evet canım sonsuzluk simgesi
Peki bu aralar ateşli bir hastalık geçirdi mi??
yüzük güzel gibi ama bence kullanışlı olmaz. Çünkü o girintilere mutlaka bir şeyler kaçar. El yıkarken mutfakta ufak tefek şeyler hazırlarken hep çıkarmak zorunda kalırsın. Ben yüzüğümü çıkarmayı hiç sevmem de o yüzden öyle geldi bana. Bir de o taşlı olan yerlerindeki taşlar zamanla düşebiliyor; çok korumak sakınmak isteyeceksin onları da yaparken rahat rahat kullanamayacaksın. Her düştüğünde gidip taktıracaksın vs.
çalışıyorum ben bugün zuzumElfi nektar sesiniz çıksın...
çalışıyorum ben bugün zuzumarada okuyorum sizi
canım benim alyansımın da öyle boşlukları var ama hiç problem olmadı şimdiye kadar. ben de hiç çıkartmam alyansımı. taşları artık çok güzel yerleştiriyorlar, düşmüyor kolay kolay. alyansımda yaklaşık 50 tane taş var hiç biri düşmedi şimdiye kadar. bir de taşların üstüne istersen tırnak cilası sürebilirsin sağlam oluyorlar, parlaklıklarını da yitirmiyorlar.
Evet taşları çok güzel yerleştiriyorlar teyzemin alyansı taşlı bir şey habire taşlarını düşürüyor kuyumucuyu ziyaret ediyorlar. Ben bir an seni de kendim gibi düşündüm. Tamtur taktığımda hiç rahat edemiyorum her el yıkayışımda çıkarmak zorunda kalıyorum ve taşları düşer mi acaba diye tedirgin oluyorum. Alyansta böyle bir durumu çekemezdim
yok valla benim hiç sorunum olmadı şimdiye kadar taşlarıyla ilgili. Aldığım günden beri hiç ziyaret etmedim kuyumcumuzu. Garanti belgesi duruyor öyle çekmecede. şükür hiç kullanmak nasip olmadı. Tamturlarda durum değişebilir ama altının içine koyulan taşlarda problem olmuyor artık hiç. Fundanın da alyansı taşlıydı, gelince ona bir soralım problem yaşamış mı hiç diye.
2010 da evlenen kızlaaarrrr nasılsınızz bende sizdenim birazcık dedikoduya ne dersiniz:118::118:
2010 da evlenen kızlaaarrrr nasılsınızz bende sizdenim birazcık dedikoduya ne dersiniz:118::118:
hoşbulduk canım nasılsın bebeğinmi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?