2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

uuuuuuuuvvvv...
kızlraaar,bı tişörtler,çiçekler falan ne hediyesi,evlilik yıldönümümü yoksam doğum günü mü...

sen gördünmüki canım tişörtleri:13:doğum günün içinmi almış nigoş güle güle giy
aslındaben şöyle pırlanta bi yüzük isterdim
yok doğum günü için tişört almaz öylesine.. görmedim ben şimdi sms atmış :))
telefon siparişi vercez doğum günüm için, model karar aşamasındayım ben

ben hep beğenmediğimi söylüyorum, ciddi ciddi üzülüyo
bu defa bayılmış gibi yapıcam

ne çiçeği beğenir ne hediyeyi
:93:

hangisini beğendin peki sen zuzum hepsi aynı renk olsaymış keşke dimiasın ya güzelse eğer

uuuuuuuuvvvv...
kızlraaar,bı tişörtler,çiçekler falan ne hediyesi,evlilik yıldönümümü yoksam doğum günü mü...
benim evlilik yıldönümüm canım.hoş geldin buarada

eşimde ıraktan tel almış ne zamandır istiyodu pahalı diye alamıyodu 300 e almışçok ucuzmuş orda benimki yeni olmasa banada alırdı:13:ben netbook istiyorum
giyersin canım ya zevkleriniz uymuyomuki mağzacı aslında zevkli olması lazım

:93:

Hangisini beğendin peki sen zuzum hepsi aynı renk olsaymış keşke dimiasın ya güzelse eğer

ya ben melek istiyordum simli...tavandan asmalı... Yaren bilir...

Bulamadım bi türlü , eşimde bunu bildiği için gitmiş 3 tane farklı almış...ben olsam hiçbirini almazdımda neysee

ordan getirilen telefon sorunsuz burda kullanılabiliyo mu canım, nerden gelirken sorun oluyodu unuttum şimdi :26:
ben de tablet istiyorum eşim de kızıyo, laptop istedin aldık, şimdi tablete mi sardın ama çok istiyorum

canım nice nice mutlu,svgi dolu yıllar geçir inşallah eşinle beraber..
mutluluğunuz bir ömür sürsün,Allah ayırmasın inş...
Bak ben de çiçek gönderdim bak,kocanınkisi kadar güsel olmas ama....

Fundam çiçeklerimi istemişsin ekliyim tekrar bunları kurutmadım ben ama doğum günümde gelen gülleri kurutmuştum

Ay nektar bende tablet istiyorum ama evdeki net kablosuz değil bide onun için interneti değiştirmek lazım onun için vazgeçtim

aa fundacım çok sevindim bak çiçeklerin gelmiş:) hadi bakalım akşam neler olacak:)

tam konuşamadık ama evet sanırım canım:26:sony ericson vivaz aldı bi bak istersen 8 mp kamera
kardeşimde bana diyo abla netbook alacağına tablet al diyo artık hep bunlar var diyo dün teknosada gördükde pek pahalı değil

Ay nektar bende tablet istiyorum ama evdeki net kablosuz değil bide onun için interneti değiştirmek lazım onun için vazgeçtim
bizim evdeki kablosuz, eşimin şirket laptopu ve benim topitopum için öyle almıştık, iyi ki öyel almışız.. değiştirince çok bişe farkediyo mu elfim, rakamsal olarak? :26:

1000 tl den ucuzu yok diye biliyorum ben :26:
bakim o telefona ama pahalıdır o sanki

ayy ne romantik yaa ne güzel benimki hayatta böle şeyler yazmaz hayatta

benimki de yazmaz. o yazsa yazsa fırlamalık birşeyler yazar. romantizm yapmaz öyle kamuya açık alanlarda

zuzu_88
SEWDAA
bol
NektaR
acomert
yarenay

nerede oturuosunuz?

ben KKTC'deyim canım.

Kızlar eşleriniz telefonda ne diye kayıtlı?
ben AŞKIM diye kaydettim eşim sarı papatyam olarak kaydetmiş

o ben de KOCACIM:) diye kayıtlı, ben de ondan HATUN diye kayıtlıyım

tamam canım yarın söz koyacam inşallah ozaman kadar solmaz:26:ya ben bunu nasıl saklıyım böylece kurutuyummu siz nasıl kurutuyosunuz

ben gülleri ters asıyorum öyle kurutuyorum. ama eşimin hem yıldönümü için aldığı, hem de sonradan aldığı gülleri taşınma sırasında attık. e artık yenisini bekliyorum

sen gördünmüki canım tişörtleri:13:doğum günün içinmi almış nigoş güle güle giy
aslındaben şöyle pırlanta bi yüzük isterdim

opppssss kız onu hepimizin gönlünden geçiyor da, maddi açıdan zor sanki. yani ben istemem eşim şuanda alsın pırlanta falan. inşallah o günler de gelir ne diyim

ya ben melek istiyordum simli...tavandan asmalı... Yaren bilir...

Bulamadım bi türlü , eşimde bunu bildiği için gitmiş 3 tane farklı almış...ben olsam hiçbirini almazdımda neysee

evet biliyommm... İzmir'e gittiğimde görürsem alcam sana zuzum. valla içinde kalacak yoksa kıyamam sana ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…