2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

off off bu adamın akşam olunca çenesi düşüyo ya çıkıyo milletle 3 saattir konuşuyo benide böle dikiyo burda pis adaammmmm

iyi akşamlar kuzuşlar...bi anda çıkmak zorunda kaldım yazamadımda kusura bakmayın:26:eşim hala gelmedi babam şileye göndermiş onu bi toptancıyla bi kaç yere daha uğramaları gerekiyormuş sonra gelicekmiş eve bugün havası yerinde sanırım inşallah eve geldiğinde hemen oyunun başına oturmaz benimde hevesim kaçmaz takmıyım takmıyım diyorum ama gelde takma yani şimdi...yarın abimin arkadaşının kınası var sakaryaya gidicez öğleden sonra ben yokum cicişler...öptümmm hepinizi bana şans dileyin babam hakkında konuşucam eşimle inşallah kötü olmaz sizleri seviyorummmm

pinti haaa demek öyle nigaaar
fundam niye tutumlu oldum ben ki acaba walla merak ettim

Kızlar bu arada lunapatk süperdi kazasız belasız atlattık çocuklarla bi problem olmadan. eşim de geldi çıkışımıza doğru, 6D sinemaya girdik onunla ilk defa ay çok eğlenceliydi "korku tüneli" filmi vardı tırstım acccık belki foto çekenlerden fırat bulup alırsan eklerim bi iki

günaydın kızlar... nigarım olmadığına göre bugün topikin kepenk açması ve temizliği benden

adaşımm çok sevindim eğlendiğinize. İzmir'e gidince ben de istiyorum 6d sinema. umarım vakit bulup gideriz.

aydancım inşallah eşinle konuşman iyi geçmiştir ve eşini ikna etmişindir baban konusunda. kınada da iyi eğlenceler dilerim.

zuzu ve sirken Allah sabır versin size ya. sizi böyle görünce İzmir'deki günlerim aklıma geliyor. ben de o saatlere kadar kalırdım bazen ama bekar olduğumdan çok da koymazdı. 9'da işten çıkar gece yarılarına kadar gezerdim ben, kop kop kop şimdi olsa sinir küpüne dönerim herhalde

dün akşam patlıcanları kızartırken canım patates de istedi. karışık kızartmaya çevirdim yemeği. üstüne de bol soğanlı domates sos.. ımmm harikaydı. özlemişiz...

sabah sabah amma çenem düştü yaaa

ohh afiyet olsun canım
hani bi site vardı yazıyoduk da bişeyler kazanılıyodu ya oraya yazdığın yorumları okumuştum bide çok para harcayanlara müsriflik falan diyosuın ya tutumlu kızsın iştekötü bişi demedim
kendinkini niye yazmadın..seninki havada kaldı, onu da kondur biyere :))

ama benmki sadece çiçek konusunda odun ev işi falan yapar yardım eder, kahvltılara falan
ben yazmadımki siz kendiniz yazmışınız onları sınıflandırdımbenimki olsa olsa obur olur

Günaydın Herkese..

Fundam bende obur oldum sanki. Sabah sabah gelir gelmez daha çayı beklemeden hüplettim börekleri :))

Günaydın Herkese..

Fundam bende obur oldum sanki. Sabah sabah gelir gelmez daha çayı beklemeden hüplettim börekleri :))

yarasın elfimmhüplet boşver kilo sorunun yok nasıl olsa:13:
kızlar ben tam gezmeci oldum sanırımdün akşam iş yerinden bi abi var oraya gittik çay içmeye evleri teraslı serin serin oturduk iyi oldu calla ordan çıktık çift mağara diye bi yer var çok hoş bi yer orda künefe yedik nargile içtik kardeşime değişiklik olsun istedikpazar günü gidiyo kuzumalışmıştık ya eşim diyoki gitme diyo

fundiş yemek yapmadın mı yani dün akşam? tava yapcam diyordun ya.

Her insan mutlu olamaz...
Çünkü gereğinden fazla özler dünü,
Hak ettiğinden fazla düşünür yarını,
Ve hiç hak etmediği kadar bilinçsizce yaşar bugünü...

Her insan mutlu olamaz...
Çünkü gereğinden fazla özler hayatından çıkanları,
Hak ettiğinden daha büyük umutla bekler hayatına girecekleri,
Ve asla göremez yanı başındakileri...

[ Tolstoy ]

Kızlar dün çok yoğundum ya son dakika bile atm ye hesaba para yatırmaya gittim geldim patron diğer şubedeki adamı aradı para yattı deyince benim başımdan kaynar sular boşaldı dedim ben galiba diğer şubeye yatıracaktım kaldım öyle Eve gittim içim içimi yiyiyor aklımdan çıkmıyor sonra gece rüyamda gördüm. hakan bey diyorki hesaba virman yaptım üzülme :)

Sonra sabah geldim hemen internet bankacılığından kontrol ettim gerçekten virman yapmışlar. Yani ben yanlış şubeye göndermişim ama adam 19:24 te yapmış o saate kadar kasayı kapatmak için bekledi demek ki. Ama tabi patron dün bilmiyordu kesin hakan bey para gelmemiş deyince öğrenmiştir diğer şubeye gönderdiğimi. İnş. gelince bişey demez.

şaşkınbişey olmaz canım korkmaseninde benim gibi hemen rüyalarına giriyo..benim rüyalarım okadar çıkardıki korkardım artık şimdi öyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…