2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım bırak evinde otursun yaaa....

Sana bişey demiyom sen hamilesin

öle deme kıs insan tek olunca kafasında bi ton şey kuruyo bi kez evde kaldım oda eşim erken gelecek diye 3 te geldi 12 ye kadar yarı baygın oturdum sonra dayanamadım ama o yarıbaygın halde ne kabuslar gördüm gel bana sor

Yavrum işte onun için iş çıkartıyom fundaya....tv yi açsın ütü yapsın :))

insan kndini dinleyince evet,kendi kendine de korkutabiliyo...
Ama ben hiç düşünmüyom korkmuyorum da...zaten kapıyı kilitlerim bide ayetel kürsi yi okurum hiçbişey olmazzz

kıyamam, yaa 2 güncük kuzum bişi olmaz hem bak kardeşin var, eşinsiz sadece 1 gece kalıcaksın.. böyle yaparsan biz de üzülürüz

Aren ne yedin kızz

ya sen nektar sadece yoğurt yememişindir umarım

Ben daha yemedim ne yesemki

elfii sen ne yedim

soruşturma memuru
zuzumm menü değişmiş
tavuk sote vardı ondan yedim azıcık, bulgur pilavı yarım kepçe ve çok az cacık :101:

msn açarsın dedikodu yaparız
ben alıştım artık, hafta bir trakyaya gittiği için eşim mecur kalıyorum.. başta çok korkuyodum ben de ama alıştım mecburen

Mideme bi ağırlık çöktü
hızlı mı yedin naptın :26:

Aren ne yedin kızz

ya sen nektar sadece yoğurt yememişindir umarım

Ben daha yemedim ne yesemki

elfii sen ne yedim

soruşturma memuru

Kaynanam işyerinden patlıcan musakka getirmişti eşimde dün geldi burda döner yediğimi gördü dün kıyamamış musakkayı bana küçük tencereye koymuş streçlemiş folyolamış bunu götür orda ısıtır yersin dedi. Sonra yanına yarım ekmek.Yanınada ben evden karpuz koydum Ekmekle yedim ay ne güzel geldi valla. Şimdide karpuz yiyiyom

elfimle konuştukseside kendi gibi çok tatlı canım benim ya iyiki aradın moralim çok bozuktu iyi geldi

Ay canım sen çok şekersin ya şekerliğin sesine yansımış :))

Afiyet olsun elfi ,iyi düşünmüş eşin..

Ohh nektar iyisin hadi :)

valla kafamı masaya koydum 5 dk bile geçmedi ama içim geçmiş yeminle:26: Sıçradım birden patronun sesini kulağımda duydum

oleyy benim gibi biri daha çıktıkayınvaldem samsunda bebeğim yoksa orda kalırdım
ben yaparım..."ah o yaren yokmu o yaren çok fena hele o elfiii"
Tabisii şaka

Yarım ekmek döner:26:
bende tepsi kebabaı yedimçok acıkmışım yeni yedim daha ya
canım bırak evinde otursun yaaa....

Sana bişey demiyom sen hamilesin
doğru sölüyo ya alışmam lazım artıkkoca kız olddum
ay kıyamamm ya bende öyleyim tıkırtı duyarım biri gelicek gibi falan olur
aferin sana zuzum
olur beni yalnız bırakmayın:13:bide ben uyuyomuşum siz kalıyomuşunuz
afiyet olsun ne düşünceli eşin var elfimsende öylesin bebeğim seninle konuşmak iyi geldi

bir ben alışamadım sanırım benimki bazen haftada 2-3 gün olmaz bende annemlerde kalırım valla napim eve gidip tek başıma

Elfiiiiim ben seninle konuşamadım
aklım başka yerde, gözüm ekranda
cuma saatiydi ya kızlarla toplanmış kıkırdıyoduk
özür dilerim çok

Elfiiiiim ben seninle konuşamadım
aklım başka yerde, gözüm ekranda
cuma saatiydi ya kızlarla toplanmış kıkırdıyoduk
özür dilerim çok

Nektarcım olurmu öyle şey canım anladım müsait olmadığını.
Hatta sen kızların ordayım yerime geçeyim deyince beklemedeyken dedim ay kıza zahmet verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…