aman aman ne çok döktürmüşünüz yine. Oku oku bitiremedim, bitirince de aklımda sadece birbiriyle konuşanlar kaldıBen de izmir'ime dönmek istiyom artık, hepinizle tek tek konuşmak istiyommmmm... Hee bi de bana özelden msn adreslerinizi yollayın istiyommm
Fundam ilk kez kalacaksan zor olur, doğaldır. Ben de tırsarım bazen. Ama eşim bi ara hep geç geldiği için alıştım. Sen face, kk, msn hepsini aç biz seni yalnız bırakmayızzz
dimi yarenimaman aman ne çok döktürmüşünüz yine. oku oku bitiremedim, bitirince de aklımda sadece birbiriyle konuşanlar kaldıben de İzmir'ime dönmek istiyom artık, hepinizle tek tek konuşmak istiyommmmm... hee bi de bana özelden msn adreslerinizi yollayın istiyommm
fundam ilk kez kalacaksan zor olur, doğaldır. ben de tırsarım bazen. ama eşim bi ara hep geç geldiği için alıştım. sen face, kk, msn hepsini aç biz seni yalnız bırakmayızzz
ağlama benlede konuşmadılar
Yaren ben vermem msn
dimi yareniminş hiç kalmak zorunda kalmam teşekkür ederim kızlar sizleri çok seviyorum çok alıştım valla
Konuştum ya ben seninleseni aramaya korkuyom ya patronun açıyo patron tele cevapmı verirmiş ya
kızlar bana özelden numaralarınızı verirseniz ararım zuzum sen vermiyosunki numaranı öle ip uvu veriyosunki kimse bulamıyor sen ayvalıktaydın demi
aklıma gelen arama şekliyle birtane buldum ama orasımı bilmiyorum
kıkırdaş nigarım kıkırdaşkafana bişey takma
benim şivem var utanıyorum arayamıyorumsen hariç yavrum :)))
hehe :)))benmki öle bi patron işte cins :)))
2 tane elemanı var halen kendi bakıyorr :)
ağlama benlede konuşmadılar
Yaren ben vermem msn
dimi yareniminş hiç kalmak zorunda kalmam teşekkür ederim kızlar sizleri çok seviyorum çok alıştım valla
Evet canım ama bak bulan buluyo :))) hehhe
zeynep asıl funda vermiyo
senin şiveni sevsinler
benim şivem var utanıyorum arayamıyorumbeni de isteyen arıyo
vermezsen verme
ben de seviyorum hepinizi ben dee... siz olmasanız ne yapardım ben bu cavur memleketlerinde
yaa hem öyle sesini merak ettim diye aranmaz ki
ben sebep bulucam önce aramadan, sonra boşluk oluyo sohbetin içinde
ay kim çıkarttı bu arama olayını, küsen küsene, numara arayan arayana
tuzlu ayran iç :26:ya tansiyonum düştü galiba başım dönüyo gözümün önü kararıyo midem bullanıyo offf
hemen beni katma
yaa hem öyle sesini merak ettim diye aranmaz ki
Ben sebep bulucam önce aramadan, sonra boşluk oluyo sohbetin içinde
Ay kim çıkarttı bu arama olayını, küsen küsene, numara arayan arayana
tuzlu ayran iç :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?