kızlar ben temizlğe başlıyorum.sbh 6 dan beri ayaktayız balımla
ben boyayamam onu galibaonlar satılıyo ben bi kere aktardan almıştım hatta küçük toz paketler halinde
çok sevdiğim bi pantolonumu boyatmıştım anneme
ama çamaşır makinesinde falan yapma her taraf berbat oldu diye kızmıştı bana birazcık
Ebru baktım ama çağresi yok gibi :/
ben boyayamam onu galiba
üstte olsa taşlar felan yapıştırılır da paçasında
neyse artık, kısmet değilmiş o pantolon bana
annem aradı, ya akşam buraya ghel yada dayın yengen biz hepimiz pastamızı alıp geliyoruz
ev dağınık azcık, ikramlık bişi de yok ben gitcem mecbur
Ay allahım sinirlerim alt üst oldu bizim müdür işi bıraktı patron mardinde yeni kuracaği şirket peşinde. Bu yanımdaki salak finansmana bakıyor ya ee o da yok izinde. onun ekülü aramış diyorki ben cuma günü izne çıkıcam patronu ara para iste. Bunun için arayamam adamın başı kalabalık ararsam bana kızabilir. Hem dün çok aradım açmadı iş için bile açmıyor açarsa söylerim dedim. Bana diyorki ay filiz sanki parayı sen vericen kimse olmadığına göre mecburen senden isticem tabi diyor. Bende dedim ki ben nerden vereyim sana patron yok. Sonra kendi kendime dedim neyse bu salakla tartışmıyayım patron ararsa söylerim dedim kapattım
Çok şımarmışlar herkes diyor bunlar niye böyle olmuşlar diye
seni de hep dengesiz insanlar buluyoAy allahım sinirlerim alt üst oldu bizim müdür işi bıraktı patron mardinde yeni kuracaği şirket peşinde. Bu yanımdaki salak finansmana bakıyor ya ee o da yok izinde. onun ekülü aramış diyorki ben cuma günü izne çıkıcam patronu ara para iste. Bunun için arayamam adamın başı kalabalık ararsam bana kızabilir. Hem dün çok aradım açmadı iş için bile açmıyor açarsa söylerim dedim. Bana diyorki ay filiz sanki parayı sen vericen kimse olmadığına göre mecburen senden isticem tabi diyor. Bende dedim ki ben nerden vereyim sana patron yok. Sonra kendi kendime dedim neyse bu salakla tartışmıyayım patron ararsa söylerim dedim kapattım
Çok şımarmışlar herkes diyor bunlar niye böyle olmuşlar diye
teşekkür ederim zuzuuuumgünaydın kızlar...
nektarrr doğum günün kutlu olsun canımmm:119::119::119:
patron şöle bi azar çekse,kendine gelir
teyzesi de minik prensesi ve annesini öpüyogünaydın kızlarr........
nigarım nice mutlu huzurlu yıllara sevdiklerinle beraber inşallah
kızımla ben çoooook öpüyoruz seni
ay Salih bey diyemedim Sahil bey dedim yaaatelefonda haber verirken çok utandım
mola verdm kahve molası kızlar
kızlar bu arada hamile kalmadan önce sigara içiyordum öğrendiğim an bıraktım 1 seneyi geçti ama cnmçok isyiot engel olamıoum yaa
dun bri bana msj atmş sizce dalgamı geçti
iyi günler benim bir sorum olacatı 2 gün oldu evleneli ama ilişki sırasında cok acı cekıyorum acaba ilk günlerde böyle olması normal mı soracakta kımseyi bulamadım doktora gitmem gerekirmi sımdıden teşekkürler
dior:44:
iyiz sinem sen nasısınn
bol bebiş nasıl kıpırdıyormuuu
çok yoruluyorum ondandırNekcim kaç gündür dalgınsın hayırdır inşallah.. Eşinle bi problem yok dimi?
mola verdm kahve molası kızlar
Kızlar bu arada hamile kalmadan önce sigara içiyordum öğrendiğim an bıraktım 1 seneyi geçti ama cnmçok isyiot engel olamıoum yaa
dun bri bana msj atmş sizce dalgamı geçti
iyi günler benim bir sorum olacatı 2 gün oldu evleneli ama ilişki sırasında cok acı cekıyorum acaba ilk günlerde böyle olması normal mı soracakta kımseyi bulamadım doktora gitmem gerekirmi sımdıden teşekkürler
dior:44:
Iyiz sinem sen nasısınn
bol bebiş nasıl kıpırdıyormuuu
ay salih bey diyemedim sahil bey dedim yaaaTelefonda haber verirken çok utandım
kız kaynanan yaptırmasın sakınnBence hiç cevap verme,sakın...
çok ısrar ederse geri cevap ayzarsın..bidaha mesaj atarsan seni savcılığa şikayet ederim de sapıkmısın nesin de...başka da o yazsa bilem sen yazma...akşam eşine göster:)
puhahahaha nezmandır yoktu gafın santral hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?