2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar ben geldim okuya okuya ancak geldim arap müşterilerle uğraşıyorum işlerimi bitiremedim açlıktan salata yedim karnım aç

benim eşim 33 ben 26yaşındayım

ben anlamıştım zaten öle biri olduğunu çünkü kadının yabancı olduğu belli okadar düzgün konuşması falan ee kim çıkarmış ortaya..

Bolcum biri tanımış fotolardaki yabancı bi mankeni. Verdiğim linki yapıştırmış tabi o an herkes anlamış

yalnız değilsin canım bende 7de çıkıyorum
elfiş de, bol da

Iyi hadi dediğin gibi olsun çakma yaren :)))

Siz gidin Ben 9

Hadi kapatayım ben iyi akşamlar

ben de toparlanmaya başlim, masam karman çorman
kolay gelsin zuuzşum

herkese iyi akşamlar,
annemlere gitmiyorum misafirlikteymişler bu akşam

Benim çıkış saatimde 7.

Eve girmen tam 8 i buluyor o saatten sonra yemek yap ye mutfağı topla.. zaten yatma saati geliyor

Benim çıkış saatimde 7.

Eve girmen tam 8 i buluyor o saatten sonra yemek yap ye mutfağı topla.. zaten yatma saati geliyor

benimde 8i buluyor eve gitmem ama gece ağrıdan uyuyamadım dolaştım evin içinde çok uykum var karnımda aç eşim erken gelsede o hazırlasa bişeler

Bende k.validem aradım börek yapıyomuş patatesli peynirli...bende 9,30 dan sonra yicem yemek

canım o yoğunluktan öledir normalde okadar değil heralde..

maalesef bolcum yaklaşık 3-4 aydır sürekli böyle. sinirli, gergin, herkese olup olmayacak yere laf söylüyor. herkes burnundan soluyor bu aralar. biri birgün dövmezse iyidir

off daha 1 saat var
masuscuktan ben yarenmişim şimdi, saat 4 müş ben 5 te çıkacakmışım

oyyy kıyamam ben sana Türkiye'ye dönünce büyük ihtimalle ben size özencem, kolay kolay 7'de bile çıkamam herhalde. offf ütüleri yapmam lazım. nasıl cesaret etcem bilmiyorum...

bu arada biz yarın tatiliz kızlar. akşam şafak nöbetinde istediğimiz kadar kalabilcez, inşallah eşim de tatildir yarına.

oyyy kıyamam ben sana Türkiye'ye dönünce büyük ihtimalle ben size özencem, kolay kolay 7'de bile çıkamam herhalde. offf ütüleri yapmam lazım. nasıl cesaret etcem bilmiyorum...

inş öyle olmaz canım, düzenli ve vaktinde giriş çıkışı olan bi iş bulursun :))))))

kızlar takılarımı çektim, kıyafetleri yarın eklesem olar dimmi, yıkaandılar ya kırış kırışlar resim çekecem diye ütüleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…