canım aylık olarak değil, işten çıkınca toplu olarak alacaksın. Her ay işveren her işçisi için fona belli bir miktar yatıracak. Sen de işten ayrılırsan ya da çıkartılırsan devletten alabileceksin paranı. Patronun peşinden koşmayacaksın versin diye.
güzelim ebnm gibi yap, oturma odasını açtığında ,diğer kapıları kapat...bitek salonla oturma odası açık kalsın...orayada gider bi dene
kızlar sistem bizim açımızdan ii değil bakın okuyun;
normal sisteme göre işyerinde 1 yıl çalışan 1 aylık maaşı kadar kıdem tazminatına hak kazanıyor. Ancak taslağa göre fon uygulaması geldiğinde hesap değişecek. 1000 tl maaşı olan bir işçiyi ele alalım. Bu işçi mevcut sistemde 1 yıl çalıştığında 1 aylık maaşı kadar yani 1000 tl tazminata hak kazanıyor. Ancak yeni sistemde 1000 tl maaşı olan işçi için işveren maaşın yüzde 3’ü oranında fona ödeme yapacak. Yani her ay 30 tl prim yatıracak. Bu tutarın yıllık karşılığı ise 360 tl olacak. Işçinin ilk anda kaybı 640 tl olacak. Nihai kayıp ise bu paranın fon tarafından nasıl nemalandırılabildiğine göre değişecek..
yani işte , işten çıkınca aylık alıcaksın diye duydum ben...peşinmi alınacakmış:44:
Neyse versinlerde
kızlar sistem bizim açımızdan ii değil bakın okuyun;
normal sisteme göre işyerinde 1 yıl çalışan 1 aylık maaşı kadar kıdem tazminatına hak kazanıyor. Ancak taslağa göre fon uygulaması geldiğinde hesap değişecek. 1000 TL maaşı olan bir işçiyi ele alalım. Bu işçi mevcut sistemde 1 yıl çalıştığında 1 aylık maaşı kadar yani 1000 TL tazminata hak kazanıyor. Ancak yeni sistemde 1000 TL maaşı olan işçi için işveren maaşın yüzde 3ü oranında fona ödeme yapacak. Yani her ay 30 TL prim yatıracak. Bu tutarın yıllık karşılığı ise 360 TL olacak. İşçinin ilk anda kaybı 640 TL olacak. Nihai kayıp ise bu paranın fon tarafından nasıl nemalandırılabildiğine göre değişecek..
elfiş ne yaptı acaba hiç uğramadı bir daha. şimdi o temizliğe vermiştir kendini. uzak kaldı ya evden birkaç gün. tatilde dinlenmişti, iş başı yapana kadar temizlikle yorar kendini:44:
Kıyamam yaa...
Fundam dün çok acıkmıştım, kayseri yöresine baktım katmer çokda zor durmuyo yaa..bitek yufka büyüklüğünde aç falan diyo:) ondan emin değilim hiç açmadım:26:
evt cnm baya yordu beni tşk ederiz teyzesi:))
kızım olacak inşallah canım benimde zamansız olmaz canım doğum için şuan bi kararım yok beklicez sen sezeeryanmı yaptın?
kızlar buarada fatma ve süperden haber yokmu?
birde balımı yıkadım az önce masaj yaaparken gogsunun birinden sertlik farkettim netten baktm bişi bulamadım yrn dr götürcm
eos bebeğindeki sertliğe bizde süt durmuş derler. Anne sütü alan bebeklerde oluyor o. Ama sen yine de bir doktora götür. Önemli bir şey değildir umarım.
yarenay o yüzüklerdeki sonsuzluk simgesi mi?
bıraktı cnm benm kızım emmeyi 4 aylıkken
eos bebeğindeki sertliğe bizde süt durmuş derler. Anne sütü alan bebeklerde oluyor o. Ama sen yine de bir doktora götür. Önemli bir şey değildir umarım.
yarenay o yüzüklerdeki sonsuzluk simgesi mi?
kızlar bakın şu alyanslara, çok beğendim ben:98: Eki Görüntüle 227346
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?