2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

işte aynen buraya eklediğin şekilde albüm kısmına da ekliyceksin, aynı işlem [/QUOTE] olmuyo işte zaten öyle yapıyorum.

bizim araba gazlı cnm çok memnunuz biz:)

kızlar size bişe diyeceğim bana akıl verin ben hala regl olmadım haziran 10da oldum 15inde bitti ne zamn olmam gerekiyor ben 10unda olucam diye bekliyodum ama olmadım

hr zmn düzenlimi oluyorsun cnm. sıkıntı stres yaşadıysan bu ara ondnda geçikmiş olabilir ama belkide bi junior daha geliyordur topiğimizeee

kızdırmayın zuzumu ya. şimdiye kadar hiç ihtiyacı olmamıştır, ondan bilmiyodur fundam.

zuzuuum her klavyede farklı yerde olabilir ama genelde üstteki F1 diye giden sıranın sonunda oluyor.

kıyamam hemende küsermişyok be alınma takılıyom ben güya bilgisayar programcısıyım ama uzaktan yakından alakam yok bilmediğim okadar çok şey varki
klavyede o tuş canım üsttef12 den sonra geliyo

tabiki canım onu kızdırmak hoşuma gidiyo o topiğin tuba büyüküstünü

F12 nin yanında

işte aynen buraya eklediğin şekilde albüm kısmına da ekliyceksin, aynı işlem

ay evet hiç dikkatimi çekmemişti o tuş:26:
ayrıcana F12 nin yanında değil benimki ,alt çarprazına denk geliyo

yok ya tuba büyüküstüne benzemiyom..kara kaş kara köz den benzettiniz heralde...
bende beğenirim kendilerini amma velakin okadar güzelliğimiz yok

en son o olack heralde bitane daha test alıp yapayım olmdı kan testi yaptırcam

e bugün evdesim koş bi ecz. bitane daha al dene hadii

aaaaa zuzu arabamı alıyosunuz ? hayırlısı olsun azasız belasız inşallahh :)))biz yeni aldık bliyosun , kesinlikle tavsiye ederim, ve eos un dediği gibi kesinlikle dizel olmalı. biz tatilde ist- side arasını 800 km falan 130 tl lik benzinle gittik. diğer aabamız benzinliydi, o olsa en az 200 yakardı diyolar.

hr zmn düzenlimi oluyorsun cnm. sıkıntı stres yaşadıysan bu ara ondnda geçikmiş olabilir ama belkide bi junior daha geliyordur topiğimizeee

evet canım düzenli oluyorum üşütüp geciksem bile 1-2gün aksıyor öle sıkıntı streste yaşamadım bilmiyorum kasıklarımda ağrı falan oluyo arada regl olmadan 2-3öncesinden karın ağrısı kasıklarım belim ağrırdı anlardım ama şuan anlamadım doktor yumurta yumurtlamış demişti acaba demekten kendimi alıkoyamıyorum ümitlenmek eşimide ümitlendirmek istemiyorum o bendende sabırsız

onu da deneme şansımız oldu. LPG ucuz oluyor depo çok ucuza fulleniyor ama bu sefer de gaz çabuk bitiyor. Çok gezenlere en iyisi dizel.

walla bize sanki gazlı daha iyi geliyor 160 km yol 20 tl.daha önce test etmiştik eşimle :)

kız ben dizel demedm:) gazlı dedm ben bize gaz çok uygun geliyor. istanbula nişana gelirken eşimle 120 tl 400 km yol geldiler bize göre çok iyi. bigun arabamızı değiştirirsek onuda gazlı alıcz önümüzde 3-4 sene zor ama

canım sizde kazasız belasız binin inşallah...markasını hatırlayamadım:26:

aslında bunu bi adam sıkışmış 3,500 e vericekmiş skoda marka 92 model...eşimin istediği arabalardan değil, şuan borcumuz olduğu için, ayağımızı yerden kessin amaçlı alalım onu diyor...ben kararsızım
ben de diyorum 1-2 sene sık dişini almışken iyisinden ,istediğinden alalım...
o da satarız nolcak 3,000 den diyo

maşallah zuzum baktım fotolara süper çıkmışsın evet evdeyim sıcak dışarı çıkmak işime gelmiyor pek

Hemen bi test al tatlım nasılsa evdesin..bende dun o korkuyo yaşadım :18::18::18: neseki oldum gece. eğer bebiş istiyorsan inş bebiş geliyordurrr:78:

ewlilik çok güzelde arada tökezliyor insanoda tadı tuzu.yanlız bizim tadımız tuzumuz fazla kaçtı.bana yardım edermisiniz???boşanma derecesine geldik daha sonra düzeldi ama limoniyiz.bir ay sonra ewlilik ıldönümümüz bana yardım edin ne yapmalıyım????fikri olan warsa söylesin lütfen birde yeniyim konu açmayı bilmiyorum buraya yazdım ama kızmayın olurmu:87:

Hemen bi test al tatlım nasılsa evdesin..bende dun o korkuyo yaşadım :18::18::18: neseki oldum gece. eğer bebiş istiyorsan inş bebiş geliyordurrr:78:

evet evdeyim benimkide negatif çıkma krkusu galiba istiyoruz ilk denememiz ama ilk denemede olmazmış ya oyüzden diyorum olurum dye bekliyorum hemde çok istiyoruz artık yaş geliyo eşim 33 yaşında ben 26 geldi zamanı şu evi toplyayımda gideyim alayım bari

Hmmm aranızın ısınmasına etkili olur...evdemi kutlucaksınız dışardamı...evde kutlarsan ve de çalışmıyorsan sofra hazırlayabilirsin..mum ışığı falan :)klasik şeyler yanii, biraz da kelin merhemi hesabı:44:

ewi canım konuyu açarsan bize kendimize göre paylaşırız fikirlerimizi. neden boşanma derecesine geldiniz, ne kadar zaman flört ettiniz vs. vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…