2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aaaaa inanmıyorum. ama onun doğum zamanı gelmişmiydi ki.
kaç aylıktı?
çok üzüldüm..

canım doğumu glmişti geçen ay...kordon dolanması yüzünden sezeryanla almışlar..ama 1 gün yaşamış..melek oldu şimdi

ay 3 gündü dimi yarenay....

Son düzenleme:
Seacım teşekkür ederiz canım:81:baktım fotona gözünde canlandırarak sohbet etmek daha güzel oluyoevliydin dimi biz tanışmadık bence

Dün alışverişimizi yaptık bende bugünden itibaren yemek yapmaya başlıyorum 15 gündür yemek yapmam
Biraz erken ama akşama ne yapacaksınız hadi bakalım

fundam biz taşınma telaşından alışveriş yapamadık. bu akşam makarna yaparım sanırım, şöyle bol yoğurtlu, soslu.

Dün alışverişimizi yaptık bende bugünden itibaren yemek yapmaya başlıyorum 15 gündür yemek yapmam
Biraz erken ama akşama ne yapacaksınız hadi bakalım
ben çok severek yemek yapıyodum ama bu ara hiç bişi yapasım yok yaa :44:
yemek de istemiyo canımız zaten, bu akaşm anneme gitcem
cumartesi-pazar akşamları da annemdeyim, dayım gelmiş yengem ile Bulgaristandan..
ama bize de çaya gelirler, evimi görmek için felan..ikramlık bişiler düşünmem gerekecek

neyseki bugün cuma
cumartesi çalışıyomusun canım?

bu ara yemek yapma olayından iyi yırtıyosun sirken
ben de bu akşam annemlere gitsem iyi olucak, eşim geç geliyo tek yemeyi hiç sevmiyorum

hem de süper yırtıyorum bu akşam için de eşim kandil ya annemlere geçelim mi diyor; anneme gitsek kesin yemek koyar :)) bugün de yırtacam en sağlamından :)))

bende bu akşam anneme gidiyorum :)))

hiçbi kandilde anneme gidemiyoruz yaa..babanesinde toplanıyolar k.validemler falan....
bu sefer hoopp dedim...

dün gittik babanesine, bugünde ararım...bu sefer annemdeyiz

eşimede bi fırççça çektim..nezamndır hep tek gidiyorum dedim ,tamm aşkım cuma akşamı gidelim dedi..
o da napsın kıyamam hep geç geliyoki çocuk

fundam biz taşınma telaşından alışveriş yapamadık. Bu akşam makarna yaparım sanırım, şöyle bol yoğurtlu, soslu.
ohh mis gibi çok severim yazın yoğurtlu makarna sarımsakta rendelim ben
ayy sorma canım ya sıcaklardan öyle ben sabah 1 tane muz yedim ve meyve suyu içtim onunla duruyorum hiç yemek yiyesim yok
hem de süper yırtıyorum bu akşam için de eşim kandil ya annemlere geçelim mi diyor; anneme gitsek kesin yemek koyar :)) bugün de yırtacam en sağlamından :)))

ohh sende benim gibisin annemlerde burda olsa bende heralde bi annemlerde bi kayınvaldemlerde haftanın yarısını kurtarırdımdün kayınvaldem tepsi kebabı yapmış ordaydık

bizde genelde kayınvaldemlere gideriz annem burda olsa oraya giderdikdün kayınvaldemdeydik bugün gitmeyiz sanırım

günaydın kızlar....kandiliniz mübarek olsun elfişcim hoş geldin tatilinin güzel geçmesine çok sevindim sinem arkadaşımız gelmiş sanırım biz daha tanışmadık ama bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına alsın inşallah....sonunda kocamı işe göndermeyi başardım çok mutluyum patron olunca ohh yan gel yat modundaydı dün akşam kayınpederim geldi bahçede oturduk sohbet ettik annem firik pilavı yapıp gitmişti onu yedik beraber sonra gitti babam ortalığı topla tv izle derken saat 1 oldu zaten yattım uyudum kociş hala oyun oynuyodu ne ara geldi yattı hiç bilmiyorumdenizcim foto koydum demişsin arkadaş olarak ekleyeyimde bende bakayım akşama ne yamek yapsam diye düşünüyorummm bugün evide siler süpürürüm missss ay denizi eklemişim zaten hihhii akıl kalmadı

Son düzenleme:
kızlar bişi sorucam,
bahsetmiştim ya size bir-kaç ay önce eşimin babannesi kalçasını kırdı diye,
kadıncağız hala toparlanamadı, hatta durumu gittikçe kötüleşiyor
yaşı 80 küsür tabi, kolay değil.. kalkamıyo da artık.. :/
hafta sonu 1-2 saatliğine kayınvalideme gitcem (babannesi de ordaymış 1 ay o bakıcakmış)
ne götürmeliyim sizce giderken? tatlı felan alınmaz gibi geliyo bana, tatlı yiyip kutlanacak bi durum değil..ama geçmiş olsuna tatlı götürür insanlar..ay bilemedim yaa :26:

elfişcim fotolarına baktım kuzum çok tatlısın tatilinde güzel geçmşi belliki gülücükler eksik olmasın yüzünüzden....

geçen teyzemin oğlu hastaydı biz ona yaşpasta alıp götürdük çocuk yesin diyemeyve türüde götürebilirsin aslında

Nktar meyve suyu yerine bence meyve götür; çünkü zaten mevsim yaz taze taze meyveler varken meyve suyuna gerek yok. alırsın ikişer kilo kiraz kayısı vs aklına ne geliyorsa götürürsün..

senin kayınvalden nereliki canım firik pilavını antepliler yapar diye biliyorum.eşinin okadar oyun oynamasına niye izin veriyosun canım ya bütün vaktini oyunla öldürüyo ben olsam kesin küserdimkayınbabanla diyaloğunuzun iyi olmaı çok hoş:81:

adanalılar hayatım ablası hatay gelini onlar yaparlarmış ablasından öğrenmiş
ayy küssemde laf söz dinlemiyo malesef çok dertliyim çok
babamı çok seviyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…