2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aman aman ne çok döktürmüşünüz yine. oku oku bitiremedim, bitirince de aklımda sadece birbiriyle konuşanlar kaldı ben de İzmir'ime dönmek istiyom artık, hepinizle tek tek konuşmak istiyommmmm... hee bi de bana özelden msn adreslerinizi yollayın istiyommm

fundam ilk kez kalacaksan zor olur, doğaldır. ben de tırsarım bazen. ama eşim bi ara hep geç geldiği için alıştım. sen face, kk, msn hepsini aç biz seni yalnız bırakmayızzz

ağlama benlede konuşmadılar
Yaren ben vermem msn

dimi yareniminş hiç kalmak zorunda kalmamteşekkür ederim kızlar sizleri çok seviyorum çok alıştım valla
ağlama benlede konuşmadılar
Yaren ben vermem msn

konuştum ya ben seninleseni aramaya korkuyom ya patronun açıyopatron tele cevapmı verirmiş ya

dimi yareniminş hiç kalmak zorunda kalmamteşekkür ederim kızlar sizleri çok seviyorum çok alıştım valla

Konuştum ya ben seninleseni aramaya korkuyom ya patronun açıyopatron tele cevapmı verirmiş ya

sen hariç yavrum :)))

hehe :)))benmki öle bi patron işte cins :)))
2 tane elemanı var halen kendi bakıyorr :)

kızlar bana özelden numaralarınızı verirseniz ararım zuzum sen vermiyosunki numaranı öle ip uvu veriyosunki kimse bulamıyor sen ayvalıktaydın demi

yaa hem öyle sesini merak ettim diye aranmaz ki
ben sebep bulucam önce aramadan, sonra boşluk oluyo sohbetin içinde
ay kim çıkarttı bu arama olayını, küsen küsene, numara arayan arayana

yaa hem öyle sesini merak ettim diye aranmaz ki
ben sebep bulucam önce aramadan, sonra boşluk oluyo sohbetin içinde
ay kim çıkarttı bu arama olayını, küsen küsene, numara arayan arayana

sesini merak etmek değilde burda face msnde konuşuluyosa bir araya gelinmiyor madem telle görüşülür güzel bişe sohbet ederken fazla konuşulmuyo zaten ben işten
aradım sürekli müşteri gelip geçtiği için 2-3dakika konştum filizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…