2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

neden kızlar ? size çok mu erken geldi bebek fikrim?

Yani tercih meselesidir ama biraz tadını çıkar evinin kocann bebek büyük sorumluluk bence.
Evde olabilirsin çalışmıyo olabilirsin ama bence bebek sıkıntı giderecek bişey değil oyalanırım düşüncesi yanlış yinede sen bilirsin :sm_confused:

aynen katılıyorum bencede büyük sorumluluk maddi manevi

kızlar bende evlenmeden sizin gibi düşünüyodum.hatta kendime şaşıyorum. neden bu kadar erken diye. ama evlendikten sonra öyle çok istemeye başladım ki anlatamam. nasıl bi duygu bu. yaşamadan bilemzsiniz. umarm hayrılısı olur. eğer hayrılı değilse rabbim hayarılu zamanda nasip etsin.

bence en az 1 sene beklenmeli,en azından evliliğin oturması gerekli,maddi anlamda da tam anlamıyla hazır olmalı insan,maddiyat çok önemli ama daha da önemlisi evliliği oturtmak bence,,hatta ben en 2 sene diyorum,,
biz 2 sene oldu ben hala bebek düşünmüyorum ablamın bebişini gördüğümde falan ay ne güzel diyorum canım istiyor eşimde bende ay yapsakmı çocuk yaa diyoruz ama gene cayıyoruz. biz hala beraber vakit geçirmekten haftasonları başbaşa kalmaktan eğlenmekten büyük keyif alıyoruz.şimdi bebek oldumu ne düşünürsen çocuğa göre düşüneceksin. kışın ay hava çıok soğuk hasta olmasın çocuk der çıkmayız. yazın ay çok sıcak der çıkmayız...başbaşla romantik bi akşam geçirleim diyecez çocuk ağlar acıkır amaaaaan şu an gerçekten zor yapsak böyle düşünüp gerilmeyiz ama ben şuan yeni heycanlar aramıyorum çocuk yapayım. haala heycanlıyıoz çünkü delikafadulden

süpercim iyi geçti güzeldi
haftasonu bende oruç tuttum ama hem oruç hemde yemek yapmak beni bitirdi :çok üzgünüm:

iyi sevindim iyi gecmesine..

hoşgeldin canım

Aynenvereliniortak
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

geldiiimmmm
bana bebek sanki evlilikte zaman geçirip artık monoton hale geldiğinde heyecan katacak taze bir kanmış gibi geliyo

Bir bebek yapın da birbirinize - baglanın duygusu bana çok garip geliyor..:bbo:öyle derler ya

onu eskiler niye söylüyolarmış, çünkü çoğunluk aşık olup evlenmiyomuş,görücü usulü nikahta görüyolarmış birbirlerini, o yüzdende onları birbirine bağlayacak tek şey ortak birşey bebekmiş :sm_confused:

ben cuma günü annemdeydim kıslar..annemda kaldım..
pazar günü eşimn abisindeydik iftarda..sonra ablam kaçtık dogum günü vardı falan öyle gecti.boshayallersmile

c.tesi kendi ennemlerle ,kayınvalidemleri çağırdım iftara, pazar günüde sevgilimin kuzeninde iftardaydık çoookkk yorucuyduuuu

aaa super evimin resimlerini çektim telefona, pek güzel olmadı ama idare eder. şimdi çocuklara söyledim pc ye aktarmak için kablosundan bulacaklar ykliycem

havalar çok sıcak ya..ben böyle sıcak görmedim kıslar ..

hep agırlık var üzerimde..:sm_confused:

kıslar benim şu gıcık elti vardıta cahil şey topluca herkesi çagırmışlar malum..onlarda gelmiş..hoşgeldin bile demedi..klavanun evine gitmem ben inş..çagırmazlar...

bende toplu çagırcam eşi gelsinde o çokta tın..:dilcikar:

Kızlar benim yine yemek sendromu başladı akşama iftar için ne yapsam tatlısı ana yemeği herşeyiyle fikir verin bana bakıyımmm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…