2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Afiyet olsun !

Sekerim

:)

ayyy ne biliyim ben aklıma anlatıcak başka bi şey gelmedi minik kelimesini tamam yarın denicemmmmm. ben de şimdi yicem dünden kalan pilav vardı onu ısıtıyorum.
Tesekkürederim canim

Bende yazdiklarini okudum. Ins. araniz düzelir uzatmayin evlilikte olur böyle seyler takma gecer

düzeldik şimdilik cnm saol

ay birde gün belirlemiş yaa çöp kokarsa günü gelmeden atmiycak mı
hep geç geliyo canım, artık hep 11
yeşil çay yapıcam ben şimdi, sende iç fundam abarttık bu akşam biz senle
ay o fırında yapılan kalın, ekmek gibi lavalar süper yaa.. geçen onlardan almıştık biz, inş yine bulurum tantuni yapacağım zaman

Bisküvili puding yapıcam daha, eşim msj atmış yaparmısın diye
ay hiç kalkasım yok, nasıl güzel uzandım, tembel ben

başka gün çöp çıkarsa ben atacakmışım. ama onun gününde çıkarsa o atacakmış. Ay hiç böle bi şey duydunuz mu yaa çöp atmak için pazarlık yapıyorum tlf.da bi saat

yaa sen de mi yaptın tantuniii gerçi senin yapmadığın yemek yoktur da ben dışarda da hiç yemedim tantuni merak ediyorum aslında etle çok aşırı aram yoktur tantuni bilmediğim bi şey olunca da hiç merak edip denememiştim dışarda.

olsun hadi sende tüm çöpleri onun gününe biriktir
ben de yaptım ama benim tarifim başkaymış fundanınkisiyle kıyasladım da..
ben etleri kavuruyorum tavada..
ve sadece domates, maydanoz ve soğan koydum içine, biberi çiğ sevmem kavurmakla da uğraşmadım domates, soğan felan hep çiğ
evet herşeyi deniyorum ben

malzemen var mı bari evde cnm?
1 paket burçak bisküvim var, puding bardaklarının dibine kırıcam, bisküvili pasta istiyo aslında eşim ama tek paket bisküvi yetmiycek

Son düzenleme:

Merak ettim yarın ben de yapıcam. ama benim dana eti nasıl bi şeyse pişmiyor bi türelü istediğim gibi lime lime olsun dağılsın ağızda istiyorum münkün diil. böyle minik minik doğrarsam daha kolay pişer heralde.

:!: kolay gelsin cnm bu seferlk öyle olsun senin pasta da artık
ben de saat 8 de ancak geldim pazara gittim üç beş pazarcı kalmış artık ne varsa aldım yoksa dolap tamtakırdı. biber aldım az bi şey canım istiyor ne zamandır doğradım az önce gideyim de kızartayım yoğurtlarım. akşam yenmezse bile yarın işe götürürüm

kolay gelsin canım sana da, ay yoğurtlu biber bayılırımm
annem bana közleme tavası aldığından beri ben de sürekli biber alıp közlüyorum
kabuklarını soyup dolaba atıyorum, herşeyde kullanırım ben biberi

zeytinyağlı becel öneriyorum ben hep etleri için, çok yumuşacık yapıyo etleri
ben hep onunla kavuruyorum, sonra az su ekliyorum suyunu çekince baharatlayıp azcık daha kızartıyorum..bukadar

zeytinyağlı becelim yok ( ama bi gün olursa aklımda olsun denerim mutlaka.közmatik annemde vardı hiç beğenmiyordu hani şu tencere gibi ama altında delik olan şey dimi közmatik kullanışlı bi şeyse annemdekine el koyayım

bende esime sinir oldum simdi ya

benim sevmedigim arkadasi var esini aldatmis baska bir kadinla 2 tane cocugu var sonrada esinden bosanmis baska bir kadinla beraber yasiyormus sonra ondadnda ayrilmis bu son zamanlarda ve biraktigi dostu hamile ben israrla esimle bu cocukla görüsme diyorum sanki inadina yapiyor ya simdi birde bir kiracimiz cikiyor esim o adama evi veriyor acayip sinir oldum ya bir de ne yapim diyor. Valla sinirden catliyacam ya

Suclu ben oluyorum yine

ben eşim işe giderken veririm eline çöpü koyar arabadaki kovaya atar çöpe. tek lafı benide yicen hatun der

benim esimde bugün gec geliyor ((
ben bazı geceler balımla uyuyrm sbh geliyor cnm

tarif yzarmısın cnm ?

tencere gibi çok derin değil Ayşam, tava gibi biraz ama geniş.. evet altında delikleri var arakla onu annenden

:)))
selam kızlar
tesadüfen girdim topiğe
nektar annem sen evlendin mi ya :)
evlendim tabi çileğim, 1 ay aramız vardı senle hatırlamıyosun sen senden 1 ay gibi sonra felan
sen yoksun ama forumda artıık .. nasıl gidiyo evlilik :)))
ay Allahım, bayaa karışıkmış adamın hayatı :44: eşinle sakince konuş canım, belki evi vermemesi için ikna edersin :26:

ben eşim işe giderken veririm eline çöpü koyar arabadaki kovaya atar çöpe. tek lafı benide yicen hatun der

ben bazı geceler balımla uyuyrm sbh geliyor cnm

tarif yzarmısın cnm ?
ılık süte bir tutam kahve katıp burçak bisküvileri tek tek ıslatıp borcama diziyorum bir sıra
sonra puding döküyorum, sonra yine bisküvi, yine puding kaç kat yapmak istersen okadar yapıyosun, en üzerine puding.. üzerini de iri çekilmiş fındıkla süslüyorum..bukadar Ebruş, 10 dk da hazır

Son düzenleme:

hıms kolay bi tarif ben yrn denrm sanıyorum saol cnm tşkler

nektarcım
10 aylık evliyim valla hayat o kdr hızlı ilerliyoki unutuyorum artık bazı şeyleri :)))
bilhassa evlendikten sonra daha bi unutkan oldum :)

evlilik güzel gidiyo cnm
bzm de arada bir tartışmalarımız oluyo ama 1-2 saate tatlıya bağlanıyo desem yeridir.
ilk zamanlar kavga edince 2gün konuşmazdık küserdik :))))
o evreleri geçtik sükür ya.

işten ayrıldım 2 ay oluyo
bu arada bende bgn alman pastası yaptım :)))

Son düzenleme:

Konusdum canim ama adamademis bile gel tasin diye

beni de dinlemiyor zaten ya gercekten bazen anlamiyorum hic sinir oluyorum ya

Ben ondan uzak dur dedikce o yakin oluyor simdi daha cok dialog icersinde olucaklar ins. kirayi vermez problem yasatir da görür ozaman

günaydın gelinciklerim, gece kuşlarım

ben dün patlıcanlarımı soydum, tuzlu suya bastım ki eşim aradı, çıktık biz gel beni al diye. bu arada artık ben ablamlarla gidip gelmiyorum işe. sabahları önce eşimi bırakıp sonra kendi işyerime geliyorum. akşamları da bazen arkadaşları bırakıyor eşimi, bazen de ben alıyorum. biraz zor oluyor ama bundan sonra böyle yapmaya karar verdik. neyse aldım eşimi su doldurmaya gittik, eve geldik saat 8 olmuş. hemen patlıcanı koydum ocağa. makarna yaptım yanına. bulaşıkları falan toparladım. eşim de sağolsun tüm eve süpürge tuttu, yerleri sildi dün akşam Kur'an okuyamadım, işleri yapalım da senin hatimin gecikmesin dedi. böyle olunca daha bi seviyorum ben aşkımı ya:94::94:

adaşım biz her sabah evden çıkarken çöpü alırız. önceden hangimizin aklına gelirse o atıyordu, şimdi sabahları beraber çıktığımızdan ben yemekleri hazırlarken eşim de çöpü alıyor. hiç sorun yaşamıyoruz. zaten çöp bidonu da apartmanın çıkışında hemen. yolumuzun üstü yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…