kızlarr ben geldim, öğleden sonramız çok yoğun geçti giremedim doğru düzgün. ben bu akşam patlıcan yemeği yapmaya karar verdim. yanına da biraz makarna yaparım. bi de cacık düşünüyorum. bu akşam Kur'an okuyamıcam sanırım çünkü ütüm de var. onları bitireyim bugün.
ben de komple doğuyu görmeyi çok istiyorum. önce eşimin memleketi Mardin, sonra Diyarbakır, Urfa, Maraş, Hatay, Adana hepsini istiyorummm
hamile hamile sana tolerans tanımalı, adım atmalıevt hiç değil bende buna kızıyorum zaten ya dediğin gibi bekledim ama yapmadı işte( 4 gündür böle saçma bişey yüzünden konuşmuyoruz
uff domates sos dedin de, dün akşam annemdeydim ya iftardaayyy patlıcan dedin de bende karışık kızartma yapım domateslerim buruşup gitmiş zaten onu da sos yaparım. Yoğurta vardı saol yarencim.
bende istioum doğuyu gezmeyi ya
kızlarr ben geldim, öğleden sonramız çok yoğun geçti giremedim doğru düzgün. ben bu akşam patlıcan yemeği yapmaya karar verdim. yanına da biraz makarna yaparım. bi de cacık düşünüyorum. bu akşam Kur'an okuyamıcam sanırım çünkü ütüm de var. onları bitireyim bugün.
ben de komple doğuyu görmeyi çok istiyorum. önce eşimin memleketi Mardin, sonra Diyarbakır, Urfa, Maraş, Hatay, Adana hepsini istiyorummm
sen doğu değilde güneydoğuyu merak ediyosun sanırımbi tur düzenleyin eşinle maraşta bişe yok canım ya ben antep maraş birazcıkda adanayı gördüm ama adanayı gezmeye gidicez eşim çok seviyo orayı buraya yolun düşerse beklerim bebeğim
dilek tantunide kolay ne var kız etleri minik minik doğra onları bi güzel sacda kavur sonra minik minik doğramış olduğun biberleri ekle son olarakta domatesleri ekle güzelce pişir son olarakta hazır lavaş ekmekler var onlardan al içine etini koy en sonda kıymış olduğun maydonoz ve soğanı ekle dürümü kapat
bekleriz tatlım gelince:)
tavada olmamı kız,
bide ne eti diye sorcam ama çokmu abes olcak...
Etden anlamamda
kısa zmnı çok guzel geçir cnm ne gusel ailene kavuşcanay benim kayınvalidem ilk evlendiğimiz zamanlar arıyordu her sabah, daha biz uyanmamışken. 3 gün böyle gitti, 4. gün yatarken eşimin telefonunu kapattık. ondan sonra da bozuldu sanırım aramadı bir daha :)
evet canım nihayet. kısacık bir süre bile olsa hem eşime hem de bana çok iyi gelecek eminim. ordan dönmesi zor olacak ama buna da şükür.
ezogelin çorbatoplaşın bakalım kızlar akşama ne yapıyoruzbana fikir olur belkim çünkü henüz yemekim yok:96:
torun olsada oğullarını unutmuyorlar bu sefer çocuğunu kıskanıyorsun. ben kıskanıyorum kayınvaldemdenkızlar herkes de aynı demekki bizimkiler hergün birbirlerini ararlar bence bizim hakkımızda konuşulduğundan değil kızlar k.valideler oğullarının evlediğini yadırgıyorlar başta paylaşamıyorlar başka bir kadınız biz onlar için anne-oğul kutsal ilişki arasındaki kutsalı biraz bozmuş oluyoruz biz kitapta okumuştum.onların daha küçük oğulları onlar...Belki torunları olursa torunlarıyla uğraşırlar???benim umudum bu sizce?:44:
hergunkızlar peki sizi ararmı hiç kayınvalideleriniz benimki hiç beni aramaz?
çöp için sorun çıkarmı hiç:) relax ol cnm sölensin dursunselam kızlarrr yazıp kaçıyorum 2 dk.boşluk buldum birazdan öğrencim gelir.
Kocişleriyle barışanlara
bu sefer de biz limoniyiz uyuza çöp verdim akşam giderken at diye. neymiş efendim arabayla gidiyormuş yürüyerek çöpü gidip atıp bi daha nasıl arabaya dönecekmiş. çarptım kapıyı bi daha da konuşmadım hiç geceden beri manyak mıdır nedir bu kadar mı üşengeç olunur
tek uğraşınız bebiş olckBolcum siz ikinizde inatmışsınız he... Neyse çocuk olunca birbirinizle uğraşmayacaksınız tek uğraşınız kızınız olacak.
tatlım erkekler anlmaz böle hamile falan. o bir can taşımıyor duygusall anne adayım bnmevt cnm bizimde uzun sürer hep ya cmtsi dışarı çıkmıştı bende evdeyim bi kere aradı duymadım sonra tekrar aradı telefon yanımda değildi neyse bişe demedi 1 saat sonra yine aramış ben mutfaktaydım bağırdı yanında götürsene şunu araıyorum arıyorm yoksun hamilesin heralde falan bağırınca bende bozuldum küstüm,ertesi günde hastaydım işte tost yaptı sonra tabağımı almaya geldi ama hiç konuşmuyoruz bak bende dedm ben götürürüm elimi yıkıcam zaten ters davranmışım öle anlamış sonra 2 saat sonra ben orda hasta yatıyorum çekti gitti annesine gelecekmisin dedi bende hayır dedim işi varmış beyefendinin bende bozuldum doğal olarak hiç beni düşünmüyo diye haksızmıyım ama.
dilek tantunide kolay ne var kız etleri minik minik doğra onları bi güzel sacda kavur sonra minik minik doğramış olduğun biberleri ekle son olarakta domatesleri ekle güzelce pişir son olarakta hazır lavaş ekmekler var onlardan al içine etini koy en sonda kıymış olduğun maydonoz ve soğanı ekle dürümü kapat
üfff nekadar çok yedim yaaa, kesin tartıya çıksam 1 kilo fazla çekerim
eşim evde olsa yürüyüşe çıkardık
benim esimde bugün gec geliyor((
sinemc,m bir beyefendi geliyormuş ay çok sevindim kendi sıkıntımdan seni unutmuşum pardon bulduğun isimler de çok güzel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?