ay çok güzel bir haber yaaGünaydin Hanimlar;
Nasilsiniz umarim herkes iyidir.
Dün Dr. gittik 4D ultrasyonuna girdik ve oglumuzu gördük
dr. dedi %95 erkek testislerinigörüyorum.
ay aman hep arkasini döndü ellerini oynatiyor bir sekerdi ki yyerim ben onu
4 parmagini birden agzina soktu
önünü dönseydi daha iyiydi.
sahura kalkmadığın için belki de :26: ben iftarda çok yiyorum galibaMAŞALLAH SİNEMCİM HADİ GÖZÜNÜZ AYDINTOPİĞİMİZDE 1 KIZ Bİ ERKEK BEBİK OLUYO İSİM DÜŞÜNDÜNÜZMÜ BAKİM:44:
NİGAR ACİLEN BU DURUMA DUR DEMEN LAZIM BEN RAMAZANDA KİLO VERDİMKAYSERİYE ZAYIF GİDİYİMKİ ORDAN DÖNÜŞTE ŞİŞMİŞ OLARAK GELİCEM İÇİN
Eşim çok geç geldi canım, kırklarelindeydi dün gece.. ben uyudum o gelene kadar, konuşmadık..geç yattığına göre eşinle konuştun sanırım yada hiç konuşmadın. Son durumunuz nedir?
ay çok güzel bir haber yaasağlıkla gelsin oğlunuz inş canım
darısı bize inşallah
sahura kalkmadığın için belki de :26: ben iftarda çok yiyorum galiba
Allahtan boyum uzun kötü durmuyobelli olmuyo şimdilik, yani olmuyo dimmi, son fotolarım var hep facede? :26:
Eşim çok geç geldi canım, kırklarelindeydi dün gece.. ben uyudum o gelene kadar, konuşmadık..
geldi gece, yanıma yatmış sarılıyouyku için ölüyorum zaten, hiç bişi demedim uyuduk öyle..
Sıralama bi kız bi oğlan diye gitsin ama :))))
elfiş, bugün ggv ödenecek unutma :)
Eşim çok geç geldi canım, kırklarelindeydi dün gece.. ben uyudum o gelene kadar, konuşmadık..
geldi gece, yanıma yatmış sarılıyouyku için ölüyorum zaten, hiç bişi demedim uyuduk öyle..
bugünde bitermi acaba:97:
ay çok güzel bir haber yaasağlıkla gelsin oğlunuz inş canım
darısı bize inşallah
sahura kalkmadığın için belki de :26: ben iftarda çok yiyorum galiba
Allahtan boyum uzun kötü durmuyobelli olmuyo şimdilik, yani olmuyo dimmi, son fotolarım var hep facede? :26:
sevindim sizin de barışmanıza :89: :89:hahha aynısı bana olmuş bizimki aradı akşam ben eve gelcem biyere gidecekmisiniz diye burda akmerkez gibi Özdilek var oraya gitcez teyzem hediye alacakdedim bunun canı sıkıldı koşa koşa ona gitcem sandı iyi dedi kapadı bizde geçtik özdileğe teyzoş kadın su aleti olan bir vazo ve yanına şık mumluklar aldı (ben ıvır zıvır olmasın diye almamıştım olmaz olması lazım dedi..mirayın vazosu yokmuş aaaa demedi kimse çok önemli sanki amannn) neyse bende şık şarap kadehleri aldım viski bardakları ile uyumlu değişik figürler vardı üstünde...eve geldik yattık bir baktım gece bizimki geldi dibime yattı dürtüp duruyo ben uyuyorum rahat bırak dedim bırakmadı tabii Tuttu Furitti sonra AşK öyle uyumuşuz...Nektarcım sakın bidaha yatağı ayırma buarada barışmaların en güzeli orda oluyor cnm o gitse sen git yanına yat cnm bişe demedim dün ama bugün barışmanıza sevindim..
sevindim sizin de barışmanıza :89: :89:
Eşim asla yatağını ayırmaz canım, ben yapıyorum :/ kovuyorum eşimi salonaBu 3 oldu Her dafsında bir daha yapmiycam diyorum, inş yapmam :26:
sevindim sizin de barışmanıza :89: :89:
eşim asla yatağını ayırmaz canım, ben yapıyorum :/ kovuyorum eşimi salonabu 3 oldu her dafsında bir daha yapmiycam diyorum, inş yapmam :26:
günaydın kızlar. her geçen gün artıyor heyecanım, az kaldıııı İzmir'ime kavuşcammm
Günaydin Hanimlar;
Nasilsiniz umarim herkes iyidir.
Dün Dr. gittik 4D ultrasyonuna girdik ve oglumuzu gördük
dr. dedi %95 erkek testislerinigörüyorum.
ay aman hep arkasini döndü ellerini oynatiyor bir sekerdi ki yyerim ben onu
4 parmagini birden agzina soktu
önünü dönseydi daha iyiydi.
bizimde 1 saat elektrik gitti
kızlar kayınvaldem her sabah eşimi arıyo özellikle işdeyken yapıyo bunu deli oluyorumheralde günlük rapor alıyo ne kadar meraklı ya
nigarcım yazık ya kovma ben eşimi kovsam heralde bana sen git der
sevindim adna hasret bitiyor desene :)
çok sevindim canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Topikte bi kız bi oğlan var
Ama bnm balım 2. Kez abla oluyor yanii ne guzell
Günaydınlarr
Bizimkide sbhları çağrı atar ararız geriye ne oldu die hep napıyorsunuz der :d balkona çıksam görüyorum ama sinir etcek ya beni
bu özellikle işdeyken arıyo ben yanında yokkenaynı iş yerindeyiz eşimle fakat bölümlerimiz farklı telini yanıma bırakmıştı azönce gördüm
bu özellikle işdeyken arıyo ben yanında yokkenaynı iş yerindeyiz eşimle fakat bölümlerimiz farklı telini yanıma bırakmıştı azönce gördüm
sana biter bebeyim, 2 buçuk saatin kaldıbugünde bitermi acaba:97:
aa iyi fikir kuzumbebikim onu kavuyosan yataktan, kendinide kov:88:
Git sende başka odada yat...
bizimkisi de eşimi arıyo Fundam ama her gün değil, haftada 1 en fazla 2 defabizimde 1 saat elektrik gitti
kızlar kayınvaldem her sabah eşimi arıyo özellikle işdeyken yapıyo bunu deli oluyorumheralde günlük rapor alıyo ne kadar meraklı ya
nigarcım yazık ya kovma ben eşimi kovsam heralde bana sen git der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?