e daha ne kız :) saat 10 dan sonra ne kaldı uyumaya :))
yap ütülerini...
Aç tvni klimayıda aç...çamaşırlarıda yay salona...hem tvizle hem serin serin yap işte :))
..
Oyogar uzakmı canım..yalnızmı dönüceksin eve
neden korkuyosam ya offkendime çok kızıyorum bu konuda..tırslakmıyım ne
Sağol zuzum benimcesaret veriyosun bana sıkılırsam kk ya girerim sizleride beklerim ü
otogar baya uzak canım kayınbabam arabayla bırakır bizi o götürür
2 saat yalnız bıraktım topiği sayfalar dolmuş yine ya..
bol bebk napıorrrrr :)
aydancım sanırım zamanında bende yaptm öyle hatalar yeni yeni anlıyorum çünkü. sakin konuşmayı dene üzgün ol..ağla dicem ben ağlamam eşim ağlayınca daha kızar. et tırnaktan kopmaz o bıraksın bakalım babasını nsl olck. erkeklerden aililerden ayrılmadığı için eşlerini anlamıyor. üzme tatlı canını kayınvalde git babanı görmeye gizli en son yol bu gibi gorunuyor ama yinede sağlıklı değil
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/14be1998085792dee7443eea6426cf07.gif
sanırım yeni gelenler var hoşgeldinizz aramıza
ooo daha ne ozman kızım...
Ha istersen ben gelip sütünü içirip yatırırım seni
keşke öyle bi iyilik yapsansen gelirsen ben yatmam ama ha sabaha kadar muhabbet ederim bide kesin kıkırdaşırız
hoşgeldin tatlımmmm özledim ki ben seni yaababamın haberi yok işin kötüsü eşimin beni kısıtlıyacağını atlayın gelin yavrum dedi adam milyon kere allah onlardan razı olsun kızım dedi adam oyyy oyyy başımdan dert eksik olmıcak mı benim
bende özledm canım yaaZamana bırak herseyi canım düzelir ben buna inanıyorum..
Bu arada herkes birbirini arıoraydan görüyon demiii Biz sonradan geldk ya bunlar daha sıkıpıkılar
hehhheheh kıkırdaşırız dimmi
Bide kızları çekiştiririz:101:
Ohh be çok şükür doydumAllh kimseyi açta açıkta bırakmasın..
Yarım ekmek yedimüstüne de soda açtım onu içiyorum, aslında bu soda daha çok sişiriyo beni ,
peki ayşemçok büyük bi sorun değil canım eşim şehir dışına gidiyo işi var cumartesi gidecek pazar akşam dönerim mutlaka diyo ben 1 günde halledebileceklerini sanmıyorum bana pazartesi akşam dönecek gibi geliyo kardeşim burda hafta sonu onu gezdirirdik ama eşim yok mecbur ben gezdiricem pazartesi evlilik yıl dönümümüz yanımda olmasını istiyorum ayrıca pazar akşamı dönemezse evde yalnız yatmam gerecek korkarım hiç tek kalmadım gece:26:kardeşimi pazar akşamı bindiricem sınavı var gitmek zorunda:18:böyle işte içim sıkılıyo..gözlerim doluyo içimden ağlamak geliyo keşke ailem burda olsaydı kendimi yalnız hissediyorum
yok canım yapmayız öyle bişey ne yedin zuzum bende şimdi gidicem birazdan
ayy canım ya sende benim gibisin bende evde tek kalamıyorum eşim olmadan eve girmiyorum kayınvalidenlere gitsen olmazmı öle bişe olursa iyiydi onlarla aran?ayrıca bence üzülme pazar günü eşin yanında olacak inşallah...
Ebrucum saol cnm iyi kızım tekmelemeleriyle uğraşıyorum cadımın..
kuzum bizde özelden numaralarımızı alırız ararız mesaj atarız birbirimize ohh çatlasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?