anenin tam karşında olmasıda kötü canım ya mesafe herzaman iyidir birazda olsa uzak olacak çünkü herşeyi görüyolar allah korusun bi tartışman falan olsa üzülürler:26:benim k. validem de çaldırır kapatır bana da yapıo aynı şeyi :) eşimi ne sıklıkta arıo bilmioum zaten eşimde sölemez yani ama hergün aramıo.
benimde kendi annem tam karşımda "gece 2 de söndü ışığın", "camı açık bırakmışsın", "çamaşırı ne zaman yıkadın da astın", "yorganı içeri al rüzgar var" beni bazen delirtio valla :)
sana biter bebeyim, 2 buçuk saatin kaldı
aa iyi fikir kuzumböyle yapim ben evet
bizimkisi de eşimi arıyo Fundam ama her gün değil, haftada 1 en fazla 2 defa
her gün ne diye arıyo ki seninkisi, sanki çok uzağında ay allahım yaa
kovmiycam tamam
anenin tam karşında olmasıda kötü canım ya mesafe herzaman iyidir birazda olsa uzak olacak çünkü herşeyi görüyolar allah korusun bi tartışman falan olsa üzülürler:26:
kovma kuzuum kovmaay ne bilim nigar hergün aranırmı yemin ederim hergün arıyo teline bakıyoru hepte sabahları 10 gibi falan bazen günde 2 den fazla da arar
sıkar zuzum sıkmazmıben k.valideme değil eşime sinir oluyorum bu konuda...
her pazar kaynımın çıkış saatinde arar onu...naptı kardeşim çıktımı diye,, bide kendi yaptığını söler biz burdayız şurdayız...sinir oluyorum verdin mi raporunu diyorum evet verdim diyo bidee
misal akşam yemekleri birlikte yiyoruz kaynanamla deme,görüşüyoruz yani, yemekten sonra biyere gitsek, dönüşte benimki aprt.bahçesinden hemen kafayı yukarı kaldırır annemlerin ışığa bakar balkondalarmı diyee...bide durur bekler...artık bağırıyom, ne duruyon çıkmıcan mı yukarı..aaaooffff nasıl sinir oldum gene
kaynanamda biz balkona çıkınca bazen seslenir, kaynanamdan şikayetçi değilim de eşim deli ediyo beni..ama onlar öle alışmış....
mesela pazar günü babanelerde yemekteydik yaa....tam kaynımın çıkış saati..kaynımla önceden konuşuldu babanesine gelicek çıkışta...kaynanam hemen dedi eşime kardeşini ara gelsin, e dedim anne zaten biliyo burda olduğumuzu o da gelcek ya, bi değişiklik olsa arar...olsun olsun ara dedi
bukadar bağlılıkları beni sıkıyo galiba :))
eşine sorsana canım, böyle tatlı dille "ne konuşuyosunuz okadar annenle, bana hiç bişi anlatmıyosun aşkımkovma kuzuum kovmaay ne bilim nigar hergün aranırmı yemin ederim hergün arıyo teline bakıyoru hepte sabahları 10 gibi falan bazen günde 2 den fazla da arar
perdeleri sıkı sıkı kapatıoum ne ii halimizi görsün :) nede kötü halimizi die
ama bu sefer arıo beni dilek perdeleri açıp bi havalandırsana die :)
bizimde 1 saat elektrik gitti
kızlar kayınvaldem her sabah eşimi arıyo özellikle işdeyken yapıyo bunu deli oluyorumheralde günlük rapor alıyo ne kadar meraklı ya
nigarcım yazık ya kovma ben eşimi kovsam heralde bana sen git der
sevindim adna hasret bitiyor desene :)
eşine sorsana canım, böyle tatlı dille "ne konuşuyosunuz okadar annenle, bana hiç bişi anlatmıyosun aşkım" de..
miraaay
kolyelerim burda :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vitrin-uyelerinden-secmeler/119545-pembe-dolap-876.html
işte işte hep bu sebeplerden dolayı onun ailsesinin mahallesinden ev tutmadımben k.valideme değil eşime sinir oluyorum bu konuda...
her pazar kaynımın çıkış saatinde arar onu...naptı kardeşim çıktımı diye,, bide kendi yaptığını söler biz burdayız şurdayız...sinir oluyorum verdin mi raporunu diyorum evet verdim diyo bidee
misal akşam yemekleri birlikte yiyoruz kaynanamla deme,görüşüyoruz yani, yemekten sonra biyere gitsek, dönüşte benimki aprt.bahçesinden hemen kafayı yukarı kaldırır annemlerin ışığa bakar balkondalarmı diyee...bide durur bekler...artık bağırıyom, ne duruyon çıkmıcan mı yukarı..aaaooffff nasıl sinir oldum gene
kaynanamda biz balkona çıkınca bazen seslenir, kaynanamdan şikayetçi değilim de eşim deli ediyo beni..ama onlar öle alışmış....
mesela pazar günü babanelerde yemekteydik yaa....tam kaynımın çıkış saati..kaynımla önceden konuşuldu babanesine gelicek çıkışta...kaynanam hemen dedi eşime kardeşini ara gelsin, e dedim anne zaten biliyo burda olduğumuzu o da gelcek ya, bi değişiklik olsa arar...olsun olsun ara dedi
bukadar bağlılıkları beni sıkıyo galiba :))
ay annenin de canı sıkılıyo galiba :26: çok abartmıyo muperdeleri sıkı sıkı kapatıoum ne ii halimizi görsün :) nede kötü halimizi die
ama bu sefer arıo beni dilek perdeleri açıp bi havalandırsana die :)
cnm bende okudum ama gerçekçi gelmedi bir kadın bukadar gurursuz olabilirmi...? Bence geyik olsun diye yapmış.....Çok ilginç böyle bişi hiç ne gördüm ne duydum tövbe tövbe allahım sen akıl ver...
ben dayanamadım yorum yazdım başlığa sabahkim boyum uzun gözlerim renkli azcık güzel olsaydım diye bir konu açarki niye ben öyle değilim diye hergün dua ediyorum felan yazmış isyan etmiş ben anlayamıyorum anlam vermemiyorum çok basit insanlar varya çirkin kadın yokkkkkkkkkkkkkk bakımsız kadın var gitsin lens taksın saçını boyatsın topuklu giysin deniliyor yok eşi kızıyormuş herşeye hayır hayır bilmem ne eşi aşağılıyormuş sen bu adamla ne işin var seviyormuş hergün sizi biri aşağılasa soruyorum hanginiz durursunuz haaa başkalarına bakıyomuş ama.... tövbe istanbullarda nice estetik yerleri var neler yapıyorlar....Yaws geyik olsun diye bir konu açarım hayatta fake olup olmadını anlayamazsınız..mesela eşim gay bulmuş yatıyorlar ne yapmam lazım aman allahım diye bir konu açarım bakın kimler yazıyo 100 kişi olmazsa 1 saatte gelin yüzüme bakmayın insanların canı sıkılyo yaa....walla konulara giresim gelmiyor böyle saçmalıklar yüzünden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?