- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
evt hiç değil bende buna kızıyorum zaten ya dediğin gibi bekledim ama yapmadı işte( 4 gündür böle saçma bişey yüzünden konuşmuyoruz
aynen nigoş eti bende öyle yapıyorum artık yumuşacık oluyo:13:becelide deniycemkolay gelsin canım sana da, ay yoğurtlu biber bayılırımm
Annem bana közleme tavası aldığından beri ben de sürekli biber alıp közlüyorum
Kabuklarını soyup dolaba atıyorum, herşeyde kullanırım ben biberi
Zeytinyağlı becel öneriyorum ben hep etleri için, çok yumuşacık yapıyo etleri
ben hep onunla kavuruyorum, sonra az su ekliyorum suyunu çekince baharatlayıp azcık daha kızartıyorum..bukadar
ohh süper yarenim valla bizimki işten gelir gelmez iftara kadar uyur iftardan sonra sofra toplamama yardım eder sadecegünaydın gelinciklerim, gece kuşlarım
Ben dün patlıcanlarımı soydum, tuzlu suya bastım ki eşim aradı, çıktık biz gel beni al diye. Bu arada artık ben ablamlarla gidip gelmiyorum işe. Sabahları önce eşimi bırakıp sonra kendi işyerime geliyorum. Akşamları da bazen arkadaşları bırakıyor eşimi, bazen de ben alıyorum. Biraz zor oluyor ama bundan sonra böyle yapmaya karar verdik. Neyse aldım eşimi su doldurmaya gittik, eve geldik saat 8 olmuş. Hemen patlıcanı koydum ocağa. Makarna yaptım yanına. Bulaşıkları falan toparladım. Eşim de sağolsun tüm eve süpürge tuttu, yerleri sildiDün akşam kur'an okuyamadım, işleri yapalım da senin hatimin gecikmesin dedi. Böyle olunca daha bi seviyorum ben aşkımı ya:94::94:
Adaşım biz her sabah evden çıkarken çöpü alırız. önceden hangimizin aklına gelirse o atıyordu, şimdi sabahları beraber çıktığımızdan ben yemekleri hazırlarken eşim de çöpü alıyor. Hiç sorun yaşamıyoruz. Zaten çöp bidonu da apartmanın çıkışında hemen. Yolumuzun üstü yani.
kızlarr ben geldim, öğleden sonramız çok yoğun geçti giremedim doğru düzgün. ben bu akşam patlıcan yemeği yapmaya karar verdim. yanına da biraz makarna yaparım. bi de cacık düşünüyorum. bu akşam Kur'an okuyamıcam sanırım çünkü ütüm de var. onları bitireyim bugün.
ben de komple doğuyu görmeyi çok istiyorum. önce eşimin memleketi Mardin, sonra Diyarbakır, Urfa, Maraş, Hatay, Adana hepsini istiyorummm
sen doğu değilde güneydoğuyu merak ediyosun sanırımbi tur düzenleyin eşinle maraşta bişe yok canım ya ben antep maraş birazcıkda adanayı gördüm ama adanayı gezmeye gidicez eşim çok seviyo orayı buraya yolun düşerse beklerim bebeğim
ay birde gün belirlemiş yaaçöp kokarsa günü gelmeden atmiycak mı
hep geç geliyo canım, artık hep 11
yeşil çay yapıcam ben şimdi, sende iç fundam abarttık bu akşam biz senle
ay o fırında yapılan kalın, ekmek gibi lavalar süper yaa.. geçen onlardan almıştık biz, inş yine bulurum tantuni yapacağım zaman
biz geçemiyorz daha o aşamaları, ben inatçıyım biraz küsüyorumnektarcım
10 aylık evliyim valla hayat o kdr hızlı ilerliyoki unutuyorum artık bazı şeyleri :)))
bilhassa evlendikten sonra daha bi unutkan oldum :)
evlilik güzel gidiyo cnm
bzm de arada bir tartışmalarımız oluyo ama 1-2 saate tatlıya bağlanıyo desem yeridir.
ilk zamanlar kavga edince 2gün konuşmazdık küserdik :))))
o evreleri geçtik sükür ya.
işten ayrıldım 2 ay oluyo
bu arada bende bgn alman pastası yaptım :)))
sana danışmadan keşke net bir karar almasaymış :26:Konusdum canim ama adamademis bile gel tasin diye
beni de dinlemiyor zaten ya gercekten bazen anlamiyorum hic sinir oluyorum ya
Ben ondan uzak dur dedikce o yakin oluyor simdi daha cok dialog icersinde olucaklar ins. kirayi vermez problem yasatir da görür ozaman
al canım sen de köz tavasını, çok sevdim benaynen nigoş eti bende öyle yapıyorum artık yumuşacık oluyo:13:becelide deniycembende anneme almıştım 3 yıl önce közmatikten o kullanmıyo sanırım gelirken getiriyim
Bisküvili puding yapıcam daha, eşim msj atmış yaparmısın diye
ay hiç kalkasım yok, nasıl güzel uzandım, tembel ben
siz burda lavaş diyorsunuz hatayda kebap ekmeği diyorlar ilginç...orda her fırında vaar burda ben bulamıyorum ancak marketlerde var onlarıda beğenmiyorum
başka gün çöp çıkarsa ben atacakmışım. ama onun gününde çıkarsa o atacakmış. Ay hiç böle bi şey duydunuz mu yaa çöp atmak için pazarlık yapıyorum tlf.da bi saat
yaa sen de mi yaptın tantuniii gerçi senin yapmadığın yemek yoktur daben dışarda da hiç yemedim tantuni merak ediyorum aslında etle çok aşırı aram yoktur tantuni bilmediğim bi şey olunca da hiç merak edip denememiştim dışarda.
güzelim diyeyim önce one gözler maşallahbak bi yaptığın püskevit li pudingine fındık yada ceviz doğra içine mükkemmel oluyor yemede yanında yat yani..
ben haber izlemiyorum, gazete okumuyorum bu durumlarda, üzülmemek için, elimden bişi gelmiyo maalesef dua etmekten başkagünaydın kızlarr
bugüne hiç ii başlayamadım maalesef gazete haberlerine baktıkça gözlerim doluo :_(
burdada kebap ekmeği diyolar açık ekmek de diyolar her fırın her zaman yapıyo çok seviyoruz bizdürüm yapmak için süper oluyo hatayda ne kebabı meşhur
ayşee nasıl yemedin tantuni yaaa bak tembelim membelim ama tantuni kadar kolay yemekmi var kız Git özdileğe eşinle orda polen tantuni var gözün önünde hazırlıyorlar nasıl oldunu gör fundanın verdiği tarif gibiyalnız yağı ve suyu unutmuş pişerken arada su döküyorsun cnm haaa baharatlarda var sumak ve toz biberde ekliyosun maydonoz falan filan sen git bi yeee beğenirse eşine yaparsın oldumu cicim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?