aynen canım ya sorma valla. sanırım adam andropoza giriyor, acısı da bizden çıkıyor. full stresiz bu aralar.
zuzuş senin eşin ne iş yapıyodu benimki gibi gezici oda heralde ama kalmıyo seninki?
aynen canım, bizim de en çok kendi mağazalarımız arar, dahilileri de bilirler ama bana bağlatmak hoşlarına gidiyo galibaayy sorma bende aynen öle ama bizde arayanlar hep şubelrde çalışanlar falan dahili numaraları herkesin var beni aramak yerine direk onları arayabilirler ama yok illa ben bağlıcam sinir ediyolar..
bana doğru gibi geliyo şimdi, 3 eylül? 40 gün var işte :))Nekcim bana çizelgen yine yanlış gibi geliyor
30 ağustos salı günü bayram pazartesi arife pazar zaten tatil cumartesi sana tatil cum günüde ayın 26 sına gelir
Tarihi 26 ağustos olarak mı attın?
Bide bu ay yani temmuz ayında 5 cuma 5 cumartesi 5 pazar günü var çok uzun bi ay :)))
bana da az önce çikilatalı dondurma geldiii, idare müdürümüz almış ön muhasebeye..bana da :))Bende öğlen doymadım şimdi bi çikolata yedim
boğazı ağrır çay içer, sonra dondurma yerbende yemek yemedim elfii...dondurma yedim sadece :)
şimdi dolapta karpuz var gidip peynir alıcam onu yicem..mesaideyim zaten bugün belki 9a kadar kalırım eşimde yok ya..kuşadasında bugün gece geç gelir
bana doğru gibi geliyo şimdi, 3 eylül? 40 gün var işte :))
ay elfim zaten başım duman sen iyice karıştırdın, evde bakarım ben tamamŞekercim bayramın ilk günü 30 ağustos ise nasıl eylülde tatile çıkıyon zaten evde olucan mecburen
Tamam 3 eylülde cumartesiye geliyor ama sen bi önceki haftayı baz alıcan yani 27 ağustosu.
Neyse bi haftanın laf olmasın
aynen canım, bizim de en çok kendi mağazalarımız arar, dahilileri de bilirler ama bana bağlatmak hoşlarına gidiyo galibabir de bizim şirkettekiler, mağaza numaralarını bilirler, herkesde var ama yok illa bana bağlatacaklar
bana doğru gibi geliyo şimdi, 3 eylül? 40 gün var işte :))
bana da az önce çikilatalı dondurma geldiii, idare müdürümüz almış ön muhasebeye..bana da :))
boğazı ağrır çay içer, sonra dondurma yer
bana da az önce çikilatalı dondurma geldiii, idare müdürümüz almış ön muhasebeye..bana da :))
boğazı ağrır çay içer, sonra dondurma yer
Dün bahsettiğiniz fake olayına bakayım dedim
GERALDINE BAZAN - Google'da Ara
Doğruymuş kadın kandırmış herkesi :)
Elfiiiiiim yine bişi dersen ağliycam
nolmuş ya ben geri kalmışım bu kim?
Bugün ne giydin topiği vardı 41 yaşında manken gibi bi kadın vardı meğerse fakeymiş eklediği kişi mankenmiş zaten kendisi değilmiş
sirken yok :)) cemreyelül'lerin topikinde takılıyo o bugün :)Tam takım burdayız hayret
dimmiKıyamam sana bebikim. Az kaldı tatile sabret
sirken yok :)) cemreyelül'lerin topikinde takılıyo o bugün :)
dimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?