2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yeşil mercimeği yıkayıp tencerede haşlıyoruz.
Diğer bir tencerede tereyağını, sıvıyağı koyup, kuru soğanı yemeklik doğruyoruz.
Kuru soğanları soteledikten sonra unu koyup hafif sararana kadar kavuruyoruz.
Salçayı katıp mercimeği koyuyoruz.
Mercimeklerin üzerine çıkacak kadar su koyup tuzunu atıp karıştırarak pişiriyoruz.
Kaynamaya başladıktan sonra 15-20 dakika pişirip servis yapıyoruz.

hayatım bunun mercimek çorbasından tek farkı blenderdan geçirmiyosunda tane tane kalıyo, başka fark yokki :uhm: :uhm:

hıımm bide illaki mercimeği haşlıyosunuz vazgeçmediniz şu huyunuzdan bütün vitaminini öldürüyosunuz. zaten su ekleyip pişiriyosunuz mercimek çok kolay pişen birşey gerek yokki

Allah seni napmasın kızz ,, hiç yapmamış tarif veriyo kaydirigubbakcemile3
ama buda bir yetenek biliyomusun , biz kurstayken hoca ilk önce yemeğin hazırlanmış halini ortaya koyardı nasıl yapılmış olabileceğini tarif ettirip ondan sonra uygulamaya geçirirdi. yani bakarak nasıl olduğu anlamak

:roflol::roflol::roflol:

Günaydınnnn uzun bi aradan sonra ben varım :)
Kızlar çok şükür kazasız belasız 2 düğünümüde atlattım evlendim geldim evimde keyif çatıyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın ajikal ben varım şekerimm...işteyim buugün gündüz.. ooo ünlü lindark ta gelmiş hoşgeldin lindark kızlar seni merak ettiler bayaa....sevindim güzel geçmesine canım umarımm ömür boyu sürerrr....

Arse ve Super merak etmiştir ama hiç vaktim olmadı en son bu hafta düğünümü atlattım ve geldim geçmişi okıcam birazdan bakıyım neler yazmışlar kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…