hoşgeldin :) ben de bugün geldim. :)
yok doğum günü için tişört almazsen gördünmüki canım tişörtleri:13:doğum günün içinmi almış nigoş güle güle giy
aslındaben şöyle pırlanta bi yüzük isterdim
ben hep beğenmediğimi söylüyorum, ciddi ciddi üzülüyo:))) geçen eşim 3 tane melek almış hani alçıdan olurda boyarsın yaa...biri gümüş ikisi altın rengi..
1 tanesini beğendim, diğerleri pek hoşuma gitmedi..ama çok beğenmiş gibi boynuna atladım çünkü o hevesini kırmak istemedim...şimdi ascak yer arıyo ben hepsine bahane buluyom :) asamadık halen duruyo yemek masasında :)))
hee nefesimmm
ne çiçeği beğenir ne hediyeyi
:))) geçen eşim 3 tane melek almış hani alçıdan olurda boyarsın yaa...biri gümüş ikisi altın rengi..
1 tanesini beğendim, diğerleri pek hoşuma gitmedi..ama çok beğenmiş gibi boynuna atladım çünkü o hevesini kırmak istemedim...şimdi ascak yer arıyo ben hepsine bahane buluyom :) asamadık halen duruyo yemek masasında :)))
hee nefesimmm
benim evlilik yıldönümüm canım.hoş geldin buaradauuuuuuuuvvvv...
kızlraaar,bı tişörtler,çiçekler falan ne hediyesi,evlilik yıldönümümü yoksam doğum günü mü...
yok doğum günü için tişört almazöylesine.. görmedim ben şimdi sms atmış :))
telefon siparişi vercez doğum günüm için, model karar aşamasındayım ben
ben hep beğenmediğimi söylüyorum, ciddi ciddi üzülüyo
bu defa bayılmış gibi yapıcam
:93:
Hangisini beğendin peki sen zuzum hepsi aynı renk olsaymış keşke dimiasın ya güzelse eğer
ordan getirilen telefon sorunsuz burda kullanılabiliyo mu canım, nerden gelirken sorun oluyodu unuttum şimdi :26:benim evlilik yıldönümüm canım.hoş geldin buarada
eşimde ıraktan tel almış ne zamandır istiyodu pahalı diye alamıyodu 300 e almışçok ucuzmuş orda benimki yeni olmasa banada alırdı:13:ben netbook istiyorum
giyersin canım ya zevkleriniz uymuyomuki mağzacı aslında zevkli olması lazım
ordan getirilen telefon sorunsuz burda kullanılabiliyo mu canım, nerden gelirken sorun oluyodu unuttum şimdi :26:
ben de tablet istiyorumeşim de kızıyo, laptop istedin aldık, şimdi tablete mi sardın ama çok istiyorum
bizim evdeki kablosuz, eşimin şirket laptopu ve benim topitopum için öyle almıştık, iyi ki öyel almışız.. değiştirince çok bişe farkediyo mu elfim, rakamsal olarak? :26:Ay nektar bende tablet istiyorum ama evdeki net kablosuz değil bide onun için interneti değiştirmek lazım onun için vazgeçtim
1000 tl den ucuzu yok diye biliyorum ben :26:tam konuşamadık ama evet sanırım canım:26:sony ericson vivaz aldı bi bak istersen 8 mp kamera
kardeşimde bana diyo abla netbook alacağına tablet al diyo artık hep bunlar var diyo dün teknosada gördükde pek pahalı değil
ayy ne romantik yaa ne güzel benimki hayatta böle şeyler yazmaz hayatta
zuzu_88
SEWDAA
bol
NektaR
acomert
yarenay
nerede oturuosunuz?
Kızlar eşleriniz telefonda ne diye kayıtlı?
ben AŞKIM diye kaydettim eşim sarı papatyam olarak kaydetmiş
tamam canım yarın söz koyacaminşallah ozaman kadar solmaz:26:ya ben bunu nasıl saklıyım böylece kurutuyummu siz nasıl kurutuyosunuz
sen gördünmüki canım tişörtleri:13:doğum günün içinmi almış nigoş güle güle giy
aslındaben şöyle pırlanta bi yüzük isterdim
ya ben melek istiyordum simli...tavandan asmalı... Yaren bilir...
Bulamadım bi türlü , eşimde bunu bildiği için gitmiş 3 tane farklı almış...ben olsam hiçbirini almazdımda neysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?