cadı zuzu
canım bırak evinde otursun yaaa....
Sana bişey demiyom sen hamilesin
öle deme kıs insan tek olunca kafasında bi ton şey kuruyo bi kez evde kaldım oda eşim erken gelecek diye 3 te geldi 12 ye kadar yarı baygın oturdum sonra dayanamadım ama o yarıbaygın halde ne kabuslar gördüm gel bana sor
kıyamam, yaa 2 güncük kuzum bişi olmaz hem bak kardeşin var, eşinsiz sadece 1 gece kalıcaksın.. böyle yaparsan biz de üzülürüzpeki ayşemçok büyük bi sorun değil canım eşim şehir dışına gidiyo işi var cumartesi gidecek pazar akşam dönerim mutlaka diyo ben 1 günde halledebileceklerini sanmıyorum bana pazartesi akşam dönecek gibi geliyo kardeşim burda hafta sonu onu gezdirirdik ama eşim yok mecbur ben gezdiricem pazartesi evlilik yıl dönümümüz yanımda olmasını istiyorum ayrıca pazar akşamı dönemezse evde yalnız yatmam gerecek korkarım hiç tek kalmadım gece:26:kardeşimi pazar akşamı bindiricem sınavı var gitmek zorunda:18:böyle işte içim sıkılıyo..gözlerim doluyo içimden ağlamak geliyo keşke ailem burda olsaydı kendimi yalnız hissediyorum
zuzumm menü değişmişAren ne yedin kızz
ya sen nektar sadece yoğurt yememişindir umarım
Ben daha yemedimne yesemki
elfii sen ne yedim
soruşturma memuru
msn açarsın dedikodu yaparızneden korkuyosam ya offkendime çok kızıyorum bu konuda..tırslakmıyım ne
sağol zuzum benimcesaret veriyosun bana sıkılırsam kk ya girerim sizleride beklerim ü
otogar baya uzak canım kayınbabam arabayla bırakır bizi o götürür
ben alıştım artık, hafta bir trakyaya gittiği için eşim mecur kalıyorum.. başta çok korkuyodum ben de ama alıştım mecburenöle deme kıs insan tek olunca kafasında bi ton şey kuruyo bi kez evde kaldım oda eşim erken gelecek diye 3 te geldi 12 ye kadar yarı baygın oturdum sonra dayanamadım ama o yarıbaygın halde ne kabuslar gördüm gel bana sor
hızlı mı yedin naptın :26:Mideme bi ağırlık çöktü
Aren ne yedin kızz
ya sen nektar sadece yoğurt yememişindir umarım
Ben daha yemedimne yesemki
elfii sen ne yedim
soruşturma memuru
elfimle konuştukseside kendi gibi çok tatlı canım benim ya iyiki aradın moralim çok bozuktu iyi geldi
oleyy benim gibi biri daha çıktıayy canım ya sende benim gibisin bende evde tek kalamıyorum eşim olmadan eve girmiyorum kayınvalidenlere gitsen olmazmı öle bişe olursa iyiydi onlarla aran?ayrıca bence üzülme pazar günü eşin yanında olacak inşallah...
ebrucum saol cnm iyi kızım tekmelemeleriyle uğraşıyorum cadımın..
ben yaparım..."ah o yaren yokmu o yaren çok fena hele o elfiii"
Tabisii şaka
Yarım ekmek döner:26:
doğru sölüyo ya alışmam lazım artıkcanım bırak evinde otursun yaaa....
Sana bişey demiyom sen hamilesin
ay kıyamamm ya bende öyleyim tıkırtı duyarım biri gelicek gibi falan oluröle deme kıs insan tek olunca kafasında bi ton şey kuruyo bi kez evde kaldım oda eşim erken gelecek diye 3 te geldi 12 ye kadar yarı baygın oturdum sonra dayanamadım ama o yarıbaygın halde ne kabuslar gördüm gel bana sor
Yavrum işte onun için iş çıkartıyom fundaya....tv yi açsın ütü yapsın :))
insan kndini dinleyince evet,kendi kendine de korkutabiliyo...
Ama ben hiç düşünmüyom korkmuyorum da...zaten kapıyı kilitlerim bide ayetel kürsi yi okurum hiçbişey olmazzz
olur beni yalnız bırakmayın:13:kıyamam, yaa 2 güncük kuzum bişi olmaz hem bak kardeşin var, eşinsiz sadece 1 gece kalıcaksın.. böyle yaparsan biz de üzülürüz
zuzumm menü değişmiş
tavuk sote vardı ondan yedim azıcık, bulgur pilavı yarım kepçe ve çok az cacık :101:
msn açarsın dedikodu yaparız
ben alıştım artık, hafta bir trakyaya gittiği için eşim mecur kalıyorum.. başta çok korkuyodum ben de ama alıştım mecburen
hızlı mı yedin naptın :26:
afiyet olsun ne düşünceli eşin var elfimKaynanam işyerinden patlıcan musakka getirmişti eşimde dün geldi burda döner yediğimi gördü dün kıyamamış musakkayı bana küçük tencereye koymuş streçlemiş folyolamış bunu götür orda ısıtır yersin dedi. Sonra yanına yarım ekmek.Yanınada ben evden karpuz koydum Ekmekle yedim ay ne güzel geldi valla. Şimdide karpuz yiyiyom
Ay canım sen çok şekersin ya şekerliğin sesine yansımış :))
kıyamam, yaa 2 güncük kuzum bişi olmaz hem bak kardeşin var, eşinsiz sadece 1 gece kalıcaksın.. böyle yaparsan biz de üzülürüz
zuzumm menü değişmiş
tavuk sote vardı ondan yedim azıcık, bulgur pilavı yarım kepçe ve çok az cacık :101:
msn açarsın dedikodu yaparız
ben alıştım artık, hafta bir trakyaya gittiği için eşim mecur kalıyorum.. başta çok korkuyodum ben de ama alıştım mecburen
hızlı mı yedin naptın :26:
bende zeytin yağlı barbunya yedimKızlar ya adetim gecikti 5 gün :18::18::18:
Test yap test :)))
Elfiiiiimben seninle konuşamadım
aklım başka yerde, gözüm ekranda
cuma saatiydi ya kızlarla toplanmış kıkırdıyoduk
özür dilerim çok
ay dün karnım çok ağrıdı ay olucam heralde dedim gittim eczaneden doğum kontrol hapı aldım bugün ne ağrı var ne de gelen giden stres oldum ya olmasın şimdik bebiş gelme gelme git git gelme:18:
ne aldın hap yaz24+4 _?? tesemi olcm ben :d
rahatsızlık aslaaNektarcım olurmu öyle şey canım anladım müsait olmadığını.
Hatta sen kızların ordayım yerime geçeyim deyince beklemedeyken dedim ay kıza zahmet verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?