evet yumuşak görünüyo, ama pişince böyle bi minik dalını alıyosun çekiyosun balık kılçığı gibi bişe çıkıyo sert.. onları ayıklıyosun mecburen.. inş siz seversiniz canım tadını :26:evet cnm satan çocuk da dedi tuz atmayın die
sevmedin miiiiiiay çok üzüldüm şimdi inş. biz beğeniriz gerçi az aldım bi bağ. walla hemen akşama yapayım bari de merakım gitsin. kılçıkları da mı var ya bu bildiğin ot gibi bişi neresinde bunun kılçıkk
ben de hep uyuklarımhiç duymamıştım çok ilginçççç:26: ama cnm ya bu bana hiç uymuyor ki ben her daim uykuluyum ve çokkkk da su içerim:82:
5 te mi çıkıyosun canım?
Az su içiyosun ondan uykun var, su hem yorgunluğu alıyomuş hem uykulu hali dağıtıyomuş
bitmedi zuzum, daha mutfaa geçmedimNektar bittimi temizlik kızz :))
atıştır bişiler, sıcakta insan acıktığını da farketmiyoSabah 1 dilim ekmek yedim, daha öğlen yemedim...demin de karpuz yedim 1 dilim
Canm bişey istemiyo
cakkıdı cakkıdı sakız çiğniyom
yarın hiç bir şeye elimi sürmicem zaten, sadece yemek yaparımYap canım biriktimi kötü oluyo(( yarın dinlenirsin....
daha mağazayı teslim etmemiş.. mağaza müdürü arıyolarmış sanıyorum, kardeşiyle konuştum bir-kaç saat önce..Eşin genemi yok........
Günaydın Canlarım !!!!
Herkese İyi Pazarlar......
tünaydın kuzuşlar....sabaha karşı 5 te eve geldik...çok yoruldummmm...10 da da uyandım salak gibiyim bugün eşimle de konuştum iyi kötü hiç bir tepki vermedi dinledi sadece beni...bende üstüne varmıyorum kendiliğinde gidelim der zaten 2 gündürde iyi aramızoyyy canım kocişim benim........ :78::78: kimsecikler yok pazar diye bende kaçar öptüm sizi....
ben de 1 saat önce uyandım, hafta sonum uyumakla geçiyo yaa((
ama 3 te yattım
iyi pazarlar herkese
Zeynep sana kolay gelsin tatlım :/
kuaföre gidip kaşımı aldırıyım, ordan arkadaşımın yanına geçicemoooh maşallah canım ne güzel uyumuşsun dinlenmeyede ihtiyaç var gezmeyede
teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?