canım ben yazın kuru fasulye, bezelye yemeği, yahni türü şeyleri hiç sevmiyorum
ağır geliyo :26:
keşke iş yerindeyken çiçek gelse bana
eşime yoksa böyle yapıcamçiçek almazsa eğer
dün gece (beni uyku tutmadı ya bır bır bır ne çok konuştum)
bana doğum günüm için niye çiçek almadın? diyorum
"yaa şu kadınlar çiçekten ne anlıyo bilmiyorum ki" diye söylenmeye başladı hemen
dedim tamam sus sus, almadığın yeter bir de tartışma başlatma
çiçeğe verilen parayı boş yere diye mi düşünüyolar acabane sıkıcı bi gün ya
karalahana sarıcam ben bu akşam
yahniye katılıyorum ama diğerleri fark etmiyor benim için. Tüm yemekler işkenceye dönüyor nasılsa, o ya da diğeri fark etmiyor.
Bugün o sana göndermezse sesini çıkartma, yarın sen ona gönder bence gereken mesajı alır bence(hoş ablamlar çıkarken ablam enişteme yapmış ama bir işe yaramamış, belki sende yarar)
benimki de aynı şeyi söylüyordu çıkarken. Yok solarmış, atılırmış, verilen paraya yazıkmış vs. Vs. Sinir oluyordum ben de, hatta ilk çiçeğini istemeye gelirkenaldı uyuzum. Hoş onu da kendi değil patronu hazırlatmış ya neyse
Ben ne yemek yapsam ya keşke kıymayı buzluktan çıkarsaydım makarna yı yapamadım bi türlü gerçi yoğurtta yok
Ay bi gafta benden. Bizim bi şubemiz var pastane olarak işletiliyor oranın evrakları kargo ile geldi ücretini ben ödedim patrondan onu isticem pastanenin evrakları geldi diceğime postanenin evrakları geldi diyorum o da ne postanesi kızım diyor :))
ay pastane dicektim dedim :)))
evet, pirinç, taze nane, bol soğan, kuş üzümü, fıstıkiçine ne koyacaksın canım prinç falanmı
çiçeğe verilen parayı boş yere diye mi düşünüyolar acabane sıkıcı bi gün ya
zuzum ya altının fiyatını görünce sen aklıma geliyorsun hep. Keşke bekletseymişiniz baksana hala yükseliyor altın fiyatları:44::44:
bende evlilik yıldönümünde çiçek beklemiyorum zaten nikah günümüzün 1. Yılında aldı onları ilk evlilik yıldönümüne özel almıştı sanmıyorum tekrar alacağını.
çok acıktım 4 kişi birleşip pizza siparişi verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?