2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bende evlilik yıldönümünde çiçek beklemiyorum zaten nikah günümüzün 1. yılında aldı onları ilk evlilik yıldönümüne özel almıştı sanmıyorum tekrar alacağını.

canım ben yazın kuru fasulye, bezelye yemeği, yahni türü şeyleri hiç sevmiyorum
ağır geliyo :26:

yahniye katılıyorum ama diğerleri fark etmiyor benim için. tüm yemekler işkenceye dönüyor nasılsa, o ya da diğeri fark etmiyor.

keşke iş yerindeyken çiçek gelse bana
eşime yoksa böyle yapıcamçiçek almazsa eğer

bugün o sana göndermezse sesini çıkartma, yarın sen ona gönder bence gereken mesajı alır bence (hoş ablamlar çıkarken ablam enişteme yapmış ama bir işe yaramamış, belki sende yarar)

çiçeğe verilen parayı boş yere diye mi düşünüyolar acabane sıkıcı bi gün ya

benimki de aynı şeyi söylüyordu çıkarken. yok solarmış, atılırmış, verilen paraya yazıkmış vs. vs. sinir oluyordum ben de, hatta ilk çiçeğini istemeye gelirkenaldı uyuzum. hoş onu da kendi değil patronu hazırlatmış ya neyse

Ben ne yemek yapsam ya keşke kıymayı buzluktan çıkarsaydım makarna yı yapamadım bi türlü gerçi yoğurtta yok

Ay bi gafta benden. Bizim bi şubemiz var pastane olarak işletiliyor oranın evrakları kargo ile geldi ücretini ben ödedim patrondan onu isticem pastanenin evrakları geldi diceğime postanenin evrakları geldi diyorum o da ne postanesi kızım diyor :))
ay pastane dicektim dedim :)))

iyi fikirbakalım gün sonunda belli olur:13:

bana uyma sen elfim
içine ne koyacaksın canım prinç falanmı
evet, pirinç, taze nane, bol soğan, kuş üzümü, fıstık

zuzum ya altının fiyatını görünce sen aklıma geliyorsun hep. Keşke bekletseymişiniz baksana hala yükseliyor altın fiyatları:44::44:

yaren saldım çayıra mevlam kayıra
Geçen dedim bak yükseldi..eee diyo bana

bende evlilik yıldönümünde çiçek beklemiyorum zaten nikah günümüzün 1. Yılında aldı onları ilk evlilik yıldönümüne özel almıştı sanmıyorum tekrar alacağını.

elfiş alır kız sana

Funda yarın seninde haberlerini bekliyoruz bakalım sürpriz varmı? İnşallah vardır

Zuzum tatil ev derken bu ay biraz sıkıştık ondan dolayı bilmiyorum almaz diye düşünüyorum

Hediye bilmem de , çiçek alır romantik kocan :))

ay benimde buaralar hamile olasım geliyo yaa

Evim olsa beklemem fundam :)
ama enazından bi alalım bir iki taksit ödeyelimde önümüzü görelim diye bakıyorum...yılbaşında mutlaka krediye girmem lazım...
Yoksa 3-5 sene böle gitcek (

elfim siz şimdi kendi kesenizden mi yiyorsunuz öğlen yemeklerini, yoksa şirket veriyor mu para?

Ya bide şöle bişey var kızlar....

şimdi benm oturduğum yer bi semt...rtık belli bi nüfusun altında kalak yerlerde belediyelik çekilcekmiş...
E zaen benm oturduğum yerde bişey yokki 1 tane banka var, gerisi market ve kahvehane
Belediyelik çekilirse ayvalığa bağlanır heralde....eşimde diyo belediye de kalkarsa burdan ev almam, köy gibi olcak iyice diyo

e şimdi ayvalıktan alcak gücümüz yok...ayvalıkta 120-130 altınovada 60-70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…