sağol canım :) iyi oldu yaw...o kotta kaldı gözüm ama çok güzel olduğu içineşim giydirmez
çok mütevaziyim dimmi :)
bulgaristana gidiyorum ya yarenim, demiştim bayramda 9 gün tatilde :))nekk senin çizelge değişmiş. Nereye gidiyorsun tatile mi?
hoşgeldin :)))2010 da evlenen kızlaaarrrr nasılsınızz bende sizdenim birazcık dedikoduya ne dersiniz:118::118:
güle güle giy canımbi butiğe girdim, güzel şeyler var orda...etek bakayım dedim...bu aldığım kirli beyaz krem gibi incecik kumaşı...colıns n ihraç fazlası malıyımış 20tlye aldım
Ay bi kot etek giydim...diz üstü süper oldu yaa :)))) manyak dehşet durdu üstümde30tl :)
MAŞALLAHBENİMDE BAŞIM AĞRIYODU GİTTİM BAŞIMA SU SÜRDÜM GELDİM
içmek istemiyorum zuzum geçmiycek olursa içerimgeçmiş olsun fundam ..ilaç içsenmiki..hiç sevmem ilaç içmeyi
Benmde boğazım ağrıyo..çay söledim sıcak sıcak içeyim...dün dediğim gibi dondurmayı hüplettim :d ..biraz fazla kaçırdım
nektar...zdravey
su iç, hafifletiyo gerçekten :44: Bünye yazın susuz kalınca baş ağrısı olabiliyomuşmaşallahbenimde başım ağrıyodu gittim başıma su sürdüm geldim
nektar...zdravey
içmek istemiyorum zuzum geçmiycek olursa içerimgeçmiş olsun ben dün yiyemedim çok yorgunduk dışarı çıkıp almaya üşendik bugün yicem dün canımı istettin
o ne kız
su iç, hafifletiyo gerçekten :44: Bünye yazın susuz kalınca baş ağrısı olabiliyomuş
Zdrasti zuzum
peki nigoşoda sana selam verdi zuzu affin sana öğren :81:
bende vardı da öyle yedim :)) bugünlük daha var...başka yok :d
waoww selam ın karşılığımı bu kızz...
zdravey in geri dönüşümü zdrasti heralde :)))
funda bulgarca öğreniyomm
ayy sıkıldım yaa uykum geldiii..gidip kızım için alışveriş yapasım var ama param yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?