NE YAZMIŞ
:) OH GÖZÜN AYDIN..
KARDEŞİN İÇİNDE ALLAH KAVUŞTURSUN
AYY CANIM ÇOK HYECANLI :)
ALLAH Bİ AVAZDA DOĞUM NASİP ETSİN CANIM..ALLAH YARDIMCIN OLSUN..
SAĞSALİM GELSİN BICIRIK
ayhhh ne güseeelll... ben de istiyorummm :)
allah sana da tattırsın inşallah cok heyecanlı bi bekleyiş içindeyiz eşim benden daha heyecanlı:)
ben de 2010 geliniyimm haziran ayında evlendim ve şimdi 9 aylık hamileyim yarın da bebeğimi kucağıma alcam kızlar dua edin bana sancım yok ama yarına kadar gelmezse sancı suni sancıyla dogurmak zorundayım DURU'mu suyu bitmiş diyecek kadar azalmış çünkü
hayırlısı neyse o olsun canım hakkınızda :))))bizim şun oturuğumuz yer buraya yani ayvalığa göre uygun yarı fiyatı nerdeyse
altınovadan olursa ya şimdi oturduğum evi istiyorum yada yeni bi bina ....
Istemiyorum altınovada oturmak:84: şuan çalıştığım için sıkıntı yapmıyorum ilerde çalışmazsam çok sıkılırım orada çünkü gerçekten kahveden başka bişey yokk...bir tost yicek yer yok yaa düşünün..cafe mafeyi geçtim bi tost yaa:84:
İstanbulda, hoşgeldin topikezuzu_88
SEWDAA
bol
NektaR
acomert
yarenay
nerede oturuosunuz?
canım Allah su gibi doğumlar versin, normal mi olucak?ben de 2010 geliniyimm haziran ayında evlendim ve şimdi 9 aylık hamileyim yarın da bebeğimi kucağıma alcam kızlar dua edin bana sancım yok ama yarına kadar gelmezse sancı suni sancıyla dogurmak zorundayım DURU'mu suyu bitmiş diyecek kadar azalmış çünkü
benimki bir ara yazdı 2-3 bişi ben beğenmedimayy ne romantik yaa ne güzel benimki hayatta böle şeyler yazmaz hayatta
yazıyo kız seninki, ben okuyorum aradabeni şaşırttı benimkide pek romantik değildir aslında
zuzum teşekkür ederimkutuna bak
evet ya off bide sıcakki sorma 40 dereceymişçok sıkıcı ve bitmek bilmeyen bi gün
fundam bnmde başım kazan gibi...gözlerimde bi ağırlık vardinlenemedim (
hayırlısı neyse o olsun canım hakkınızda :))))
istanbulda, hoşgeldin topike
Canım allah su gibi doğumlar versin, normal mi olucak?
Benimki bir ara yazdı 2-3 bişi ben beğenmedimSildim şidmi asla yazmıyo
yazıyo kız seninki, ben okuyorum arada)))
Insan istemediği yerden de ev almak istemiyor dimmi( çakılıp kalcaz ömür boyu (
waaowwww fundaaaaaa
ayy çok sevindim zuzu üzerinede 2 tane minik uğur böciki kondurmuş
Hayat denen bu yolu seninle paylaşıyor olmam benim için en büyük talih iyi günde ve kötü günde daha nice yıllara birlikte eşin..yazdırmış
ayy çok sevindim zuzu üzerinede 2 tane minik uğur böciki kondurmuş
hayat denen bu yolu seninle paylaşıyor olmam benim için en büyük talih iyi günde ve kötü günde daha nice yıllara birlikte eşin..yazdırmış
canım telin kablosu yok çekip gönderiyim yarınFundaaaa süperrr
Hemen foto istiyoruz :)))
affin kız eşine
Bu gece randevuyu hakketti kocan
Ma ben de istiyorum çiçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?