2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

En odunu da nektar senin kocaya veriyorum,izninle
arkasından da benimkisi

walla benm kocam sizin kocalara odunlukta 4 basar. ev işin eyardım yok romantik değil maço

konuşman nasl geçti mrkla bekliorum.kınada ii eğlen

günaaydın kızzlarrr

günaydın cnm iyi yolculuklar ii tatiller

gunaydın kızlar.bu sbh geç uyandık.dun akşam eşime zorla kendimi dışarı çıkarttım inadım sonucu çıktık :) gezdk yürüdük sonra yemek yedk dondurmamızı aldık eve geldk saat 12 idi. balımda kaynanamda kaldı arada başbaşa koymk için lazım oluyor. kızımda uyumamş akşam kaynanayı dikmiş ayağaa biz geldğimizde yeni uyumuştu sbhda kalkamadı tabi

sizlerde neler var canlar

ohhh ebrucum sefanız olsun. ne güzel başbaşa vakit geçirmişsiniz, çok sevindim senin adına.

biz de dün yemeğimizi yiyip annemler ve ablamlarla parka gittik. erkekler tavla turnuvası yaptı, ben yeğenimle parkta oynadım, biciriğim benim ya ne güzel konuşuyor artık sonra eşimin maçı vardı 11-12 arası, tutturdu sen de gel diye, kıramadım gittim bende. ama tabii kitabımı aldım yanıma, o maç yaparken arabada kitap okudum ben de. hem eşimi sevindirmiş oldum, hem de kitap okumuş oldum, bir taşla iki kuş sonra eve geldik hemencik yattık.

eşini izlemedin ki nasıl sevindirdin :)))))

çok iyi oldu canım enerji depoladım wallahi.dediğin gbi 1 taşla2 kuş olmuş :)
kızlar saç rengimi değiştircm resmlerde biliyorsunuz ya.sarı istiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…