2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ne sıcak varya ınsan gezemıyor yaa

evdeyız ananemın yanına gıttık hastneye bakırköye geldık cok sıcak var ınsan mayısıyor.

ayy sorma bende aynen öle ama bizde arayanlar hep şubelrde çalışanlar falan dahili numaraları herkesin var beni aramak yerine direk onları arayabilirler ama yok illa ben bağlıcam sinir ediyolar..
aynen canım, bizim de en çok kendi mağazalarımız arar, dahilileri de bilirler ama bana bağlatmak hoşlarına gidiyo galiba bir de bizim şirkettekiler, mağaza numaralarını bilirler, herkesde var ama yok illa bana bağlatacaklar
bana doğru gibi geliyo şimdi, 3 eylül? 40 gün var işte :))

Bende öğlen doymadım şimdi bi çikolata yedim
bana da az önce çikilatalı dondurma geldiii, idare müdürümüz almış ön muhasebeye..bana da :))

bende yemek yemedim elfii...dondurma yedim sadece :)
şimdi dolapta karpuz var gidip peynir alıcam onu yicem..mesaideyim zaten bugün belki 9a kadar kalırım eşimde yok ya..kuşadasında bugün gece geç gelir
boğazı ağrır çay içer, sonra dondurma yer

Son düzenleme:
bana doğru gibi geliyo şimdi, 3 eylül? 40 gün var işte :))

Şekercim bayramın ilk günü 30 ağustos ise nasıl eylülde tatile çıkıyon zaten evde olucan mecburen

Tamam 3 eylülde cumartesiye geliyor ama sen bi önceki haftayı baz alıcan yani 27 ağustosu.

Neyse bi haftanın laf olmasın

ay elfim zaten başım duman sen iyice karıştırdın, evde bakarım ben tamam yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler :) 28.08 de yola çıkıyorum ben

Son düzenleme:

afiyet olsun bebikkayy çok şükür çıkışımıza az kaldı

Bugün ne giydin topiği vardı 41 yaşında manken gibi bi kadın vardı meğerse fakeymiş eklediği kişi mankenmiş zaten kendisi değilmiş

ben anlamıştım zaten öle biri olduğunu çünkü kadının yabancı olduğu belli okadar düzgün konuşması falan ee kim çıkarmış ortaya..

off daha 1 saat var
masuscuktan ben yarenmişim şimdi, saat 4 müş ben 5 te çıkacakmışım

Sirken bide diyodu..topiğin bekçisi olcam diye

Bekçi falan değil bu gidişle anca misafiri olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…