sen hazırlamış mıydın canım makinayı? Karıştırmasın çamaşırları eşin? Benimki hayatta dokunmaz çamaşır makinasına da ondan sordum
En odunu da nektar senin kocaya veriyorum,izninle
arkasından da benimkisi
iyi akşamlar kuzuşlar...bi anda çıkmak zorunda kaldım yazamadımda kusura bakmayın:26:eşim hala gelmedi babam şileye göndermiş onu bi toptancıyla bi kaç yere daha uğramaları gerekiyormuş sonra gelicekmiş eve bugün havası yerinde sanırım inşallah eve geldiğinde hemen oyunun başına oturmaz benimde hevesim kaçmaz takmıyım takmıyım diyorum ama gelde takma yani şimdi...yarın abimin arkadaşının kınası var sakaryaya gidicez öğleden sonra ben yokum cicişler...öptümmm hepinizi bana şans dileyin babam hakkında konuşucam eşimle inşallah kötü olmaz sizleri seviyorummmm
günaaydın kızzlarrr
iyi eğlenceler canımbol resimler
elfi söylenin klibi çok üzücü dimi((
evet canım önce saçma geldi klip ama üzücü..
ohhh ebrucum sefanız olsun. Ne güzel başbaşa vakit geçirmişsiniz, çok sevindim senin adına.
Biz de dün yemeğimizi yiyip annemler ve ablamlarla parka gittik. Erkekler tavla turnuvası yaptı, ben yeğenimle parkta oynadım, biciriğim benim ya ne güzel konuşuyor artıkSonra eşimin maçı vardı 11-12 arası, tutturdu sen de gel diye, kıramadım gittim bende. Ama tabii kitabımı aldım yanıma, o maç yaparken arabada kitap okudum ben de. Hem eşimi sevindirmiş oldum, hem de kitap okumuş oldum, bir taşla iki kuş Sonra eve geldik hemencik yattık.
o ne yaw......
eşini izlemedin ki nasıl sevindirdin :)))))
ohhh ebrucum sefanız olsun. ne güzel başbaşa vakit geçirmişsiniz, çok sevindim senin adına.
biz de dün yemeğimizi yiyip annemler ve ablamlarla parka gittik. erkekler tavla turnuvası yaptı, ben yeğenimle parkta oynadım, biciriğim benim ya ne güzel konuşuyor artıksonra eşimin maçı vardı 11-12 arası, tutturdu sen de gel diye, kıramadım gittim bende. ama tabii kitabımı aldım yanıma, o maç yaparken arabada kitap okudum ben de. hem eşimi sevindirmiş oldum, hem de kitap okumuş oldum, bir taşla iki kuş sonra eve geldik hemencik yattık.
seksendört söyle adlı şarkısının klibi.
canım benim izlemeyeceğimi biliyordu zaten, sadece orda olup ona moral verecekmişim. Yanında olduğumu hissetsin yetermiş. Ben de tamam dedim. Yine sevindirdim yani
‪Pembe Şalvar OziE Track roman havası.wmv‬‏ - YouTube
bu benden size gelsin kızlar. hafta sonu ne de olsa, atalım göbecikleri be ya
‪Pembe Şalvar OziE Track roman havası.wmv‬‏ - YouTube
bu benden size gelsin kızlar. hafta sonu ne de olsa, atalım göbecikleri be ya
grupseksendört söyleçok güzel bi şarkı dinle zuzum
kuzum kendi masamda dinlerim, elemanın masadayım şuan.. Burda hopr.çalışmıyo
kuzum kendi masamda dinlerim, elemanın masadayım şuan.. Burda hopr.çalışmıyo
bak bak yeni elemana bozuk hopr. Diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?