2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydın Kızlar oo herkes bi tatlılar yapmış bende güllaç aldım bu akşam yapabilirim. Tabi anneannem çağırdı iftara. Geç gelirsekte yarın yaparım.K.validem çok sevindirik oldu güllaç işine. Aslında canı istiyormuşta çekiniyormuş istemeye :))

Akşamda kocişle çıktık çay bahçesine gittik çay içtik sonra çıktık yürüdük baya. Eve geldik yattık ama ayakta uyuyorum sanki. Açık hava çarptı :))

Bizdede üçümüz aynı anda evden çıktığımız için genelde k.validem çöpleri kapının önüne çıkarır evden çıkarkende eşim kapıyı kilitleyene kadar çöpleri ben götürür atarım. Zaten konteynir 5 mt ötede. Bazen halim olmaz eşime derim sen götür itiraz etmez

aynen nigoş eti bende öyle yapıyorum artık yumuşacık oluyo:13:becelide deniycembende anneme almıştım 3 yıl önce közmatikten o kullanmıyo sanırım gelirken getiriyim
ohh süper yarenim valla bizimki işten gelir gelmez iftara kadar uyur iftardan sonra sofra toplamama yardım eder sadeceçöp konusunda bizde bi sorun yaşamıyoruz

ayyyyyy yaren mardin çok güzel evleri konakları yemekleri deli oldum oraya keşke yine gidebilsem...küçük butik oteller var konakta.. off kapalı çarşıları seviyorum doğuyu çok farklı buralardan...

orası neresiiii?:44:

siz burda lavaş diyorsunuz hatayda kebap ekmeği diyorlar ilginç...orda her fırında vaar burda ben bulamıyorum ancak marketlerde var onlarıda beğenmiyorum

biz geçemiyorz daha o aşamaları, ben inatçıyım biraz küsüyorum aşıcaz umuyorum
bazen öyle çok didişiyoruz ki Hacivat ile Karagöz gibisiniz diyo geçen dedem bize
İşten neden ayrıldın canım? Bebek mi düşünüyosunuz?
Çok severim alman pastası

sana danışmadan keşke net bir karar almasaymış :26:

aynen nigoş eti bende öyle yapıyorum artık yumuşacık oluyo:13:becelide deniycembende anneme almıştım 3 yıl önce közmatikten o kullanmıyo sanırım gelirken getiriyim
al canım sen de köz tavasını, çok sevdim ben
biberim var akşam közliycem yine.. o biberin kokusu tüme evi sarıyo ya közlenirken o kokuya da hastayım ben

Günaydın herkesee
Çok uykusuzum, eşimle konuştuk sahurdan sonra 5 i geçiyodu uyuduğumuzda

Bisküvili puding yapıcam daha, eşim msj atmış yaparmısın diye
ay hiç kalkasım yok, nasıl güzel uzandım, tembel ben

güzelim diyeyim önce one gözler maşallah bak bi yaptığın püskevit li pudingine fındık yada ceviz doğra içine mükkemmel oluyor yemede yanında yat yani..

günaydın kızlarr

bugüne hiç ii başlayamadım maalesef gazete haberlerine baktıkça gözlerim doluo :_(

siz burda lavaş diyorsunuz hatayda kebap ekmeği diyorlar ilginç...orda her fırında vaar burda ben bulamıyorum ancak marketlerde var onlarıda beğenmiyorum

burdada kebap ekmeği diyolar açık ekmek de diyolar her fırın her zaman yapıyo çok seviyoruz bizdürüm yapmak için süper oluyohatayda ne kebabı meşhur

ayşee nasıl yemedin tantuni yaaa bak tembelim membelim ama tantuni kadar kolay yemekmi var kız Git özdileğe eşinle orda polen tantuni var gözün önünde hazırlıyorlar nasıl oldunu gör fundanın verdiği tarif gibi yalnız yağı ve suyu unutmuş pişerken arada su döküyorsun cnm haaa baharatlarda var sumak ve toz biberde ekliyosun maydonoz falan filan sen git bi yeee beğenirse eşine yaparsın oldumu cicim..

güzelim diyeyim önce one gözler maşallah bak bi yaptığın püskevit li pudingine fındık yada ceviz doğra içine mükkemmel oluyor yemede yanında yat yani..

sensin güzel teşekkür ederim :))
ben üzerine serpiyodum fındık, ama fındığım yoktu dün gece yaptığıma ince çekilmiş antep fıstığı serptim
güzel olmuştur herhalde, tadına bakmadım daha

günaydın kızlarr

bugüne hiç ii başlayamadım maalesef gazete haberlerine baktıkça gözlerim doluo :_(
ben haber izlemiyorum, gazete okumuyorum bu durumlarda, üzülmemek için, elimden bişi gelmiyo maalesef dua etmekten başka

Son düzenleme:
bu arada akşam muzlu pudingle kurabiyeyi yaptım aslında resmini çekmiştim ama kart okuyucuyu almamışım yanımı
hamurun tamamını açıp keserek yaptım ben küçük baklava dilimleri şeklinde 20 25 adet çıkıo diodu benim büyük tepsi full doldu 50den fazla vardı
pudra şekeriylede süsledim gayet güzeldi. hemde çok basitmiş.

aslında normalinde domates,biber falan atılmaz içine sadece biftek eti pişirirsin sonra ekmeğin içine domates,soğan,maydanoz koyar etide üzerine koyar sararsın gerçek tantuni böyle oluyo aslında:)memleketi mersin biliyosunuz tantuninin bizede 1 saat uzakta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…