ohh afiyet olsun canımgünaydın kızlar... nigarım olmadığına göre bugün topikin kepenk açması ve temizliği benden
adaşımm çok sevindim eğlendiğinize. İzmir'e gidince ben de istiyorum 6d sinema. umarım vakit bulup gideriz.
aydancım inşallah eşinle konuşman iyi geçmiştir ve eşini ikna etmişindir baban konusunda. kınada da iyi eğlenceler dilerim.
zuzu ve sirken Allah sabır versin size ya. sizi böyle görünce İzmir'deki günlerim aklıma geliyor. ben de o saatlere kadar kalırdım bazen ama bekar olduğumdan çok da koymazdı. 9'da işten çıkar gece yarılarına kadar gezerdim ben, kop kop kopşimdi olsa sinir küpüne dönerim herhalde
dün akşam patlıcanları kızartırken canım patates de istedi. karışık kızartmaya çevirdim yemeği. üstüne de bol soğanlı domates sos.. ımmm harikaydı.özlemişiz...
sabah sabah amma çenem düştü yaaa
hani bi site vardı yazıyoduk da bişeyler kazanılıyodu ya oraya yazdığın yorumları okumuştum bide çok para harcayanlara müsriflik falan diyosuın ya tutumlu kızsın iştepinti haaa demek öyle nigaaar
fundam niye tutumlu oldum ben ki acaba walla merak ettim
Kızlar bu arada lunapatk süperdi kazasız belasız atlattık çocuklarla bi problem olmadan. eşim de geldi çıkışımıza doğru, 6D sinemaya girdik onunla ilk defa ay çok eğlenceliydi "korku tüneli" filmi vardı tırstım acccıkbelki foto çekenlerden fırat bulup alırsan eklerim bi iki
kendinkini niye yazmadın..seninki havada kaldı, onu da kondur biyere :))
ama benmki sadece çiçek konusunda odunev işi falan yapar yardım eder, kahvltılara falan
Günaydın Herkese..
Fundam bende obur oldum sanki. Sabah sabah gelir gelmez daha çayı beklemeden hüplettim börekleri :))
Günaydın Herkese..
Fundam bende obur oldum sanki. Sabah sabah gelir gelmez daha çayı beklemeden hüplettim börekleri :))
fundiş yemek yapmadın mı yani dün akşam? tava yapcam diyordun ya.
kadın olsaydım derkenanladınız siz onu
Kızlar dün çok yoğundum ya son dakika bile atm ye hesaba para yatırmaya gittim geldim patron diğer şubedeki adamı aradı para yattı deyince benim başımdan kaynar sular boşaldı dedim ben galiba diğer şubeye yatıracaktım kaldım öyleEve gittim içim içimi yiyiyor aklımdan çıkmıyor sonra gece rüyamda gördüm. hakan bey diyorki hesaba virman yaptım üzülme :)
Sonra sabah geldim hemen internet bankacılığından kontrol ettim gerçekten virman yapmışlar. Yani ben yanlış şubeye göndermişim ama adam 19:24 te yapmış o saate kadar kasayı kapatmak için bekledi demek ki. Ama tabi patron dün bilmiyordu kesin hakan bey para gelmemiş deyince öğrenmiştir diğer şubeye gönderdiğimi. İnş. gelince bişey demez.
cumartesi çalışmak çok kötü dimi
hemde nasıııll
bide yorgunluktan ölüyorum
gece 3 te yattım
bugünde yola çıkıyorum
yolda bol bol uyuklarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?