2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hehe yettim kızlarrrr... kremalı pattisi yapamıyorum çünkü bizim bakkalda maalesef ki krema yok. hatta amcama krema dedikten sonra pişman oldum. amcam kremayı ben sana nasıl anlatayım ki yaaa??? ağzımdan çıkmayaydı o kelime diye koşarak kaçtım bakkaldan.

niye cnm bilmiyolarmı orda?

niye cnm bilmiyolarmı orda?

maalesef canım bilmiyorlar. amcam 60 küsur yaşında ama ben bakkal işlettiğine göre biliyordur diye tahmin ettim. ne kreması, nasıl birşey, neye kullanıyorsun ki gibi bir düzine soruyla muhattap oldum

Odunlar
1. Nigoşunki
2.bolunki
3.zuzununki

Romantikler 1.elfininki
2.yareninki

kendinkini niye yazmadın..seninki havada kaldı, onu da kondur biyere :))

ama benmki sadece çiçek konusunda odun ev işi falan yapar yardım eder, kahvltılara falan

aşkıcım kavun almış dün...
bende pazardan hani plastik plaj akkabıları varya moda oldu :) onlardan aldıydım

ben ona akkabılarımı göstermeye çalışıyorum , o da bana aldığı kavunu
fırsat da vermiyoruz birbirimize, en sonunda elimdeki akkabıyı aldı koydu, tuttu kolumdan dolabın önünde buldum kendimi

Eşim mesaj attı

Mangal yapalım mı veya evde köfte patates yazmış

Bende dedim köfte patates ımm canım çekti ok o zaman yazdı

Mangala sahile gidelim derdi yoksa aman kim gidecek

Neyse akşam yemeğimde belli oldu :))
Ama dondurulmuş patates istiyorum dedim tamam marketten alırım yazdı şimdi :))

Son düzenleme:
ohh kolaya kaçtın...köfteyide hazır ol bari :))))

ben ilk senemizde okdar hazır pizza yedikki öğğ geldi bana artık...bide dondurulmuş pateteside son bikaç defa üstüste yedik...böğğ

ohh kolaya kaçtın...köfteyide hazır ol bari :))))

ben ilk senemizde okdar hazır pizza yedikki öğğ geldi bana artık...bide dondurulmuş pateteside son bikaç defa üstüste yedik...böğğ

bizde şu kalınparmak patateslerden almıştık eşim istemişti hala dolapta hiç sevmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…