Günaydınnnn uzun bi aradan sonra ben varım :)
Kızlar çok şükür kazasız belasız 2 düğünümüde atlattım evlendim geldim evimde keyif çatıyorum kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun Lindark,2 düğün yaptınız demek,yorgunsundur şimdi,,
evinin kocanın tadını çıkar bol bol
günaydın cumartesi çalışan kader arkadaşlarım :)
günaydın cumartesi çalışan kader arkadaşlarım :)
Teşekkür ederimm. Evet 2 düğün gerçekten çok zormuş Aydının sıcağını düşünürsek mahvoldum tüm gün bide açık havadaydı bendede güneşe alerji var burun etlerim şişiyo nefes alamıyorum ne klima ne başka bişe fayda etti tersim döndü -tatlicadiarzu-
İstanbuldakide öyleydi ama orası kadar değildi sadece fotoğraf çekimlerinde güneş baya bi yordu bizi çoğu fotoğrafı göz kapalı diye tekrarladık kaydirigubbakcemile3 Fotolar daha elime geçmedi merakla bekliyorummm
Düğün öncesi birsürü kötü olay yaşadım ama çok şükür 2 dğünümdede hiç aksilik olmadı herşey çok güzel geçti
şimdide evimdeyim alışmaya çalışıyorum ve dinleniyorum bol bol kaydirigubbakcemile2
Tek derdim sahur :sinifsinif: Sahurda her akşam ne yapacağıma karar veremiyorum uyku sersemi kaydirigubbakcemile3
Günaydınnnn uzun bi aradan sonra ben varım :)
Kızlar çok şükür kazasız belasız 2 düğünümüde atlattım evlendim geldim evimde keyif çatıyorum kaydirigubbakcemile3
Meraba kızlar, ben de evlendim geldim.. zemuszemus gerçi 1 ay oldu ama face den buraya uğrama vaktim olmadı hiç...
ben de Muğlalı olduğum için deniz kenarı foto çekimlerimiz oldu ve gözlerimiz kapalı çıktı hep "lindadark" gibi çok uğraştık, sıcak hava sinir etti falan ama atlattık şükür
eşim göreve başladı, ben de evde oyalanıyorum alışmaya çalışıyorum... okullar açılana kadar böyle... sıkılıyorum evde :2: hem sıcak hem de deniz yok, olsaydı bi yüzer gelirdik ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile2
günaydınnn
günaydınhihoyyyt
Hoşgeldin canım, mutluluklar,resmimiz nasıl :kedi:
oooo Kimler gelmiş kimlerrr, bizde seni bekliyoduk dört göz dört kulak :teytey:Teşekkür ederimm. Evet 2 düğün gerçekten çok zormuş Aydının sıcağını düşünürsek mahvoldum tüm gün bide açık havadaydı bendede güneşe alerji var burun etlerim şişiyo nefes alamıyorum ne klima ne başka bişe fayda etti tersim döndü -tatlicadiarzu-
İstanbuldakide öyleydi ama orası kadar değildi sadece fotoğraf çekimlerinde güneş baya bi yordu bizi çoğu fotoğrafı göz kapalı diye tekrarladık kaydirigubbakcemile3 Fotolar daha elime geçmedi merakla bekliyorummm
Düğün öncesi birsürü kötü olay yaşadım ama çok şükür 2 dğünümdede hiç aksilik olmadı herşey çok güzel geçti
şimdide evimdeyim alışmaya çalışıyorum ve dinleniyorum bol bol kaydirigubbakcemile2
Tek derdim sahur :sinifsinif: Sahurda her akşam ne yapacağıma karar veremiyorum uyku sersemi kaydirigubbakcemile3
aşağı gösterdim 3 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?