2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay çok güzel bir haber yaa sağlıkla gelsin oğlunuz inş canım
darısı bize inşallah

sahura kalkmadığın için belki de :26: ben iftarda çok yiyorum galiba
Allahtan boyum uzun kötü durmuyo belli olmuyo şimdilik, yani olmuyo dimmi, son fotolarım var hep facede? :26:
geç yattığına göre eşinle konuştun sanırım yada hiç konuşmadın. Son durumunuz nedir?
Eşim çok geç geldi canım, kırklarelindeydi dün gece.. ben uyudum o gelene kadar, konuşmadık..
geldi gece, yanıma yatmış sarılıyo uyku için ölüyorum zaten, hiç bişi demedim uyuduk öyle..

Son düzenleme:
Sıralama bi kız bi oğlan diye gitsin ama :))))

elfiş, bugün ggv ödenecek unutma :)

olabilir canım ben bugün kalktım sahuraama ağzımın içi berbat boğazım bi garip klimada çarpmış ondanda olmuş olabilir:26:bende iftarda deli gibi yiyorumeşimden çok yiyorumyok canım ya normalsin bence boyun uzun diye kötü görünmüyo

Eşim çok geç geldi canım, kırklarelindeydi dün gece.. ben uyudum o gelene kadar, konuşmadık..
geldi gece, yanıma yatmış sarılıyo uyku için ölüyorum zaten, hiç bişi demedim uyuduk öyle..

Neyse yanına gelip uyumasıda iyi bişey.. Devamı gelir inşallah :)))

bugünde bitermi acaba:97:

Benim çok uykum var ya. Annemler 23:30da gittiler bulaşık makinesini boşalttım çıkan bulaşıkları yerleştirdim duşa girdim derken saat 1 e geliyordu. 03:30da kalktım eşimle fırına ekmek almaya gittik. Sahuru hazırlayıp yiyip yattık 04:30 da. 7 de yine kalk işe gel.

hahha aynısı bana olmuş bizimki aradı akşam ben eve gelcem biyere gidecekmisiniz diye burda akmerkez gibi Özdilek var oraya gitcez teyzem hediye alacakdedim bunun canı sıkıldı koşa koşa ona gitcem sandı iyi dedi kapadı bizde geçtik özdileğe teyzoş kadın su aleti olan bir vazo ve yanına şık mumluklar aldı (ben ıvır zıvır olmasın diye almamıştım olmaz olması lazım dedi..mirayın vazosu yokmuş aaaa demedi kimse çok önemli sanki amannn) neyse bende şık şarap kadehleri aldım viski bardakları ile uyumlu değişik figürler vardı üstünde...eve geldik yattık bir baktım gece bizimki geldi dibime yattı dürtüp duruyo ben uyuyorum rahat bırak dedim bırakmadı tabii Tuttu Furitti sonra AşK öyle uyumuşuz...Nektarcım sakın bidaha yatağı ayırma buarada barışmaların en güzeli orda oluyor cnm o gitse sen git yanına yat cnm bişe demedim dün ama bugün barışmanıza sevindim..

sevindim sizin de barışmanıza :89: :89:
eşim asla yatağını ayırmaz canım, ben yapıyorum :/ kovuyorum eşimi salona bu 3 oldu her dafsında bir daha yapmiycam diyorum, inş yapmam :26:

selam kızlar herkese günaydın...
kızlar kocalarınıza naz mı yapıyonus yaw :)
çok fazla geçmişe gidemedim ama biraz baktım işte 2 sayfa kadar..

Eşim asla yatağını ayırmaz canım, ben yapıyorum :/ kovuyorum eşimi salona Bu 3 oldu Her dafsında bir daha yapmiycam diyorum, inş yapmam :26:

bebikim onu kavuyosan yataktan, kendinide kov:88:
Git sende başka odada yat...

eşim asla yatağını ayırmaz canım, ben yapıyorum :/ kovuyorum eşimi salona bu 3 oldu her dafsında bir daha yapmiycam diyorum, inş yapmam :26:

Olsun yapma cnm sen yinede kovma onu asla...Küs kalsan bile yapma..

ben geldim herkesler kaçmış sabah bir müşteri geldi yanıma, ancak gidebildi. öğlen yemeğine kadar gitmeyecek sandım ya. herkesler barışmış çooooook sevindim

bizimde 1 saat elektrik gitti
kızlar kayınvaldem her sabah eşimi arıyo özellikle işdeyken yapıyo bunu deli oluyorumheralde günlük rapor alıyone kadar meraklı ya
nigarcım yazık ya kovma ben eşimi kovsam heralde bana sen git der

günaydın kızlar. her geçen gün artıyor heyecanım, az kaldıııı İzmir'ime kavuşcammm

sevindim adna hasret bitiyor desene :)

çok sevindim canım. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. topikte bi kız bi oğlan var
ama bnm balım 2. kez abla oluyor yanii ne guzell

günaydınlarr

bizimkide sbhları çağrı atar ararız geriye ne oldu die hep napıyorsunuz der balkona çıksam görüyorum ama sinir etcek ya beni

Son düzenleme:

bu özellikle işdeyken arıyo ben yanında yokkenaynı iş yerindeyiz eşimle fakat bölümlerimiz farklı telini yanıma bırakmıştı azönce gördüm

bu özellikle işdeyken arıyo ben yanında yokkenaynı iş yerindeyiz eşimle fakat bölümlerimiz farklı telini yanıma bırakmıştı azönce gördüm

benim k. validem de çaldırır kapatır bana da yapıo aynı şeyi :) eşimi ne sıklıkta arıo bilmioum zaten eşimde sölemez yani ama hergün aramıo.

benimde kendi annem tam karşımda "gece 2 de söndü ışığın", "camı açık bırakmışsın", "çamaşırı ne zaman yıkadın da astın", "yorganı içeri al rüzgar var" beni bazen delirtio valla :)

bugünde bitermi acaba:97:
sana biter bebeyim, 2 buçuk saatin kaldı
bebikim onu kavuyosan yataktan, kendinide kov:88:
Git sende başka odada yat...
aa iyi fikir kuzum böyle yapim ben evet

bizimkisi de eşimi arıyo Fundam ama her gün değil, haftada 1 en fazla 2 defa
her gün ne diye arıyo ki seninkisi, sanki çok uzağında ay allahım yaa

kovmiycam tamam

uzak olsa anlarım her gun aramasını. benm annem hergun arıyordu uzağız ama hergunde anlatck bişi yok sesini duyayım yeter dior annem. kv karşımda hmn ya çık balkona görürsün zaten ndn çaldırıyosun arıyoruz geriye napıyorsunuzz dior hiç diom tmm dior gelde gelin yol saçımı başımı diyor çatlakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…