2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aaaa yeni gelin kocasını kaldıramamışşş mafoldumben
şimdi kocanda gelir akşam derki kıyamadım çok güzel uyuyodun, malumm cicim ayındasınız kaydirigubbakcemile3

aaaa yeni gelin kocasını kaldıramamışşş mafoldumben
şimdi kocanda gelir akşam derki kıyamadım çok güzel uyuyodun, malumm cicim ayındasınız kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ya ama bugne kadar hep ben kaldırıyorum hatta zorla uyanmıyokaydirigubbakcemile3 gece çok geç yattım bide haftasonu çok yoruldukk . Sahur zaten beni mahvediyo uyanamamışım :kedi:
Cicim ayımız felan yok yaw ramazan var mübarek kaydirigubbakcemile3
Zaten bide hastayım düğün ertesi hemen oldum kardeş kardeş yatıp uyuyoz kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr
bende dün ailemi iftara davet ettim,herşey çok başarılıydı,yemeklerimi yerlerken kendilerinden geçtiler

yaa anlat düğünler nasıl geçti, naptınız ?

En kısa özeti yorucuuuuuu
Ama bi o kadarda güzell
2 gün önceden Aydına gittik ertesi güne kadar dinlendk o gün hazırlıklar başladı ev curcunaydı herkes uzaklardan gelmiş aşırı kalabalıktı . Ben bol bol boy
numda makinem dolandım her yerde çekim yaptım süper kareler var hatta herkes dediki gelin hangisi bende benimmm diyodum bi yandan foto çekerken kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ordaki kuaförde çok güzel geçti kına yapmadık akşamına düğün oldu işte açık havada abim projeksiyonda duvara yansıtmış kocaman dev gibi bizim fotoğrafları zledi önce herkes müziğin bitmesine yakın meşalelerden yol yaptırmış abimle nişanlım onlar yanmaya başladı biz çıktık dans ettik herşey süperdi havai fişekler patladı konfetiler attılar opuyorumnanaktan
O gün öyle geçti ....
Aydında 2 gün daha kaldık gezdik eğlendik sonra İstanbula döndük burdaki koşturmaca başladı kına oldu harika geçti o da çok eğlendik ertesi gün tekrar kuaför ve düğün hazırlıkları çok şükür kazasız belasız atlattık fotoğraf çekimi bi harikaydıı hala elime ulaşmadı bugün yarın bekliyoruzz .
eve geldiğimizde bitmiştik resmen 10 günün yorgunluğu yollar sıcaklar mahvetti bizi anca kendime gelemebildim. Şimdide evi çözmeye çalışıyorum heryer heryerde gibi.
İlk gecemiz ilk gece olmadı ama sorunsuz geçti :kedi: Ertesi gün de hastalandım zaten daha bugün banyo yapıcam kaydirigubbakcemile3
Öyle ya da böle atlattık çok şükür şimdi evimde dinlenmedeyim iftar iftar geziyoruz çok keifli geçiyo

merhaba taze gelinler. öncelikle hepinize hayrılı uğurlu olsun hepinizi tebrik ediyorum.bende 2010 da evlendim. bugün tam 3 ay oldu. çok şükür çok mutluyum. şimdilik her şey yolunda. hatta bebiş yapmaya karar verdik eşimle. çocukları çok seviyorum. çalışmadığım için birde üüstüne gurbet bu karara beni daha hızlı geçirdi. umarım hayırlısı olur. rabbim pişman etmez. hayrılı zamanda kucağıma alrım inş. herkese tekrar mutluluklarr.

mutluluklar tatlım, hayırlısı olsun inşallahvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…