2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaa ben yarım saatte yapamam onu et almam lazım markette oyalanırım şimdi geçen gün eşim 8.35te açtı orucunu zaten.

kızlarr ben geldim, öğleden sonramız çok yoğun geçti giremedim doğru düzgün. ben bu akşam patlıcan yemeği yapmaya karar verdim. yanına da biraz makarna yaparım. bi de cacık düşünüyorum. bu akşam Kur'an okuyamıcam sanırım çünkü ütüm de var. onları bitireyim bugün.

ben de komple doğuyu görmeyi çok istiyorum. önce eşimin memleketi Mardin, sonra Diyarbakır, Urfa, Maraş, Hatay, Adana hepsini istiyorummm

ayyy patlıcan dedin de bende karışık kızartma yapım domateslerim buruşup gitmiş zaten onu da sos yaparım. Yoğurta vardı saol yarencim.

bende istioum doğuyu gezmeyi ya

dilek tantunide kolay ne var kız etleri minik minik doğra onları bi güzel sacda kavur sonra minik minik doğramış olduğun biberleri ekle son olarakta domatesleri ekle güzelce pişir son olarakta hazır lavaş ekmekler var onlardan al içine etini koy en sonda kıymış olduğun maydonoz ve soğanı ekle dürümü kapat

evt hiç değil bende buna kızıyorum zaten ya dediğin gibi bekledim ama yapmadı işte( 4 gündür böle saçma bişey yüzünden konuşmuyoruz
hamile hamile sana tolerans tanımalı, adım atmalı inş uzatmaz daha da fazla
ayyy patlıcan dedin de bende karışık kızartma yapım domateslerim buruşup gitmiş zaten onu da sos yaparım. Yoğurta vardı saol yarencim.

bende istioum doğuyu gezmeyi ya
uff domates sos dedin de, dün akşam annemdeydim ya iftarda
annem 3-4 kilo domatesi rendeleyip, 2 kırmızı biber ve azcık sarımsakla sos yapıyodu yaa ama pişmedi yiyemedim aklımda kaldı o bir tencere sos, hafta sonu alıyım bir kavanozunu

sen doğu değilde güneydoğuyu merak ediyosun sanırım bi tur düzenleyin eşinle maraşta bişe yok canım ya ben antep maraş birazcıkda adanayı gördüm ama adanayı gezmeye gidicez eşim çok seviyo orayı buraya yolun düşerse beklerim bebeğim

bekleriz tatlım gelince:)

tavada olmamı kız,
bide ne eti diye sorcam ama çokmu abes olcak...
Etden anlamamda

bekleriz tatlım gelince:)

inşallah canımcım yakınız seninle aslındasende kendini üzme canım hamile olduğun için belliki korkmuş eşin sende hamilesin ya daha fazla ilgi bekliyosun insan daha bi alıngan oluyomuş geçicek canım bu günler kızınızı kucağınıza alınca inşallah herşey dahada güzel olucak

tavada olmamı kız,
bide ne eti diye sorcam ama çokmu abes olcak...
Etden anlamamda

olur canım niye olmasın dar olmasın ama tavan et kuş başı et al canım tavuktanda yapıyolarda ben sevmiyorum burda kuzu eti çok tüketiliyo bizdede dana eti çok tüketilirdi ikisinide yerim ama dana etini daha çok severim ben

çarşıya gittik yine topluca kaynana görümcemin oğlu ve biz cinnet gibiydii

kısa zmnı çok guzel geçir cnm ne gusel ailene kavuşcan

toplaşın bakalım kızlar akşama ne yapıyoruzbana fikir olur belkim çünkü henüz yemekim yok:96:
ezogelin çorba
köfte - pilav
salata

torun olsada oğullarını unutmuyorlar bu sefer çocuğunu kıskanıyorsun. ben kıskanıyorum kayınvaldemden

kızlar peki sizi ararmı hiç kayınvalideleriniz benimki hiç beni aramaz?
hergun

çöp için sorun çıkarmı hiç:) relax ol cnm sölensin dursun

Bolcum siz ikinizde inatmışsınız he... Neyse çocuk olunca birbirinizle uğraşmayacaksınız tek uğraşınız kızınız olacak.
tek uğraşınız bebiş olck randevuya bile vakit zor olck

tatlım erkekler anlmaz böle hamile falan. o bir can taşımıyor duygusall anne adayım bnm
Babalık, Hemen Hissedilen Değil, Geliştirilen Bir Duygu

üfff nekadar çok yedim yaaa, kesin tartıya çıksam 1 kilo fazla çekerim
eşim evde olsa yürüyüşe çıkardık

öf walla çöpten kavga mı çıkar diosun ebrucum da valla dayanamıyorum bazen bir diil iki diil sanki evde başka iş yapıyormuş gibi tek yapması gereken şeyi de yapmıyor ona sinir oluyorum. Ayy bi de var ya arıyor az önce sanki giç bi şey yok ya offfffffff bunlar neden böyle problemli daha dün gece bağırmadık mı biz birbirimize nası hiçbişey olmamış gibi konuşabiliyorsun asla yapamayacağım şeydir...aman diyo sabaha kadar beklese sabah sen giderken atsan nolur sanki diyor bak bak lafa bak!!!!! sen zaten ye iç yat paşa evladısın ya!!!!

walla ufak tefek bakmam canımı sıkmasın her şeye küserim ben. Bol sen de haklısın cnm ayıp etmiş tamam o da merak ettiğinden sinirle bağırmış ama sen hamilesin seni düşünmesi lazım biraz.sonuçta zor bir dönem geçiriyorsun. ayyyy bak hala arıyorrrrrrrrrr

neyse kızlar konuştuk hallettik haftada iki gün belirledi beyfedi o günlerde atacakmış.

fundişşş baya böle minik minik tavla zarı gibi falan mı doğruyorsun ben de et çıkarayım yarın yapayım olmazsa merak ettim.

üfff nekadar çok yedim yaaa, kesin tartıya çıksam 1 kilo fazla çekerim
eşim evde olsa yürüyüşe çıkardık

çok mu geç geliyor. ya nigar bunun bi arası yok mu bazı günler erken bazı günler geç gelmiyor mu
sanki senin eşin çoğu zaman geçgeliyor gibi (( Gerçi benimki de farklı diil 1de geliyor haftanın 4 günü (

alishamm tavla zarımıilahi ayşemm ne güldüm canım ya evet olur o şekildede olur minik minik doğra süper oluyo biz bayıla bayıla yediklavaş al ona dürüm yapın burda dürüm için ekmek yapıyo fırınlar o baya güzel oluyoeşinle orta yolu bulmanıza sevindimdemek haftada 2 kere atabilirmiş hınigargibi bende çok yedim ya kıtlıktan çıkmış gibi yedim üstünede dünkü yaptığım muhallebi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…