öğrendim onda praik yaptık, harik araba ama yaşlı arabası gibi gelir bana ğır araba yani :)) babam duymasın :)Arse geçenlerde bi yazlıkçıda gördüm...beyaz porshe kayen bayıldım yaa..eşimde seviyo o arabayı..qashqaı leri beğeniyodum..kayenin yanında forsu kaçtı :)))bide benimki bmw leride seviyoo yaaaay ben sevmiyorum bmw
git al canım :) herşeyin hayırlısı :))
bende 23 eşim 28 oldu bizde allah nasip ederse seneye çalışmaya başlıcaz..doğana kadar zaten şimdiden 2 yaş atıyo :))
Enki Allah gönlüne göre versin canım. inşallah sonuç istediğiniz gibi çıkar.
her arabanın otomatik vitesi alınmaz biz çok denedik sadece clio e citroe de 1 saniye bile geri kaydırma olmuyo, diğer bütün otomatik viteslerdekaydırıyo, test sürüşü yapmadığımız araba kalmadı. zaten galericilerde söylüyo bunu.arse güle güle binin 54 bini çok vermişsiniz ama eminim değmiştir. Biz de bi ara araba alacaz diye dizel toyotalara 45 bini gözden çıkarmıştık sonra madem bu kadar verecez vw mi olsa ne demiştik. Şmidi düşünüyoruz da çok uçmuşuz şu an ayaklarımız daha bir yere basıyor :) küçük az yakan dizel ş içi bir araba alıp geçecez ama şmidi de fiytlar coştu . Siz ne zaman almıştınız? zuzum otomatik vites neden istiyon o geri kaçırıyor biz bir haftadır honda otomatik vites deniyoruz öyle :)) Ayrıca da çok yakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?