2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

deliricem resmen ahizeyi 2-3 dk havada bırakıyorum çalmasın diye
yerine koyar koymaz saniyede telefon çalıyo.. :84: çekilecek gibi değil yaa

ayy insanın yüreği tükeniyo ya gerçekten allahtan benimki çok çalmıyo böle bile sıkılıyorum cvp vermeye öle hiç düşünemiyorum...

ne kadarmış izni??

ya yaren çok mu yoğun nerelerde göremedim bugün???

ayy insanın yüreği tükeniyo ya gerçekten allahtan benimki çok çalmıyo böle bile sıkılıyorum cvp vermeye öle hiç düşünemiyorum...
4'ten sonra sesim zor çıkıyo zaten, hiç güleryüzlü de konuşmuyorum kusura bakmasınlar

ben biraz muhasebedeki kızların yanına gidiyorum, bunaldım
orda boş bi masa var oraya yönlendiriyim telefonlarımı
gelirim az sonra :))

Tam takım burdayız hayret
Benimkide bu aralar çok çalmıyo allahtan bende tahamül edemiyorum yahele mıy mıy konuşanlara hiç tahamülüm yok :96:
Bazen bende böyle oluyorum:102::102:

4'ten sonra sesim zor çıkıyo zaten, hiç güleryüzlü de konuşmuyorum kusura bakmasınlar

ayy sorma bende aynen öle ama bizde arayanlar hep şubelrde çalışanlar falan dahili numaraları herkesin var beni aramak yerine direk onları arayabilirler ama yok illa ben bağlıcam sinir ediyolar..

Nekcim bana çizelgen yine yanlış gibi geliyor

30 ağustos salı günü bayram pazartesi arife pazar zaten tatil cumartesi sana tatil cum günüde ayın 26 sına gelir

Tarihi 26 ağustos olarak mı attın?

Bide bu ay yani temmuz ayında 5 cuma 5 cumartesi 5 pazar günü var çok uzun bi ay :)))

Son düzenleme:

bugün kafası yerinde diil yanlışsa da normaldir artıkkk

ay kızlaaar az önce hiç farkında olmadan bi küçük cips 2,5 tane de halley yedim biri beni durdursunnnn

dolapta yarım süt varmış onunla da supangle yapayım ne zamandır bekliyor yapılmayı yazıkkk

ende zayıflıcam böyle giderse öğlen yemek yemedim şimdi bi hallet ile bi cin yedim doydum

Eşimde rejimde hergün mekik şınav çekiyor bakalım ne zaman pes edicek

ne kadarmış izni??

ya yaren çok mu yoğun nerelerde göremedim bugün???

ayyy yetiştimmm geldim adaşımmm öğlen yemekten sonra patron yanıma bir oturdu kalkmak bilmedi ya. şimdi çıktı dışarı. hemen arkasından eşim aradı, sen niye mesajlarıma cevap vermiyorsun diye kızmış anlattım durumu sakinleşti şükür. geçmişi okuya okuya ancak yetişebildim. bu akşam şafak nöbeti var burda 20 Temmuz etkinlikleri kapsamında. eşim erken gelirse oraya gitcez. Candan Erçetin, Ayten Alpman ve mehter takımı varmış. umarım gecikmez eşim

merak ettim cnm yaa göremeyince topiğimizin 2.lanet patronu hayırlı uğurlu olsun

ende zayıflıcam böyle giderse öğlen yemek yemedim şimdi bi hallet ile bi cin yedim doydum

eşimde rejimde hergün mekik şınav çekiyor bakalım ne zaman pes edicek

bende yemek yemedim elfii...dondurma yedim sadece :)
şimdi dolapta karpuz var gidip peynir alıcam onu yicem..mesaideyim zaten bugün belki 9a kadar kalırım eşimde yok ya..kuşadasında bugün gece geç gelir

bende yemek yemedim elfii...dondurma yedim sadece :)
şimdi dolapta karpuz var gidip peynir alıcam onu yicem..mesaideyim zaten bugün belki 9a kadar kalırım eşimde yok ya..kuşadasında bugün gece geç gelir

zuzuş senin eşin ne iş yapıyodu benimki gibi gezici oda heralde ama kalmıyo seninki?

üffffffff bi sıcak bastı ben azcık balkona çıkayım bi nefes alayım kızlar burda olursanız konuşuruz yine byyyyyyyyyyyy e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…