2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

anenin tam karşında olmasıda kötü canım ya mesafe herzaman iyidir birazda olsa uzak olacak çünkü herşeyi görüyolar allah korusun bi tartışman falan olsa üzülürler:26:

kovma kuzuum kovmaay ne bilim nigar hergün aranırmı yemin ederim hergün arıyo teline bakıyoruhepte sabahları 10 gibi falan bazen günde 2 den fazla da arar

ben k.valideme değil eşime sinir oluyorum bu konuda...

her pazar kaynımın çıkış saatinde arar onu...naptı kardeşim çıktımı diye,, bide kendi yaptığını söler biz burdayız şurdayız...sinir oluyorum verdin mi raporunu diyorum evet verdim diyo bidee

misal akşam yemekleri birlikte yiyoruz kaynanamla deme,görüşüyoruz yani, yemekten sonra biyere gitsek, dönüşte benimki aprt.bahçesinden hemen kafayı yukarı kaldırır annemlerin ışığa bakar balkondalarmı diyee...bide durur bekler...artık bağırıyom, ne duruyon çıkmıcan mı yukarı..aaaooffff nasıl sinir oldum gene

kaynanamda biz balkona çıkınca bazen seslenir, kaynanamdan şikayetçi değilim de eşim deli ediyo beni..ama onlar öle alışmış....
mesela pazar günü babanelerde yemekteydik yaa....tam kaynımın çıkış saati..kaynımla önceden konuşuldu babanesine gelicek çıkışta...kaynanam hemen dedi eşime kardeşini ara gelsin, e dedim anne zaten biliyo burda olduğumuzu o da gelcek ya, bi değişiklik olsa arar...olsun olsun ara dedi

bukadar bağlılıkları beni sıkıyo galiba :))

perdeleri sıkı sıkı kapatıoum ne ii halimizi görsün :) nede kötü halimizi die

ama bu sefer arıo beni dilek perdeleri açıp bi havalandırsana die :)

sıkar zuzum sıkmazmı sizinki dahada fenaymış aynı apartmanda olmak kabus gibi bazen merak ederim bende soruyorumannen aramış ne diyomuş derimoda söyler bazende öylesine aramış ne yapıyosunuz diye der bende ne yapıyor olabiliriz çalışıyoruz işte derim eşimeben hiç gelemem bunaltılmaya kimseye heasp vermeyi sevmem biraz kafama buyruğumsonuçta artık biz çocuk değiliz birer bireyiz kendi evimiz kendi yuvamız var bigün bizimde çocuklarımız olucak

ay benim kayınvalidem ilk evlendiğimiz zamanlar arıyordu her sabah, daha biz uyanmamışken. 3 gün böyle gitti, 4. gün yatarken eşimin telefonunu kapattık. ondan sonra da bozuldu sanırım aramadı bir daha :)

sevindim adna hasret bitiyor desene :)

evet canım nihayet. kısacık bir süre bile olsa hem eşime hem de bana çok iyi gelecek eminim. ordan dönmesi zor olacak ama buna da şükür.

Son düzenleme:
işte işte hep bu sebeplerden dolayı onun ailsesinin mahallesinden ev tutmadım
hala da bana ev bakıyolar onların ordan, bekleyin gelirim

perdeleri sıkı sıkı kapatıoum ne ii halimizi görsün :) nede kötü halimizi die

ama bu sefer arıo beni dilek perdeleri açıp bi havalandırsana die :)
ay annenin de canı sıkılıyo galiba :26: çok abartmıyo mu eşin ne diyo bu duruma?

cnm bende okudum ama gerçekçi gelmedi bir kadın bukadar gurursuz olabilirmi...? Bence geyik olsun diye yapmış.....Çok ilginç böyle bişi hiç ne gördüm ne duydum tövbe tövbe allahım sen akıl ver...

şu yoruma çok güldüm ama.. kızın kullanıcı ismi meldaberrak yorum şöyle :
melda berrrrrrrrrrrrrrrrrrrak
are you manyak?

kim boyum uzun gözlerim renkli azcık güzel olsaydım diye bir konu açarki niye ben öyle değilim diye hergün dua ediyorum felan yazmış isyan etmiş ben anlayamıyorum anlam vermemiyorum çok basit insanlar varya çirkin kadın yokkkkkkkkkkkkkk bakımsız kadın var gitsin lens taksın saçını boyatsın topuklu giysin deniliyor yok eşi kızıyormuş herşeye hayır hayır bilmem ne eşi aşağılıyormuş sen bu adamla ne işin var seviyormuş hergün sizi biri aşağılasa soruyorum hanginiz durursunuz haaa başkalarına bakıyomuş ama.... tövbe istanbullarda nice estetik yerleri var neler yapıyorlar....Yaws geyik olsun diye bir konu açarım hayatta fake olup olmadını anlayamazsınız..mesela eşim gay bulmuş yatıyorlar ne yapmam lazım aman allahım diye bir konu açarım bakın kimler yazıyo 100 kişi olmazsa 1 saatte gelin yüzüme bakmayın insanların canı sıkılyo yaa....walla konulara giresim gelmiyor böyle saçmalıklar yüzünden...

ben dayanamadım yorum yazdım başlığa sabah
evet işte, insanların canı sıkılıyo..zaten gerçek olan konular anlaşılıyo ki

Bol, siz naptınız canım konuştunuz mu eşinle
gerçi biz daha tam barıştık sayılmayız konuşucak çok şeyimiz var..

eşim ne desin nigarcım!

ben sayıoum sayıoum anneme
oda gidio anne bilio musun dilek sana nası kızıo dio :))) allah kahretmesin seni pislik dioum ama yok
sonra annemle başlıolar beni bunaltmaya eşim annemi sever o takılmıo pek fazla
zaten annemin bu yaptıkları sadece benlik evi doğru düzgün idare edebilmem adına ama artık 1 yıl oldu

geçenlerde yemeğe yardım etsin die çağırmıştım balkonda çamaşır asılıydı gece toplamaya çıktım
aaaa bide ne görim kendine göre asmış atletleri falan değişmiş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…