neden kızlar ? size çok mu erken geldi bebek fikrim?
Yani tercih meselesidir ama biraz tadını çıkar evinin kocann bebek büyük sorumluluk bence.
Evde olabilirsin çalışmıyo olabilirsin ama bence bebek sıkıntı giderecek bişey değil oyalanırım düşüncesi yanlış yinede sen bilirsin :sm_confused:
biz 2 sene oldu ben hala bebek düşünmüyorum ablamın bebişini gördüğümde falan ay ne güzel diyorum canım istiyor eşimde bende ay yapsakmı çocuk yaa diyoruz ama gene cayıyoruz. biz hala beraber vakit geçirmekten haftasonları başbaşa kalmaktan eğlenmekten büyük keyif alıyoruz.şimdi bebek oldumu ne düşünürsen çocuğa göre düşüneceksin. kışın ay hava çıok soğuk hasta olmasın çocuk der çıkmayız. yazın ay çok sıcak der çıkmayız...başbaşla romantik bi akşam geçirleim diyecez çocuk ağlar acıkır amaaaaan şu an gerçekten zorbence en az 1 sene beklenmeli,en azından evliliğin oturması gerekli,maddi anlamda da tam anlamıyla hazır olmalı insan,maddiyat çok önemli ama daha da önemlisi evliliği oturtmak bence,,hatta ben en 2 sene diyorum,,
süpercim iyi geçti güzeldi
haftasonu bende oruç tuttum ama hem oruç hemde yemek yapmak beni bitirdi :çok üzgünüm:
merhaba taze gelinler. öncelikle hepinize hayrılı uğurlu olsun hepinizi tebrik ediyorum.bende 2010 da evlendim. bugün tam 3 ay oldu. çok şükür çok mutluyum. şimdilik her şey yolunda. hatta bebiş yapmaya karar verdik eşimle. çocukları çok seviyorum. çalışmadığım için birde üüstüne gurbet bu karara beni daha hızlı geçirdi. umarım hayırlısı olur. rabbim pişman etmez. hayrılı zamanda kucağıma alrım inş. herkese tekrar mutluluklarr.
biz 2 sene oldu ben hala bebek düşünmüyorum ablamın bebişini gördüğümde falan ay ne güzel diyorum canım istiyor eşimde bende ay yapsakmı çocuk yaa diyoruz ama gene cayıyoruz. biz hala beraber vakit geçirmekten haftasonları başbaşa kalmaktan eğlenmekten büyük keyif alıyoruz.şimdi bebek oldumu ne düşünürsen çocuğa göre düşüneceksin. kışın ay hava çıok soğuk hasta olmasın çocuk der çıkmayız. yazın ay çok sıcak der çıkmayız...başbaşla romantik bi akşam geçirleim diyecez çocuk ağlar acıkır amaaaaan şu an gerçekten zoryapsak böyle düşünüp gerilmeyiz ama ben şuan yeni heycanlar aramıyorum çocuk yapayım. haala heycanlıyıoz çünkü delikafadulden
geldiiimmmm
bana bebek sanki evlilikte zaman geçirip artık monoton hale geldiğinde heyecan katacak taze bir kanmış gibi geliyo
Bir bebek yapın da birbirinize - baglanın duygusu bana çok garip geliyor..:bbo:öyle derler ya
onu eskiler niye söylüyolarmış, çünkü çoğunluk aşık olup evlenmiyomuş,görücü usulü nikahta görüyolarmış birbirlerini, o yüzdende onları birbirine bağlayacak tek şey ortak birşey bebekmiş :sm_confused:
aaa super evimin resimlerini çektim telefona, pek güzel olmadı ama idare eder. şimdi çocuklara söyledim pc ye aktarmak için kablosundan bulacaklar ykliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?