alishamm tavla zarımıilahi ayşemm ne güldüm canım ya evet olur o şekildede olur minik minik doğra süper oluyo biz bayıla bayıla yedik lavaş al ona dürüm yapın burda dürüm için ekmek yapıyo fırınlar o baya güzel oluyo eşinle orta yolu bulmanıza sevindim demek haftada 2 kere atabilirmiş hı nigargibi bende çok yedim ya kıtlıktan çıkmış gibi yedim üstünede dünkü yaptığım muhallebi yedim
ayyy ne biliyim ben aklıma anlatıcak başka bi şey gelmedi minik kelimesinialishamm tavla zarımıilahi ayşemm ne güldüm canım ya evet olur o şekildede olur minik minik doğra süper oluyo biz bayıla bayıla yedik lavaş al ona dürüm yapın burda dürüm için ekmek yapıyo fırınlar o baya güzel oluyo eşinle orta yolu bulmanıza sevindim demek haftada 2 kere atabilirmiş hı nigargibi bende çok yedim ya kıtlıktan çıkmış gibi yedim üstünede dünkü yaptığım muhallebi yedim
Tesekkürederim canim
Bende yazdiklarini okudum. Ins. araniz düzelir uzatmayin evlilikte olur böyle seyler takma gecer
ay birde gün belirlemiş yaaçok mu geç geliyor. ya nigar bunun bi arası yok mu bazı günler erken bazı günler geç gelmiyor mu
sanki senin eşin çoğu zaman geçgeliyor gibi(( Gerçi benimki de farklı diil 1de geliyor haftanın 4 günü (
yeşil çay yapıcam ben şimdi, sende iç fundam abarttık bu akşam biz senlealishamm tavla zarımıilahi ayşemm ne güldüm canım ya evet olur o şekildede olur minik minik doğra süper oluyo biz bayıla bayıla yedik lavaş al ona dürüm yapın burda dürüm için ekmek yapıyo fırınlar o baya güzel oluyo eşinle orta yolu bulmanıza sevindim demek haftada 2 kere atabilirmiş hı nigargibi bende çok yedim ya kıtlıktan çıkmış gibi yedim üstünede dünkü yaptığım muhallebi yedim
ay birde gün belirlemiş yaaçöp kokarsa günü gelmeden atmiycak mı
hep geç geliyo canım, artık hep 11
yeşil çay yapıcam ben şimdi, sende iç fundam abarttık bu akşam biz senle
ay o fırında yapılan kalın, ekmek gibi lavalar süper yaa.. geçen onlardan almıştık biz, inş yine bulurum tantuni yapacağım zaman
Bisküvili puding yapıcam daha, eşim msj atmış yaparmısın diye
ay hiç kalkasım yok, nasıl güzel uzandım, tembel ben
olsun hadibaşka gün çöp çıkarsa ben atacakmışım. ama onun gününde çıkarsa o atacakmış. Ay hiç böle bi şey duydunuz mu yaa çöp atmak için pazarlık yapıyorum tlf.da bi saat
yaa sen de mi yaptın tantuniii gerçi senin yapmadığın yemek yoktur daben dışarda da hiç yemedim tantuni merak ediyorum aslında etle çok aşırı aram yoktur tantuni bilmediğim bi şey olunca da hiç merak edip denememiştim dışarda.
1 paket burçak bisküvim var, puding bardaklarının dibine kırıcam, bisküvili pasta istiyo aslında eşim ama tek paket bisküvi yetmiycekmalzemen var mı bari evde cnm?
olsun hadisende tüm çöpleri onun gününe biriktir
ben de yaptım ama benim tarifim başkaymış fundanınkisiyle kıyasladım da..
ben etleri kavuruyorum tavada..
ve sadece domates, maydanoz ve soğan koydum içine, biberi çiğ sevmem kavurmakla da uğraşmadımdomates, soğan felan hep çiğ
evet herşeyi deniyorum ben
1 paket burçak bisküvim var, puding bardaklarının altına kırıcam, bisküvili pasta istiyo aslında eşim ama tek paket bisküvi yemiycek
kolay gelsin canım sana da, ay yoğurtlu biber bayılırımmMerak ettim yarın ben de yapıcam. ama benim dana eti nasıl bi şeyse pişmiyor bi türelü istediğim gibi lime lime olsun dağılsın ağızda istiyorum münkün diil. böyle minik minik doğrarsam daha kolay pişer heralde.
:!: kolay gelsin cnm bu seferlk öyle olsun senin pasta da artık
ben de saat 8 de ancak geldim pazara gittim üç beş pazarcı kalmış artık ne varsa aldım yoksa dolap tamtakırdı. biber aldım az bi şey canım istiyor ne zamandır doğradım az önce gideyim de kızartayım yoğurtlarım. akşam yenmezse bile yarın işe götürürüm
kolay gelsin canım sana da, ay yoğurtlu biber bayılırımm
annem bana közleme tavası aldığından beri ben de sürekli biber alıp közlüyorum
kabuklarını soyup dolaba atıyorum, herşeyde kullanırım ben biberi
zeytinyağlı becel öneriyorum ben hep etleri için, çok yumuşacık yapıyo etleri
ben hep onunla kavuruyorum, sonra az su ekliyorum suyunu çekince baharatlayıp azcık daha kızartıyorum..bukadar
öf walla çöpten kavga mı çıkar diosun ebrucum da valla dayanamıyorum bazen bir diil iki diil sanki evde başka iş yapıyormuş gibi tek yapması gereken şeyi de yapmıyor ona sinir oluyorum. Ayy bi de var ya arıyor az önce sanki giç bi şey yok ya offfffffff bunlar neden böyle problemli daha dün gece bağırmadık mı biz birbirimize nası hiçbişey olmamış gibi konuşabiliyorsun asla yapamayacağım şeydir...aman diyo sabaha kadar beklese sabah sen giderken atsan nolur sanki diyor bak bak lafa bak!!!!! sen zaten ye iç yat paşa evladısın ya!!!!
neyse kızlar konuştuk hallettik haftada iki gün belirledi beyfedi o günlerde atacakmış.
ben bazı geceler balımla uyuyrm sbh geliyor cnmbenim esimde bugün gec geliyor((
Bisküvili puding yapıcam daha, eşim msj atmış yaparmısın diye
ay hiç kalkasım yok, nasıl güzel uzandım, tembel ben
tencere gibi çok derin değil Ayşam, tava gibi biraz ama geniş.. evet altında delikleri varzeytinyağlı becelim yok( ama bi gün olursa aklımda olsun denerim mutlaka.közmatik annemde vardı hiç beğenmiyordu hani şu tencere gibi ama altında delik olan şey dimi közmatik kullanışlı bi şeyse annemdekine el koyayım
evlendim tabi çileğim, 1 ay aramız vardı senle hatırlamıyosun sen:)))
selam kızlar
tesadüfen girdim topiğe
nektar annem sen evlendin mi ya :)
ay Allahım, bayaa karışıkmış adamın hayatı :44: eşinle sakince konuş canım, belki evi vermemesi için ikna edersin :26:bende esime sinir oldum simdi ya
benim sevmedigim arkadasi var esini aldatmis baska bir kadinla 2 tane cocugu var sonrada esinden bosanmis baska bir kadinla beraber yasiyormus sonra ondadnda ayrilmis bu son zamanlarda ve biraktigi dostu hamile ben israrla esimle bu cocukla görüsme diyorum sanki inadina yapiyor ya simdi birde bir kiracimiz cikiyor esim o adama evi veriyor acayip sinir oldum ya bir de ne yapim diyor. Valla sinirden catliyacam ya
Suclu ben oluyorum yine
ılık süte bir tutam kahve katıp burçak bisküvileri tek tek ıslatıp borcama diziyorum bir sıraben eşim işe giderken veririm eline çöpü koyar arabadaki kovaya atar çöpe. tek lafı benide yicen hatun der
ben bazı geceler balımla uyuyrm sbh geliyor cnm
tarif yzarmısın cnm ?
ılık süte bir tutam kahve katıp burçak bisküvileri tek tek ıslatıp borcama diziyorum bir sıra
sonra puding döküyorum, sonra yine bisküvi, yine puding kaç kat yapmak istersen okadar yapıyosun, en üzerine puding.. üzerini de iri çekilmiş fındıkla süslüyorum..bukadar Ebruş, 10 dk da hazır
tencere gibi çok derin değil Ayşam, tava gibi biraz ama geniş.. evet altında delikleri vararakla onu annenden
evlendim tabi çileğim, 1 ay aramız vardı senle hatırlamıyosun sensenden 1 ay gibi sonra felan
sen yoksun ama forumda artıık .. nasıl gidiyo evlilik :)))
ay Allahım, bayaa karışıkmış adamın hayatı :44: eşinle sakince konuş canım, belki evi vermemesi için ikna edersin :26:
ılık süte bir tutam kahve katıp burçak bisküvileri tek tek ıslatıp borcama diziyorum bir sıra
sonra puding döküyorum, sonra yine bisküvi, yine puding kaç kat yapmak istersen okadar yapıyosun, en üzerine puding.. üzerini de iri çekilmiş fındıkla süslüyorum..bukadar Ebruş, 10 dk da hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?