2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kız ajikal siz uyurken ben çalışıyorum bi de hastanede giriyorum nete bak şimdi nöbetçiyim mesela.pazar günü nöbeetçiydim pazartesi nöbetten çıktım salı günü izinliydim bugün yine nöbetçiyim öyle yani şeker çalışma saatlerim ve günlerim karışıkk.zaten ben genelde nöbete gelmeden önce sizinle yazışıyorum.inanmadın mı yoksa kızzzz gel sana popodan bir iğne yapayımmkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 inandım inandım canım,neden inanmayayım
ben sadece hastanelerde kadınlar klubüne vs yere giren bi hemşire görmedim de hiç ondan sordum
ama genede her işyerinde kk ya izin olması lazım,ne de olsa bi ihtiyaç :) :enbuyukkk:

Evlenen kadın işçinin, nikah tarihinden itibaren bir yıl içinde, evlenme sebebiyle işyerinden ayrılma talebi halinde, “evlenme sebebiyle” kıdem tazminatına hak kazanır. Bu talep tarihi bir yılı aşarsa artık evlenme sebebiyle iş akdinin feshi hakkı kaybolmuş olur.

kıslar bu konuyu biliyomusunuz?

canım sebep olarak okdar açıklama yapmana gerek yokki maaş falan..

şöyle misal evlilik nedeniyle şu tarihten itibariyle ayrılacağım iş akdimin feshini ve tazminat bedelimin tarafıma ödenmesi...gibi bi dilekçeyle olur

başka işe girsem dahi hak kazanırım dimi onu diyorum..

zuzu önce maaş artcakmı onu sormalıyım şekerim..
zamanla deme ihtimali var amaCADIARZU

dilekçe :uhm:

ayrıca ihbar süreside yok canım. yani önceden bize haber vermen gerekirdi gibi laflarla karşılaşnca kendinizi suçlu hissetmeyin kanunen böyle bir süre yok
aynı gün bile çıkıp gidebilirsiniz

ama tabii bana göre 15 gün önceden bildirilmesi daha etik olur...

canım ben aklında bulunsun diye yazıyorum yani işten hemen çıkacağını düşünmedimn:)

başka bir işle alakası varmı onu bilmiyorum ama sanmam ne alakaCADIARZU

evet canım dilekçe niye şaşırdın
şifaen olmazki bu işler:sm_confused:

evet o yasada degişmişa.s

mantıklı..dilekçe ama önce konumak gerekir.tatlı dillekaydirigubbakcemile3

aklımda bulunsun diye konuşuyoruz canım

mantıklı..dilekçe ama önce konumak gerekir.tatlı dillekaydirigubbakcemile3

aklımda bulunsun diye konuşuyoruz canım

bende öyle düşündüm canımkaydirigubbakcemile5

daha ayrıntılı bilgisi olan varsa yazsın bizde öğrenmiş oluruz....

aslında patronuma sorup seni bilgilendireblrm o biliyor ama hemen benim üstüme yorar ondan sormak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…