canım tahmin ediyorum eşim bişey anlatmazki annesine bide hakkımda konuştuklarınıda düşünmüyorum eşim konuşturmazsadece meraktan arıyo işte günlük ne yapıyosunuz diye meraklı işte
kızlar herkes de aynı demekki bizimkiler hergün birbirlerini ararlar bence bizim hakkımızda konuşulduğundan değil kızlar k.valideler oğullarının evlediğini yadırgıyorlar başta paylaşamıyorlar başka bir kadınız biz onlar için anne-oğul kutsal ilişki arasındaki kutsalı biraz bozmuş oluyoruz biz kitapta okumuştum.onların daha küçük oğulları onlar...Belki torunları olursa torunlarıyla uğraşırlar???benim umudum bu sizce?:44:
erkek kardeşin var mı canım, annenden yi kaynana olureşim ne desin nigarcım!
ben sayıoum sayıoum anneme
oda gidio anne bilio musun dilek sana nası kızıo dio :))) allah kahretmesin seni pislik dioum ama yok
sonra annemle başlıolar beni bunaltmaya eşim annemi sever o takılmıo pek fazla
zaten annemin bu yaptıkları sadece benlik evi doğru düzgün idare edebilmem adına ama artık 1 yıl oldu
geçenlerde yemeğe yardım etsin die çağırmıştım balkonda çamaşır asılıydı gece toplamaya çıktım
aaaa bide ne görim kendine göre asmış atletleri falan değişmiş :)))
ben dün gece kıymalı bezelye yaptım, daha tadına bakmadım ama güzele benziyodu.. bu akşam onu yicez, pilav yapıcam birde yanına.. salata, bisküvili puding.. bukadartoplaşın bakalım kızlar akşama ne yapıyoruzbana fikir olur belkim çünkü henüz yemekim yok:96:
şu yoruma çok güldüm ama.. kızın kullanıcı ismi meldaberrak yorum şöyle :
melda berrrrrrrrrrrrrrrrrrrak
are you manyak?
şu yoruma çok güldüm ama.. kızın kullanıcı ismi meldaberrak yorum şöyle :
melda berrrrrrrrrrrrrrrrrrrak
are you manyak?
gördüm çok şirinler yaws...eşine sorsana canım, böyle tatlı dille "ne konuşuyosunuz okadar annenle, bana hiç bişi anlatmıyosun aşkım" de..
miraaay
kolyelerim burda :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vitrin-uyelerinden-secmeler/119545-pembe-dolap-876.html
toplaşın bakalım kızlar akşama ne yapıyoruzbana fikir olur belkim çünkü henüz yemekim yok:96:
erkek kardeşin var mı canım, annenden yi kaynana olur
iyiliği, yardımı dokunsun diye yapıyo belli ki, seninkisi biraz fazla karışıyomuş ama Allah hep yakınımızda tutsun annelerimizi
ben dün gece kıymalı bezelye yaptım, daha tadına bakmadım ama güzele benziyodu.. bu akşam onu yicez, pilav yapıcam birde yanına.. salata, bisküvili puding.. bukadar
cnm bugün sana hemen menümü şöle sıralıyım ayy keyiflendim bak bunu teyzemle yapcaz...
Tavuklu şehriye çorbası
Hatay usulü tavuk dolması fırında...
çemen
pilav mısırlı
salata
hatay usulü peynirli künefe
cevizli künefe(görümcem peynir sevmio pok yesn)
işte bukadar bu iftarıda böyle aradan çıkartmış oluyorum maşaallah
delisin sencnm bugün sana hemen menümü şöle sıralıyım ayy keyiflendim bak bunu teyzemle yapcaz...
Tavuklu şehriye çorbası
Hatay usulü tavuk dolması fırında...
çemen
pilav mısırlı
salata
hatay usulü peynirli künefe
cevizli künefe(görümcem peynir sevmio pok yesn)
işte bukadar bu iftarıda böyle aradan çıkartmış oluyorum maşaallah
iftarda zaten çok yiyemiyo insan, benim eşim iki tantuniyle doyuyo ikişer tane yapafiyet olsun canımbende akşama tantuni yapsam yanınada ayran doyarmıyız acaba:26:
arar aramazmıkızlar peki sizi ararmı hiç kayınvalideleriniz benimki hiç beni aramaz?
delisin senşirine
iftarda zaten çok yiyemiyo insan, benim eşim iki tantuniyle doyuyo ikişer tane yap
evet biz aralarına girmiş oluyoruz güyahergüün arayarakta kendilerini hatırlatmaya o bağın kopmasına engel olmaya çalışıyolar güyaa ne gerek varsa kimsenin zaten onları oğullarından ayırmaya niyeti yok birazda meraktan da arıyolar miray hala o kontrol etme huyundan vazgeçemediler evlendiğini kabul edemiyolar demekki
benim canım böyle şerbetli bi tatlı çekiyoAma hazır alınmışından değil
ev şekerparesi gibi gibi, evde de fındık yok, yapmaya kalkışırdım ama
aman salak çocukca davranmış yok allah var benim görümcem öyle şeyler yapmazbaşta çok takıyordum şimdi sallamıyorum taktığını bilirlerse daha çok yaparlar...Benim görümcem hergün facete abuk subuk şeyler yazıodu birara yok kardeş herşeydir yeri gelir karındanda ötedir sırdaştır dosttur gibi bişey paylaşmıştı can yücelin...bende baktım ben göreyim die yapıyor faceten sildim farketmiş beni niye sildin dedi bende çok face kullanmıyorum bazen eşim sert bişiler yazıo sinir oluyorum sizin akrabalarıda sildim kimse yorum yapmasın gıcık oluyorum dedim mazeret ettim... beni ekledi aradan 1 ay geçti kabul etmedim..biara konuşma esnasında miray ben sende ekli değilim nasıl göreyim fotoları dedi marmaris fotolarını koymuştum bende ben sana mail atarım yada flash belleğe alır veririm dedim kaldı öle...Asla ne eşimin akrabaları nede ablası cartu curtu ekli değil ohhhhhhhhhhh kafam rahat bir facem var onu bari tacz etmesinler...
Bzde bir sürü yemek var demin eşim geldi ne yemek var dedi saydım sizede sayayım
Dolma
Makarna
Şakşuka
Kuru fasulye
Kapuska ( lahana bozulmasın diye mecburen dün iftardan sonra yaptım)
Sütlaç
Dolma hariç diğerlerini k.validem getirdi hepside birbirinden alakasız yemekler. Akşam kim ne isterse ona göre bi tabaklık mikrodalgada ısıtıcam.
Kabak çorbasıda yapacaktım dedim önce şu yemekler bitsin.
erkek kardeşin var mı canım, annenden yi kaynana olur
iyiliği, yardımı dokunsun diye yapıyo belli ki, seninkisi biraz fazla karışıyomuş ama Allah hep yakınımızda tutsun annelerimizi
ben dün gece kıymalı bezelye yaptım, daha tadına bakmadım ama güzele benziyodu.. bu akşam onu yicez, pilav yapıcam birde yanına.. salata, bisküvili puding.. bukadar
süperrryalnız tavuk dolması nasıl oluyo acaba:26:ayy görümcene dediğinede çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?