2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yani işte , işten çıkınca aylık alıcaksın diye duydum ben...peşinmi alınacakmış:44:

Neyse versinlerde

kızlar sistem bizim açımızdan ii değil bakın okuyun;

normal sisteme göre işyerinde 1 yıl çalışan 1 aylık maaşı kadar kıdem tazminatına hak kazanıyor. Ancak taslağa göre fon uygulaması geldiğinde hesap değişecek. 1000 TL maaşı olan bir işçiyi ele alalım. Bu işçi mevcut sistemde 1 yıl çalıştığında 1 aylık maaşı kadar yani 1000 TL tazminata hak kazanıyor. Ancak yeni sistemde 1000 TL maaşı olan işçi için işveren maaşın yüzde 3’ü oranında fona ödeme yapacak. Yani her ay 30 TL prim yatıracak. Bu tutarın yıllık karşılığı ise 360 TL olacak. İşçinin ilk anda kaybı 640 TL olacak. Nihai kayıp ise bu paranın fon tarafından nasıl nemalandırılabildiğine göre değişecek..

Kıyamam yaa...

Fundam dün çok acıkmıştım, kayseri yöresine baktım katmer çokda zor durmuyo yaa..bitek yufka büyüklüğünde aç falan diyo:) ondan emin değilim hiç açmadım:26:

upsss:26:..........

yani işte , işten çıkınca aylık alıcaksın diye duydum ben...peşinmi alınacakmış:44:

Neyse versinlerde

yok canım, benim bildiğim kıdem tazminatı alır gibi toptan alacaksın.

eğer böyleyse çok kötü tabii ya. o ne öyle %60 kaybımız var

elfiş ne yaptı acaba hiç uğramadı bir daha. şimdi o temizliğe vermiştir kendini. uzak kaldı ya evden birkaç gün. tatilde dinlenmişti, iş başı yapana kadar temizlikle yorar kendini:44:

15.07.2011 14:34 evet bu saatlerde temizlik yapıyordum

Geçmişi tam bitiremedim ara ara dönüyorum buna çok güldüm :90: :90: :90:

Kıyamam yaa...

Fundam dün çok acıkmıştım, kayseri yöresine baktım katmer çokda zor durmuyo yaa..bitek yufka büyüklüğünde aç falan diyo:) ondan emin değilim hiç açmadım:26:

http://3.bp.blogspot.com/_RrQQxj587...fEcNX0/s400/sevilcedeninciler_yeniler_012.jpg burda detaylı var canım yapımı kayseride hazırda satılır hamur işi yapan yerler vardır selda bacı bilmem ne sofrası falan diye ordanda alırız biz buzluğa atarız istediğimiz zaman çıkarıp ısıtır yeriz

evt sezeryan oldum çok çok memnunum ben.ilk 1 hafta zordu ama suan çok rahatım göbek falan kalmadı (biara çekerm göbişimi size :) normal doğumdu aslında hersey yolundaydı bebek çok gusel oturmuştu rahime ama ben normal yapamadım birde bebeğin küçük olduğunu söledi (2880 dedi kilosunu )doktor doğumdan 1 gun önce çok rahat normal olur dedi üst çatımda sınırda idi. balım bi doğdu 3440 :) woowww dr sasırdı yanılma oluyor yani.iyiki normale zorlamadık dedi sorun olurdu dedi.bir arkadasımla 1 hafta aramız istanbula gittiğimde buluştuk onun yanımda kendimi genç kız sandım walla 5 aylık gibiydi yaa karnı hala. 7 aylıkken hamileyken bile karnım yoktu.

siz elektrik faturalarına çokmu diyorsunuz :) bende klima kullanıyorum oturduğum odada bu yaz açamadım daha ama balımdan ama 2 aylık 202 tl geldi. kışın 3 aylık 350 ödediğimi biliorum

sanırım kapanmayan bacanın içinde kuş varrr kıpır kıpır bişi var çünkü.birde balımı yıkadım az önce masaj yaaparken gogsunun birinden sertlik farkettim netten baktm bişi bulamadım yrn dr götürcm

Son düzenleme:
eos bebeğindeki sertliğe bizde süt durmuş derler. Anne sütü alan bebeklerde oluyor o. Ama sen yine de bir doktora götür. Önemli bir şey değildir umarım.

yarenay o yüzüklerdeki sonsuzluk simgesi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…