2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim canım böyle şerbetli bi tatlı çekiyo ama hazır alınmışından değil
ev şekerparesi gibi gibi, evde de fındık yok, yapmaya kalkışırdım ama

canım tahmin ediyorum eşim bişey anlatmazki annesine bide hakkımda konuştuklarınıda düşünmüyorum eşim konuşturmaz sadece meraktan arıyo işte günlük ne yapıyosunuz diye meraklı işte

kızlar herkes de aynı demekki bizimkiler hergün birbirlerini ararlar bence bizim hakkımızda konuşulduğundan değil kızlar k.valideler oğullarının evlediğini yadırgıyorlar başta paylaşamıyorlar başka bir kadınız biz onlar için anne-oğul kutsal ilişki arasındaki kutsalı biraz bozmuş oluyoruz biz kitapta okumuştum.onların daha küçük oğulları onlar...Belki torunları olursa torunlarıyla uğraşırlar???benim umudum bu sizce?:44:

evet biz aralarına girmiş oluyoruz güyahergüün arayarakta kendilerini hatırlatmaya o bağın kopmasına engel olmaya çalışıyolar güyaa ne gerek varsa kimsenin zaten onları oğullarından ayırmaya niyeti yokbirazda meraktan da arıyolar miray hala o kontrol etme huyundan vazgeçemediler evlendiğini kabul edemiyolar demekki

erkek kardeşin var mı canım, annenden yi kaynana olur
iyiliği, yardımı dokunsun diye yapıyo belli ki, seninkisi biraz fazla karışıyomuş ama Allah hep yakınımızda tutsun annelerimizi

toplaşın bakalım kızlar akşama ne yapıyoruzbana fikir olur belkim çünkü henüz yemekim yok:96:
ben dün gece kıymalı bezelye yaptım, daha tadına bakmadım ama güzele benziyodu.. bu akşam onu yicez, pilav yapıcam birde yanına.. salata, bisküvili puding.. bukadar

şu yoruma çok güldüm ama.. kızın kullanıcı ismi meldaberrak yorum şöyle :
melda berrrrrrrrrrrrrrrrrrrak
are you manyak?

Bende okudum şimdi ne insanlar var yaa anlam veremedim amaç ne ???
şu yorumda çok komik :))

çirkin kadın yoktur, eminim sende çirkin değilsindir

hep bunu tekrarla : ben dünyanın en gözel garısıyam

şu yoruma çok güldüm ama.. kızın kullanıcı ismi meldaberrak yorum şöyle :
melda berrrrrrrrrrrrrrrrrrrak
are you manyak?

Bende okudum şimdi ne insanlar var yaa anlam veremedim amaç ne ???
şu yorumda çok komik :))

çirkin kadın yoktur, eminim sende çirkin değilsindir

hep bunu tekrarla : ben dünyanın en gözel garısıyam

toplaşın bakalım kızlar akşama ne yapıyoruzbana fikir olur belkim çünkü henüz yemekim yok:96:

cnm bugün sana hemen menümü şöle sıralıyım ayy keyiflendim bak bunu teyzemle yapcaz...

Tavuklu şehriye çorbası
Hatay usulü tavuk dolması fırında...
çemen
pilav mısırlı
salata
hatay usulü peynirli künefe
cevizli künefe(görümcem peynir sevmio pok yesn)

işte bukadar bu iftarıda böyle aradan çıkartmış oluyorum maşaallah

afiyet olsun canımbende akşama tantuni yapsam yanınada ayran doyarmıyız acaba:26:

süperrryalnız tavuk dolması nasıl oluyo acaba:26:ayy görümcene dediğinede çok güldüm

delisin sen şirine

afiyet olsun canımbende akşama tantuni yapsam yanınada ayran doyarmıyız acaba:26:
iftarda zaten çok yiyemiyo insan, benim eşim iki tantuniyle doyuyo ikişer tane yap

kızlar peki sizi ararmı hiç kayınvalideleriniz benimki hiç beni aramaz?
arar aramazmı ama bu aralar armıyo kızı yanında ya o yokken bana karşı daha bi iyi daha ilgili o varken daha mesafelikızı kıskanıyo sanırım
delisin sen şirine

iftarda zaten çok yiyemiyo insan, benim eşim iki tantuniyle doyuyo ikişer tane yap

daha tam karar veremedimnigarım biizm boğazı büyüğe soruyum bi

başta çok takıyordum şimdi sallamıyorum taktığını bilirlerse daha çok yaparlar...Benim görümcem hergün facete abuk subuk şeyler yazıodu birara yok kardeş herşeydir yeri gelir karındanda ötedir sırdaştır dosttur gibi bişey paylaşmıştı can yücelin...bende baktım ben göreyim die yapıyor faceten sildim farketmiş beni niye sildin dedi bende çok face kullanmıyorum bazen eşim sert bişiler yazıo sinir oluyorum sizin akrabalarıda sildim kimse yorum yapmasın gıcık oluyorum dedim mazeret ettim... beni ekledi aradan 1 ay geçti kabul etmedim..biara konuşma esnasında miray ben sende ekli değilim nasıl göreyim fotoları dedi marmaris fotolarını koymuştum bende ben sana mail atarım yada flash belleğe alır veririm dedim kaldı öle... Asla ne eşimin akrabaları nede ablası cartu curtu ekli değil ohhhhhhhhhhh kafam rahat bir facem var onu bari tacz etmesinler...

Bzde bir sürü yemek var demin eşim geldi ne yemek var dedi saydım sizede sayayım

Dolma
Makarna
Şakşuka
Kuru fasulye
Kapuska ( lahana bozulmasın diye mecburen dün iftardan sonra yaptım)
Sütlaç

Dolma hariç diğerlerini k.validem getirdi hepside birbirinden alakasız yemekler. Akşam kim ne isterse ona göre bi tabaklık mikrodalgada ısıtıcam.

Kabak çorbasıda yapacaktım dedim önce şu yemekler bitsin.

aman salak çocukca davranmış yok allah var benim görümcem öyle şeyler yapmaz pek bi zararları yok aslında canım şükrediyorum ne kayınvaldeler görümceler var:96:arama olayını gıcık oluyorum sadece kontrol ediliyomuşuz gibi geliyo ondan yani yoksa bi sıkıntı yok çok şükür..sende iyiki silmişin:13:bozulmuştur

cidden baya karışıkmış canımordan dolma ve sütlaçı alabilirim

oğlu yok valla olsaydı ayyy felaket. Ama benim eşim onun oğlu ben gelinim zaten.
geçen gün orucum tam ezan okunuo ona ugradım bana dio ki çorba götür ufuk yesin gelmicek iftara anne dioum
o zaman sen götür sahurda içer. Off anne yaa oruç olan benim kızım ne yiceksin demiosun da onu düşünüp duruosun dedim.
babam hemen ayaklandı yemek al salata götür gel otur sana pide de verim. Annem de bozuldu tabii :)))

süperrryalnız tavuk dolması nasıl oluyo acaba:26:ayy görümcene dediğinede çok güldüm

saol cnmcım tavuk dolması şöyle : tavuğun içini hazırlamak için ay şeklinde soğanları doğruyosun tavada ayrı üzerine yağ tavuğun küçük birkaç ciğeri parçalıyosunki ciğer sevmeyenler çıkarabilir üzerine kimyon karabiber tuz çeviriyorsun biraz soğanalr kendini bırakınca ehemen tavuğun içini dolduryosun eline iğne iplik alıyosun dikiyorsun karnını kapanacak şekilde sonra tavuk fırın poşetine koyuyorsun içinde süper pişiyor düdüklüdede yapabilirsin seçeneğe bağlı..
bunun yanına bizde nohutlu pila yapıp tavuğun içini soğanı üzerine koyarlar tavuğu da parça parça üzerine koyarlar ama tavuktan çok o soğanı yersin çünkü tavuğun suyunda özleşiyor ve harika oluyor..afiyet olsun yapın bütün aileniz sever eminim ben herşey yemem ama bunu çok severim..

görümcemde her poka bişey bulur ben bunu yemem şurda yemem pura gitmem sosyete gülü...

Bu yanımdaki kız telefonla konuşurken yada birine bişey söylerken bi kaç kere laf atmıştı bana. Geçen hafta hemen hergün uğraştı benimle. inmedim seviyesine. Sonra eşime anlatmıştım annemde biliyordu. Dün annem geldi bi kışkırttı eşimi. O kızı döverim ederim falan. Eşim geldi öğlen ve hiç haber vermedi gelicem diye. Bu kızla konuşmaya geldim diyor ya saçmalama diyorum yok diyor o seninle uğraşıyorsa bende onunla uğraşıcam. Zor ikna ettim yolladım. eşim gelince gidiyor hemen hanfendi yine yukardaydı. Beklicem gelsin diyor zor gönderdim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…