2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Merhaba kızlar ben bu sabah geldim pazartesi iş başı yapıyorum son gün grip oldum ama şimdi iyiyim uyudum bugün dinlendim annemlere gittik sonra şimdide dinlenme modundayım.

tatilim çok güzel geçti hiç bi sorun olmadı fotolarıda eklicem birazdan.

sizde ne var ne yok 84 sayfa yazışmışsınız hangi birini okuyayayım ya ne yapmışsınız öyle :)) Özet geçin bana

Yarında evdeyiz şimdilik bi planımız yok
Zuzum fotoları gördüm hepsi çok güzel birinci yılınız kutlu olsun
Fundam seninde fotoları facede gördüm kardeşine mutluluklar çok tatlı olmuşsun sende
Diğer kızlar sizde ne var ne yok superde gelmiş iş devam ediyormu
Yarenay taşındınızmı
boldah haber varmı
Nektarcım sen nasılsın canım
ayşecim sen neler yapıyon tatile girdimi kurs?
Zeynepcim nestin negatif çıkmış hayırlısı olsun
Ebrucum kuzucuk nasıl?
Diğer tüm kızlar gelişme varsa yazın :))

merhaba canım hoşgeldin özlemişim seni

tatil çok güzel geçmiş çok sevindim bizde gidebilseydik keşke çok sıck havalar

yavaş yavaş kızlar dönmeye başladı hareketlenmeye bşladı topik sessiz olmuyodu böle

baktım canım fotolarına hepsi birbiirnden güzel çıkmış tatilinin iyi geçmesine sorun çıkmamasına çok sevindim

tatilden dönmeyen bol kaldı oda dönsün tam takım olalım

Zeynepcim baya kaynatmışsınız evet dönüşler başladı sırada gidecekler var daha.

bende hepinizi özledim

Zeynep ve funda ne diye hemen fotolarınızı kaldırdınız ki özel albüm yapsaydınız ya bizde görseydik

Zeynep sofranı eklede göreyim

Funda tatilden bi kaç foto koy benim için :)))

"" koltuk sallaniii kamal beyyy""

(fundaya bu)

nektar nasıl yaptın , bi tarif alalım :))
2 kaşık zeytin yağını azcık kızdırdım, sonra 1 diş minik doğranmış sarımsağı attım içine, tavayı ocaktan aldım yağın sıcağıyla pişti sarımsaklar
onları sos kabına döktüm, üzerine istediğin kadar nar ekşisi, yarım tatlı kaşığı hardal, 1 tatlı kaşığı mayonez, yarım limon suyu ekledim karıştırdım güzelce salatama ekledim süper oldu walla :)))

kızlar test yaptım ama nnegatif çıktı hayırlısı olsun
hayırlısı olsun canım :/

elfişim gelmiiiiiş :118: hoşgeldin canımmm, tatilinin iyi geçmesine çok sevindimm

gunaydın kızlar:) elfii gelmişşş hoşgelmiş...şimdi facebooktan baktım fotolarına
sirken sen o saatte naptın forumda öyle uyusaydın ya :18:

aa evet kandildi bugün, sabah serviste konuşmuştuk :))
mübarek olsun kandiliniz kızlar :)
günaydın da dememişim

günaydın kızlar, kandiliniz mübarek olsun.

elfiş hoşgeldin canım, özledik seni ya. fotolara baktım hepsi çok güzeller. tatilinin iyi geçmesine çoook sevindim. ohh eşinle evdeymişiniz ne güzel. değerlendirin bu günleri. evde film keyfi yapın, havuza falan gidin, gezin, tozun, eğlenin.

canım ben taşındım ama sevmedik orayı, geri evimize döndük. hala eşyalarımızı geri yerleştirmeye çalışıyorum. zor bir hafta oldu bizim için.

Son düzenleme:
günaydın kızlarelfiş gelmişhoş geldin canım tatil fotolarına baktım çok beğendim tatilinin güzel geçmesinede sevindim..tatil dönüşü işe başlamaman ne güzelben ertesi gün işe başladımcanım bolda gelsinde sizin için bi kaç resim eklerimgöremeyen başka arkadaşlarda vardı onlarda görürbuarada bugün kandilmiş bilmiyodum:78: herkesin kandili kutlu olsun

elfimm hoşgeldin canım...geçmiş olsun bence güneş çarpmıştır.....
bakayım fotoları eklemişmisin :)))
tatilden sonra evde izin de iyi olur hani

..

günaydın ,kandiliniz mübarek olsun

herkese

selamlarrrrrr

nasılsınız ?

ben ıyıyım altınoluktaydım 2 hafta orada tatıl yaptık annemlerın evınde dün aksam döndük.

3 haftamız kaldı türkıyede ben hıc gerı dönmek ıstemıyorum.

sızler nasılsınız nevar ne yok ?

sinemmmmm hoşgeldin.... naber canım ne var ne yok...özlettin kendini kıs :))) bebikimiz napıyor

sinemmmmm hoşgeldin.... naber canım ne var ne yok...özlettin kendini kıs :))) bebikimiz napıyor

hosbulduk canımınıcı ıyılık güzellık valla ne olsun ıyı gecıyor. hersey yolunda.

bebekde cok ıyı masallah salı günü gıttık ama dr. 12 haftalıgım bu hafta dedık belkı cınsıyetı bellı olur ama yok bellı olmadı dr. dedı daha erken zıplıyordu baya karnımda baya bır güldük cok komıktı.

sinem bebikinin de senin de iyi olmana çok sevindim canım. uzun zamandır yoksun merak ettik. ne güzel tatil yapıyorsun, insan geri dönmeyi düşündükçe morali bozulur. şimdiden düşünme bence, bozma moralini. kalan her gününün tadını çıkar.

ay yavrum benim maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…