2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Aren ne yedin kızz

ya sen nektar sadece yoğurt yememişindir umarım

Ben daha yemedim ne yesemki

elfii sen ne yedim

soruşturma memuru

2 saat yalnız bıraktım topiği sayfalar dolmuş yine ya..

bol bebk napıorrrrr :)

aydancım sanırım zamanında bende yaptm öyle hatalar yeni yeni anlıyorum çünkü. sakin konuşmayı dene üzgün ol..ağla dicem ben ağlamam eşim ağlayınca daha kızar. et tırnaktan kopmaz o bıraksın bakalım babasını nsl olck. erkeklerden aililerden ayrılmadığı için eşlerini anlamıyor. üzme tatlı canını kayınvalde git babanı görmeye gizli en son yol bu gibi gorunuyor ama yinede sağlıklı değil
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/14be1998085792dee7443eea6426cf07.gif
sanırım yeni gelenler var hoşgeldinizz aramıza

neden korkuyosam ya offkendime çok kızıyorum bu konuda..tırslakmıyım ne
sağol zuzum benimcesaret veriyosun bana sıkılırsam kk ya girerim sizleride beklerimü
otogar baya uzak canım kayınbabam arabayla bırakır bizi o götürür

ooo daha ne ozman kızım...

Ha istersen ben gelip sütünü içirip yatırırım seni

hoşgeldin tatlımmmm özledim ki ben seni yaa babamın haberi yok işin kötüsü eşimin beni kısıtlıyacağını atlayın gelin yavrum dedi adam milyon kere allah onlardan razı olsun kızım dedi adam oyyy oyyy başımdan dert eksik olmıcak mı benim

keşke öyle bi iyilik yapsansen gelirsen ben yatmam ama ha sabaha kadar muhabbet ederim bide kesin kıkırdaşırız

hehhheheh kıkırdaşırız dimmi

Bide kızları çekiştiririz:101:

Ohh be çok şükür doydum Allh kimseyi açta açıkta bırakmasın..
Yarım ekmek yedim üstüne de soda açtım onu içiyorum, aslında bu soda daha çok sişiriyo beni ,

bende özledm canım yaa zamana bırak herseyi canım düzelir ben buna inanıyorum..

bu arada herkes birbirini arıor aydan görüyon demiii biz sonradan geldk ya bunlar daha sıkıpıkılar

evlenmeden önce mobilya gelinlik ayakkabı dans müziği ne giycem bıdı bıdı bi sürü şey düşünüyoduk
evlendik ne değişti ev yemek temizlik ne giycem kaynanam ne dedi bu fatura niye bu kadar geldi bıdı bıdı
düşünecek bişeyler hep var ama çalışıyosanız ne giycem derdi evli bekar ayırmadan devam ediyo :)

bende özledm canım yaa Zamana bırak herseyi canım düzelir ben buna inanıyorum..

Bu arada herkes birbirini arıor aydan görüyon demiii Biz sonradan geldk ya bunlar daha sıkıpıkılar

heee kıdemliyik ondan

Son düzenleme:

yok canım yapmayız öyle bişeyne yedin zuzumbende şimdi gidicem birazdan

ayy canım ya sende benim gibisin bende evde tek kalamıyorum eşim olmadan eve girmiyorum kayınvalidenlere gitsen olmazmı öle bişe olursa iyiydi onlarla aran?ayrıca bence üzülme pazar günü eşin yanında olacak inşallah...

ebrucum saol cnm iyi kızım tekmelemeleriyle uğraşıyorum cadımın..

Son düzenleme:

canım bırak evinde otursun yaaa....

Sana bişey demiyom sen hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…