- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
"" koltuk sallaniii kamal beyyy""
(fundaya bu)
2 kaşık zeytin yağını azcık kızdırdım, sonra 1 diş minik doğranmış sarımsağı attım içine, tavayı ocaktan aldım yağın sıcağıyla pişti sarımsaklarnektar nasıl yaptın , bi tarif alalım :))
hayırlısı olsun canım :/kızlar test yaptım ama nnegatif çıktı hayırlısı olsun
elfişim gelmiiiiiş :118: hoşgeldin canımmm, tatilinin iyi geçmesine çok sevindimmMerhaba kızlar ben bu sabah geldim pazartesi iş başı yapıyorum son gün grip oldum ama şimdi iyiyim uyudum bugün dinlendim annemlere gittik sonra şimdide dinlenme modundayım.
tatilim çok güzel geçti hiç bi sorun olmadı fotolarıda eklicem birazdan.
sizde ne var ne yok 84 sayfa yazışmışsınız hangi birini okuyayayım ya ne yapmışsınız öyle :)) Özet geçin bana
Yarında evdeyiz şimdilik bi planımız yok
Zuzum fotoları gördüm hepsi çok güzel birinci yılınız kutlu olsun
Fundam seninde fotoları facede gördüm kardeşine mutluluklar çok tatlı olmuşsun sende
Diğer kızlar sizde ne var ne yok superde gelmiş iş devam ediyormu
Yarenay taşındınızmı
boldah haber varmı
Nektarcım sen nasılsın canım
ayşecim sen neler yapıyon tatile girdimi kurs?
Zeynepcim nestin negatif çıkmış hayırlısı olsun
Ebrucum kuzucuk nasıl?
Diğer tüm kızlar gelişme varsa yazın :))
sirken sen o saatte naptın forumda öyle uyusaydın yagunaydın kızlar:) elfii gelmişşş hoşgelmiş...şimdi facebooktan baktım fotolarına
Zeynep ve funda ne diye hemen fotolarınızı kaldırdınız ki özel albüm yapsaydınız ya bizde görseydik
Zeynep sofranı eklede göreyim
Funda tatilden bi kaç foto koy benim için :)))
Merhaba kızlar ben bu sabah geldim pazartesi iş başı yapıyorum son gün grip oldum ama şimdi iyiyim uyudum bugün dinlendim annemlere gittik sonra şimdide dinlenme modundayım.
tatilim çok güzel geçti hiç bi sorun olmadı fotolarıda eklicem birazdan.
sizde ne var ne yok 84 sayfa yazışmışsınız hangi birini okuyayayım ya ne yapmışsınız öyle :)) Özet geçin bana
Yarında evdeyiz şimdilik bi planımız yok
Zuzum fotoları gördüm hepsi çok güzel birinci yılınız kutlu olsun
Fundam seninde fotoları facede gördüm kardeşine mutluluklar çok tatlı olmuşsun sende
Diğer kızlar sizde ne var ne yok superde gelmiş iş devam ediyormu
Yarenay taşındınızmı
boldah haber varmı
Nektarcım sen nasılsın canım
ayşecim sen neler yapıyon tatile girdimi kurs?
Zeynepcim nestin negatif çıkmış hayırlısı olsun
Ebrucum kuzucuk nasıl?
Diğer tüm kızlar gelişme varsa yazın :))
sinemmmmm hoşgeldin.... naber canım ne var ne yok...özlettin kendini kıs :))) bebikimiz napıyor
hosbulduk canımınıcı ıyılık güzellık valla ne olsun ıyı gecıyor. Hersey yolunda.
Bebekde cok ıyı masallah salı günü gıttık ama dr. 12 haftalıgım bu hafta dedık belkı cınsıyetı bellı olur ama yok bellı olmadı dr. Dedı daha erken zıplıyordu baya karnımda baya bır güldük cok komıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?