2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

üff çok pis bozuldum yazuzuuuuuuuuunigarda şiirler kısmına şiir yazıyo ama hatta çok hoş şeyler var

Ay sinem buraya yazıyodu ama ...

arse tabii ki... Bebiş mevzuularına bakışıyla mantık konusunda tek geçiyorum arseyi

heheh o dominant teyze :))))
aynen öle canım....

taze fasulye , pilav, cacık , karpuz

bu arada bahçemdem alıyorum artık sebzeleri biberler ve salatalıklar oldu.

inşallah unuttuğumuz kimsecikler kalmamıştır:26:
kızlar akşama ne yemek varmalum saat yaklaştı:18:
Ayşayı unuttun

ben dün yapamadığımdan bugün kremalı pattis yapıcam

en romantik bence elfiş ve eşi :)) en çokta eşi

Son düzenleme:
inşallah unuttuğumuz kimsecikler kalmamıştır:26:
kızlar akşama ne yemek varmalum saat yaklaştı:18:

ben bu akşama ya kremalı patates ya da şakşuka yapcam. eşim şakşuka istiyor ama ben pattisten yanayım. belki ikisini de yaparım bilemedim bak şimdi:44::44:

oo süpermiş taze sebzelere bayılırımsebze yemeklerine hasretim eşim yemiyoda
en tatlı cadısı kim acaba
bennnn
Ayşayı unuttun

en tutumlusu ayşam bence sizce en neyi ayşaayy evet elfinin eşi ama o bizim topikte değil

BENM BABMDA EVİN ÜSTÜNDE TENEKELERE DİKMİŞ SALATALIK, MAŞALLAH NE ÇOK VERDİ GÖZÜ GİBİ BAKIYO ONLARA :))

en tatlı cadısı kim acaba

..

AY BİŞİ DİCEKTİM:26::26::26:

kuzummm eve gidince yazayım. zaten çok özel birşeyi yok. şimdilik iyi akşamlar herkese

Ayşayı unuttun

Ay ben hiç romantik değilim sizlerden kapıyorum bişeyler zeynebin pasta fikrini çaldım mesela :))
Eşim aradı şimdi vantilatör almış:) Ev bizim değil diye klima istemiyorduk o da vantilatör almış :) Bide ben ne zamandır güveç kaselerinden istiyordum ondan almış haftasonu güveçte bi yemek yapayım :)))

Ay kızlar çok yoğunum ya 3 kere bankaya gittim geldim allahtan yakın. Talimatlar hesaplar başım döndü. bugün cuma ya bi bugün zorlandım tekim diye

Uykum varr, başım ağrıyo:84:

Eve gitmek istiyorum kaç gündür 9 a kadar çalışıyorum:84::84::84:

senin tava tarifini alayım

seninde şakşuka tarifini alayım bakıyım kızlar

tabiki şekerim eti kavuruyorum salçasını ekliyorum sonra sırayla patlıcan,domates,biberler,sarımsak ve baharatlar üst üste atıp ağzını kapatıyorum 15 dk. sonra hazır:)güveçte yaparsan tabi daha güzel olur.

cnm şakşukada patatesleri,patlıcanı,biberi küçük kare kare doğra ve kızart üstünede isteğe bağlı yoğurt yada domates sos afiyet olsun:))

karışık kızartam bi nevi butamam bu tavayı yapıyım bugün güveç tarzıteşekkür ederim bebik
pinti diyosun yani Ayşaya tamam anladım çok bilmiş yaaa

hayır tutumlu o bikerem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…