deliricemresmen ahizeyi 2-3 dk havada bırakıyorum çalmasın diye
yerine koyar koymaz saniyede telefon çalıyo.. :84: çekilecek gibi değil yaa
her zaman böyle, en az haftanın 4 günü böyleherzaman mı böyle yoksa bugün yoğunmu:102::102::102:
evet öylebazen telefon çevirmek için ahizeyi kaldırıyorum, telefon çalmış oluyo biri aramış konuşuyorum o en nefret ettiğim an
doğum iznine ayrılan kız geri gelsin bi dakka durmiycam burda, başka departmana geçerim inş :26:
4'ten sonra sesim zor çıkıyo zaten, hiç güleryüzlü de konuşmuyorum kusura bakmasınlarayy insanın yüreği tükeniyo ya gerçekten allahtan benimki çok çalmıyo böle bile sıkılıyorum cvp vermeye öle hiç düşünemiyorum...
4-6 ay arası, bakalım nekadar olucakne kadarmış izni??
ya yaren çok mu yoğun nerelerde göremedim bugün???
4'ten sonra sesim zor çıkıyo zaten, hiç güleryüzlü de konuşmuyorum kusura bakmasınlar
Nekcim bana çizelgen yine yanlış gibi geliyor
30 ağustos salı günü bayram pazartesi arife pazar zaten tatil cumartesi sana tatil cum günüde ayın 26 sına gelir
Tarihi 26 ağustos olarak mı attın?
Bide bu ay yani temmuz ayında 5 cuma 5 cumartesi 5 pazar günü var çok uzun bi ay :)))
ne kadarmış izni??
ya yaren çok mu yoğun nerelerde göremedim bugün???
ayyy yetiştimmm geldim adaşımmmöğlen yemekten sonra patron yanıma bir oturdu kalkmak bilmedi ya. şimdi çıktı dışarı. hemen arkasından eşim aradı, sen niye mesajlarıma cevap vermiyorsun diye kızmış anlattım durumu sakinleşti şükür. geçmişi okuya okuya ancak yetişebildim. bu akşam şafak nöbeti var burda 20 Temmuz etkinlikleri kapsamında. eşim erken gelirse oraya gitcez. Candan Erçetin, Ayten Alpman ve mehter takımı varmış. umarım gecikmez eşim
ende zayıflıcam böyle giderse öğlen yemek yemedim şimdi bi hallet ile bi cin yedim doydum
eşimde rejimde hergün mekik şınav çekiyor bakalım ne zaman pes edicek
bende yemek yemedim elfii...dondurma yedim sadece :)
şimdi dolapta karpuz var gidip peynir alıcam onu yicem..mesaideyim zaten bugün belki 9a kadar kalırım eşimde yok ya..kuşadasında bugün gece geç gelir
merak ettim cnm yaa göremeyincetopiğimizin 2.lanet patronu hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?