amann super valla acayip yorgunum, bu yorgunluk hiç bitmiyo sanki. eskiden yorulmak nedir hiç bilmezdim şimdi tam tersi.
şok şokk şokkkk flash flash flash
super çalıştığı yeri açıklıyor
bir sorum olcaktı tatlum
peki danışmalar ne yapıyor..
saga sola git tarifi diyor aşkım..oda basit ya..sankiCADIARZU
müdürle konuşmuş benimki..ben muhasebe mezunuym ya..olmuyormuş..
bilgisayarlı muh..olmalıymış..
oyüzden danışma dedi ..
bizim burdada yüksek okul mezunu danışmanlar var
fizik olarak güzelsin işide kıvırırsın basit hasta yönlendirme yapıyosun danışma gibi yada sabit bi doktorun oluyo onun hastalarıyla uğraşıyosun basit yerimseniben
super ne düşünüyosunki , hiçbirşey olmasa bile şöyle düşün, sana yapacakları en büyük zam %6 olur oda senelik. asgari ücrete %6 zam ne farkettirecekki pardon ???
ne için söyledin bunu hangi taraf için canım??CADIARZU
Eczacıbaşı Schwarzkopf Kuaför Ürünleri Paz. A.Ş.
ben burda çalışıyorum kıslar
tatlım şimdi çalıştığın iş yeri için söylemiştim.
anladım canıma.s yani hiç düşünme diyorsun yane
köklü bir şirket ama genelde köklü şirketler çakallığın en mükemmelini yaparlar
ben kendi yorumumu yapıyorum tatlım, senin işini bilmem patronlarını bilmem. ama bence sen rahatın ve para kazanmak için şansını denemek zorundasın. geçenki konuşmalarımızda anladığım kadarıyla sen kariyer falan okulu ilerletmek gibi şeyler istemiyosun. zaten böyle köklü firmalar, bir personeli yükseltmek için her seferinde ayrı diploma, ayrı sertifika falan ister. ama hastanede böyle şeyler yok bildiğim kadarıyla.yükseldim terfi ettim falan derdide yok, herkesin yeri yurdu yaptığı iş belli. kimse kimsenin kuyusunu kazmıyo yani bence.
senin 1 yıl süren var evliliği bahane edip tazminat alarak çıkmak için.gerçi sen hala stajyermi görünüyosun, stajyerde tazminat olayı varmı bilmiyorum CADIARZU
taşaron çalışanı demek, eczacıbaşının elemanı değilsin anlamına gelir hayatım bunlar ince noktalar dikkatli ol. yani şöyleki, eczacıbaşı diyoki atıyorum x bir muhasebe firmasına, bana eleman ver diyo oda veriyo. yani eczacıbaşı bulmaya falan uğraşmıyo hazır elemanı kullanıyo. ama sen eczacıbaşının kadrosunda değil o muhasebe firmasının kadrosunda görünüyosun. maaş borduron varmı ? yani her ay maaşını bankadan çekmeden 1 gün önce sana belge veriyolarmı,
yazar mutlaka orda bağlı olduğun firma bak ona. ya şimdi lise mezunları bile asgari ücretle çalıştırılmıyo, hemde eczacıbaşı gibi bir firma, şaşırmamak elde değil yani. şöyle söyleyeyimbize iş yeriyle sorunu olanlar falan geliyolar mesela, ordan ortalama biliyorum, sen ön muhasebe elemanı sayılsan, 2 yıl bitirdiğin için zaten en az 900-1000 tl arası alıyo olman grekiyo ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?