2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet ya çok yüksek peki ne yapsak beklesekmisiz taşıt mıydı ev kredisimiydi

bizimki evdi canım bence bekleyin biraz bide yaz dolayısıyla herkes araba aldığı için fiyatların yükseldiğini söylüyorlar siz sıfırmı düşünüyosunuz?
aman araba olsa dert olmasa dert yok benzini,bakımı,kasgosu,vergisi bilmem nesi hiç bitmiyo..

yok canım sıfırdan vazgeçtik 2.el alıcaz sıfırlar çok pahalıhaklısın bol cdden arabanın masrafı bitmezarabasızda olmuyo amakredi çekmek için ne gerekiyo canım herkese kullandırtmazlar sanırım

ya ihtiyaç kredilerinde pek bişe gerekmiyo maaş bordrosuyla nüfus cüzdanı yeterli oluyo canım eğer 15.000 bin üzeriyse bazı bankalar kefil istiyo oda eşin olabiliyo bir imza atıyo sadece..

teşekkür ederim canım en iyisi biz biraz daha bekleyelim ya iyice araba fiyatları alır başını gider du bakalım ne olacak

çok fazla ya niye okadar yüksek ki acaba:26:

canm valla bi bilsem...yarım saatlik yol ve farklı belediye burdakiyle....burda 1,75 otobüsler
altınova 3,00

Inşallah 90 olmaz...şöle düşündüm

2,50 ken 75 ya bilet parasının yarısına geliyor 1 ayda

e şimdi 3,00 oldu ,onun yarısıda 90 yapıyo

tünaydın herkese

nektarcığım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber huzurlus sağlıklı mutlu aşklı nice yıllara iyiki doğdun :)

Eklentiler

• $birthdaycakek[1].webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 13
yani normal şehir içi 1.75evet canım 90 yapar
canım sürekli benzine zam geliyo onlarında zamlanması çok normal ama fundacım benden sana bir öneri mutlaka 2 lira fazla verin ama dizel araba alın yoksa yetiştiremzsiniz yani..

tamam canım dikkate alıcam söylediğinihaklısın canımhayat ne zor dimi sürekli bi koşuşturma hesap kitap

yani normal şehir içi 1.75evet canım 90 yapar

tamam canım dikkate alıcam söylediğinihaklısın canımhayat ne zor dimi sürekli bi koşuşturma hesap kitap

hemde nasıl herşey onun üstüne kurulu dün eşim klimalara bakmış 1000 falan diyo bakalım neyapacaz buara baya sıkıştıkşöle azda olda 1-2 toplu para olsa o bile rahatlatır şuan..

hemde nasıl herşey onun üstüne kurulu dün eşim klimalara bakmış 1000 falan diyo bakalım neyapacaz buara baya sıkıştıkşöle azda olda 1-2 toplu para olsa o bile rahatlatır şuan..

sıkışırsınız tabi canım ya kredi ödüyosunuz ki baya yüksekti sizinki diye hatırlıyorumikiniz çalışmasanız hiç geçinemezsiniz dimieşinin ailesi yardım falan etmezmi bu ara biraz

sıkışırsınız tabi canım ya kredi ödüyosunuz ki baya yüksekti sizinki diye hatırlıyorumikiniz çalışmasanız hiç geçinemezsiniz dimieşinin ailesi yardım falan etmezmi bu ara biraz

ahh ahh yaramı deştin nerdee biz yardım ediyoruz biz bakıyoruz daha doğrusu sözde sadece annesine ama annesiyle(ablası,yeğeni ve enişteside)kalıyo kızının çocuğuna bakıyo kaynanam hiç evlerine gitmiyolar ee bizimki alışverişe götürüyo anasını doğal olarak kadın hepsine göre alışveriş yapıyo,elektriği,suyu bilmem nesi hep bizden ablasıda çalışıyo sözde ama pek bir yararı dokunmuyo yiyici anlıcağın ve allah bilir bankada nekadar paraları var off içimi sıkıyolar resmen bizim kredi yüksek canım evt ve ben çalışmasam ödememizde imkansız(

nasıl geçiniyosunuz peki canım ya sonuçta siz ancak kendi evinizi geçindirebilirsiniz sizinde birsürü masraflarınız borçlarınız var bide miniş geliyo daha çok masrafınız olacak:18:madem kızına bakıyo ablası yardım etsin ozaman annesineçalışıyomuş sonuçta geliride varsizede yazıkya sen karnında bebeğinle çalışıyosun ne sıkıntılarla onlar içinmi çalışıyosun yani

işte ne diyim nasıl anlatım bu konu açıldımı hep tartışırız eşimle sen biliyodun der benim anneme baktığımı bende derimki sorun annen değil tüm aileye bakıyosun tabi anlatamıyorum bunu ona bilmiyorum neyapacaz böyle yarın çocuk olunca nasıl olacak nasıl yetişecek birde öle rahatlarki anlatamam ekmek elden su gölden olunca klimayı açıyo kadın cam açık neymiş sıkılıyomuş heryer kapalı bütün kapılar açık bütün eve o klima nasıl etki eder düşünsene bunun gibi bi sürü şey işte(

klimayı açıp bide camlarımı açıyonasıl etki etsinsen kendin kıyamıyosun fatura çok gelecek diye doğru düzgün kullanmıyosun o hiç düşünmüyo sen üzülme canım bebeğini düşün allah yardımcın olsun cidden zor şimdi anlıyorum seni sinir stres oluyosun

tünaydın kızlarrr.... uyandım, mutfağımı toparladım geldim. dün akşam çok güzeldi. annem, babam ve eşimle gittik şafak nöbetine. önce mehteran takımı, sonra Ayten Alpman veeeee Candan Erçetin çıktı sahneye. Candan tam 2 saat boyunca resmen şov yaptı. harika bir sanatçı. sahnesini ilk defa gördüm ve hayran kaldım resmen. fotoları gün içinde eklerim kızlar. eşim pişik olmuş o yüzden çok duramadık. normalde sabahlamayı düşünüyorduk ama kıyamam aşkıma işkence çekti resmen. gece 2'de çıktık ordan. 3 gibi ancak yattık. az önce eşimi uyandırdım, hemen koştum buraya

nigarım doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun, iyi ki bizimlesin. yeni yaşın sağlık, mutluluk, başarı ve aşk dolu geçsin.
Eki Görüntüle 227797

tünaydın herkese

nektarcığım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber huzurlus sağlıklı mutlu aşklı nice yıllara iyiki doğdun :)
teşekkürler zeynepcim aminnn

teşekkür ederim yarenim evet iyi ki sizinleyim, seviyorum sizi

foto bekliyoruuuz

ofisteki kızlar bana dondurmalı pasta almış, iyi ki doğdun şarkısını söylediler kestik ay çok mutlu oldum yaaa
düşünmeleri çok güzel, sevilmek en güzel :119:

bizde seni seviyoruz topiğin şirinesiçok severim dondurmalı pastazuzuu dün yedim sonunda dondurma
Işyerindekilerinin böyle bi sürpriz yapması çok hoş:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…