2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tesekkürler canım benım zamanım oldukca gırmeye calısıyorum sıteye yazarım sıze yıne arada.

Günaydın kızlar ..
elfiii canım hoşgeldin tatilinin guzel geçmesine sevindim rsmlerine baktım hepsinde ayrı bi mutluluk var..:)
sinem Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.aileniz huzur mutluluk getirsin kanatsız melek
Kızlar berat kandiliniz mübark olsun.. rabbim bugun edilen butun duaları kabul etsin.
Bugun olamıcm ben pek doktora gidicm çünkü doğumkontroliçin işlerimde var herkese kolay gelsnn

Son düzenleme:
off bu sabah bir türlü uyanamıyorum
2. kahveyi içiyorum
ama çok uykuuum vaar :44:

dün akşam babam bizdeydi. eşimle ikisi oturdular balkona biraz rakı, biraz peynir. eşim ne kadar da mutluydu inşallah Türkiye'ye dönünce kocaman kalabalık bir aile olcaz.

sinoşum özledik

off bu sabah bir türlü uyanamıyorum
2. kahveyi içiyorum
ama çok uykuuum vaar :44:
benim de
sabah uyandım, 5 dk oturdum yatakta gözlerimi açamadım

Sea sen foto ekleyecektinsinem hoş geldin canım tatil güzel geçiyomuş ee tabi dönmek istemezsin bende çok zor döndüm şuan işim olmasaydı eğer direk kayseriye giderdim serin buraya göre iş olmayınca burda çok sıkılıyorum iş oluncada elimi kolumu bağlıyo

evet sea sen foto ekliycektiin

kızlar, Fatma 2 gün önce online olmuş
haber alan var mı kendisinden :44:

nektar salata sosu tarifini ben de aldım güzele benziyor :))) Akşam kuzeni teyzeme bıraktık bilgisayarlarına virüs girmiş onu temizledi eşim bir de gerekli güncellemeleri yaptı teyzem de bırkamadı yemeğimizi hemen yedik oyle çıktık dün de yemek yapma işinden yırttım anlayacağınız :))) Eve gelir gelmez de üstümdekileri çıkarıp doğru yatağa yatmışım 8 gibi yani bir ara hatırlıyorum eşim telefonu getirdi annemin sesini filan duydum ama yokk uyumuşum :) Sabah bi uyandım saat 5 biraz eşimle uğraştım o uyanmayınca da foruma girdim :)

hilmifatmayı ben de gördüm yni 2 gün önce online olduğunu farkettim. Çok zor bir durum yaaa; umarım en kısa zamanda atlatır ve aramıza geri döner

Ekledim Funda'cım.
dün yoğundu işler. Biraz önce yükledim. bakabilirsin

Son düzenleme:

Fatmaya ne oldu benim haberim yok kızlarrr!!

bende öyleydim uyandım kahvemi içtiim evde yook
işe geldim bi kahve daha yaptımm hala yok
bugün burda uyuklamazsam iyidir
neyseki bugün cuma
cumartesi çalışıyomusun canım?

bu ara yemek yapma olayından iyi yırtıyosun sirken
ben de bu akşam annemlere gitsem iyi olucak, eşim geç geliyo tek yemeyi hiç sevmiyorum

canım normal zamanı 19 Haziran'dı, aldığımız habere göre 2 Haziran'da kordon dolanması sebebiyle erken almışlar bebeği, 5 Haziran'da vefat etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…