aaaaa inanmıyorum. ama onun doğum zamanı gelmişmiydi ki.
kaç aylıktı?
çok üzüldüm..
ben çok severek yemek yapıyodum ama bu ara hiç bişi yapasım yok yaa :44:Dün alışverişimizi yaptık bende bugünden itibaren yemek yapmaya başlıyorum15 gündür yemek yapmam
Biraz erken ama akşama ne yapacaksınız hadi bakalım
neyseki bugün cuma
cumartesi çalışıyomusun canım?
bu ara yemek yapma olayından iyi yırtıyosun sirken
ben de bu akşam annemlere gitsem iyi olucak, eşim geç geliyo tek yemeyi hiç sevmiyorum
ohh mis gibi çok severim yazın yoğurtlu makarna sarımsakta rendelim benfundam biz taşınma telaşından alışveriş yapamadık. Bu akşam makarna yaparım sanırım, şöyle bol yoğurtlu, soslu.
ayy sorma canım ya sıcaklardan öyle ben sabah 1 tane muz yedim ve meyve suyu içtim onunla duruyorum hiç yemek yiyesim yokben çok severek yemek yapıyodum ama bu ara hiç bişi yapasım yok yaa :44:
Yemek de istemiyo canımız zaten, bu akaşm anneme gitcem
Cumartesi-pazar akşamları da annemdeyim, dayım gelmiş yengem ile bulgaristandan..
Ama bize de çaya gelirler, evimi görmek için felan..ikramlık bişiler düşünmem gerekecek
hem de süper yırtıyorum bu akşam için de eşim kandil ya annemlere geçelim mi diyor; anneme gitsek kesin yemek koyar :)) bugün de yırtacam en sağlamından :)))
bende bu akşam anneme gidiyorum :)))
hiçbi kandilde anneme gidemiyoruz yaa..babanesinde toplanıyolar k.validemler falan....
Bu sefer hooppDedim...
Dün gittik babanesine, bugünde ararım...bu sefer annemdeyiz
Eşimede bi fırççça çektim..nezamndır hep tek gidiyorum dedim ,tamm aşkım cuma akşamı gidelim dedi..
O da napsın kıyamam hep geç geliyoki çocuk
benimde dün akşamdan mantım var başka ne yaparım bilmiyorum sıcakta bişede yiyemiyo insan
kızlar bişi sorucam,
bahsetmiştim ya size bir-kaç ay önce eşimin babannesi kalçasını kırdı diye,
kadıncağız hala toparlanamadı, hatta durumu gittikçe kötüleşiyor
yaşı 80 küsür tabi, kolay değil.. kalkamıyo da artık.. :/
hafta sonu 1-2 saatliğine kayınvalideme gitcem (babannesi de ordaymış 1 ay o bakıcakmış)
ne götürmeliyim sizce giderken? tatlı felan alınmaz gibi geliyo bana, tatlı yiyip kutlanacak bi durum değil..ama geçmiş olsuna tatlı götürür insanlar..ay bilemedim yaa :26:
Seacım teşekkür ederiz canım:81:baktım fotona gözünde canlandırarak sohbet etmek daha güzel oluyoevliydin dimi biz tanışmadık bence
günaydın kızlar....kandiliniz mübarek olsun elfişcim hoş geldin tatilinin güzel geçmesine çok sevindim sinem arkadaşımız gelmiş sanırım biz daha tanışmadık ama bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına alsın inşallah....sonunda kocamı işe göndermeyi başardım çok mutluyum patron olunca ohh yan gel yat modundaydıdün akşam kayınpederim geldi bahçede oturduk sohbet ettik annem firik pilavı yapıp gitmişti onu yedik beraber sonra gitti babam ortalığı topla tv izle derken saat 1 oldu zaten yattım uyudum kociş hala oyun oynuyodu ne ara geldi yattı hiç bilmiyorum denizcim foto koydum demişsin arkadaş olarak ekleyeyimde bende bakayım akşama ne yamek yapsam diye düşünüyorummm bugün evide siler süpürürüm missss ay denizi eklemişim zaten hihhii akıl kalmadı
senin kayınvalden nereliki canım firik pilavını antepliler yapar diye biliyorum.eşinin okadar oyun oynamasına niye izin veriyosun canım ya bütün vaktini oyunla öldürüyo ben olsam kesin küserdimkayınbabanla diyaloğunuzun iyi olmaı çok hoş:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?