sinem bebikinin de senin de iyi olmana çok sevindim canım. uzun zamandır yoksun merak ettik. ne güzel tatil yapıyorsun, insan geri dönmeyi düşündükçe morali bozulur. şimdiden düşünme bence, bozma moralini. kalan her gününün tadını çıkar.
sinoşum özledikherkese
selamlarrrrrr
nasılsınız ?
ben ıyıyım altınoluktaydım 2 hafta orada tatıl yaptık annemlerın evınde dün aksam döndük.
3 haftamız kaldı türkıyede ben hıc gerı dönmek ıstemıyorum.
sızler nasılsınız nevar ne yok ?
benim deoff bu sabah bir türlü uyanamıyorum
2. kahveyi içiyorum
ama çok uykuuum vaar :44:
sinoşum özledik
benim de
sabah uyandım, 5 dk oturdum yatakta gözlerimi açamadım
2 kaşık zeytin yağını azcık kızdırdım, sonra 1 diş minik doğranmış sarımsağı attım içine, tavayı ocaktan aldım yağın sıcağıyla pişti sarımsaklar
onları sos kabına döktüm, üzerine istediğin kadar nar ekşisi, yarım tatlı kaşığı hardal, 1 tatlı kaşığı mayonez, yarım limon suyu ekledim karıştırdım güzelce salatama ekledim süper oldu walla :)))
sirken sen o saatte naptın forumda öyle uyusaydın ya:18:
Sea sen foto ekleyecektinsinem hoş geldin canım tatil güzel geçiyomuş ee tabi dönmek istemezsin bende çok zor döndüm şuan işim olmasaydı eğer direk kayseriye giderdim serin buraya göre iş olmayınca burda çok sıkılıyorum iş oluncada elimi kolumu bağlıyo
evet sea sen foto ekliycektiin
Kızlar, fatma 2 gün önce online olmuş
haber alan var mı kendisinden :44:
nektar salata sosu tarifini ben de aldım güzele benziyor :))) Akşam kuzeni teyzeme bıraktık bilgisayarlarına virüs girmiş onu temizledi eşim bir de gerekli güncellemeleri yaptı teyzem de bırkamadı yemeğimizi hemen yedik oyle çıktık dün de yemek yapma işinden yırttım anlayacağınız :))) Eve gelir gelmez de üstümdekileri çıkarıp doğru yatağa yatmışım 8 gibi yani bir ara hatırlıyorum eşim telefonu getirdi annemin sesini filan duydum ama yokk uyumuşum :) Sabah bi uyandım saat 5 biraz eşimle uğraştım o uyanmayınca da foruma girdim :)
hilmifatmayı ben de gördüm yni 2 gün önce online olduğunu farkettim. Çok zor bir durum yaaa; umarım en kısa zamanda atlatır ve aramıza geri döner
fatmaya ne oldu benim haberim yok kızlarrr!!
bebeğini doğduktan sonra kaybetti
neyseki bugün cumabende öyleydim uyandım kahvemi içtiim evde yook
işe geldim bi kahve daha yaptımm hala yok
bugün burda uyuklamazsam iyidir
bu ara yemek yapma olayından iyi yırtıyosun sirkennektar salata sosu tarifini ben de aldım güzele benziyor :))) Akşam kuzeni teyzeme bıraktık bilgisayarlarına virüs girmiş onu temizledi eşim bir de gerekli güncellemeleri yaptı teyzem de bırkamadı yemeğimizi hemen yedik oyle çıktık dün de yemek yapma işinden yırttım anlayacağınız :))) Eve gelir gelmez de üstümdekileri çıkarıp doğru yatağa yatmışım 8 gibi yani bir ara hatırlıyorum eşim telefonu getirdi annemin sesini filan duydum ama yokk uyumuşum :) Sabah bi uyandım saat 5 biraz eşimle uğraştım o uyanmayınca da foruma girdim :)
hilmifatmayı ben de gördüm yni 2 gün önce online olduğunu farkettim. Çok zor bir durum yaaa; umarım en kısa zamanda atlatır ve aramıza geri döner
bebeğini doğduktan sonra kaybetti
neyseki bugün cuma
cumartesi çalışıyomusun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?