ben akşam ablma giicem sir e ...komple ( kutu hariç)..
kocama gömlek aldım...
bugün biara da kaynımla kpederime pantalon bakayım...kalksın üstümden..
ay ben dün koskoca pazarda çorap almayı unuttum iyimi....pazarda 0,50 kuruşsa çarşıda 2 tl ye satıyolaraklımdaydı unuttum ...
korkma cnm ya önemli bi şey yokmuş 2 nolu plaj zaten uzak sizenasıl yani....ahh kocişim namazda off yüreme indi haa......!
kocama gömlek aldım...
bugün biara da kaynımla kpederime pantalon bakayım...kalksın üstümden..
ay ben dün koskoca pazarda çorap almayı unuttum iyimi....pazarda 0,50 kuruşsa çarşıda 2 tl ye satıyolaraklımdaydı unuttum ...
antalyaya mı geliyorsunuzzz nereye??????bana da bikini altı lazım cnm yaaa çok sevdiğim bikinimin altı renk aldı ama aynı tonda bulamadım kotona ben de bakmıştım.
aa iyi hatırlattın ben de h.sonu ya da p.tesi gidiyim diyorum üst bacak için. kalanları da evde kendim hallederim pek bi şey yok zaten :)))
özlemcim pentiye de bakmıştım ama accesorize a bakmadım bi ara oraya da uğrayayım. adamcağız haklı ama kredi kartını sıfırlayana kadar da alışveriş yapılmaz ki
ben akşam ablma giicem sir e ...komple ( kutu hariç)..
korkma cnm ya önemli bi şey yokmuş 2 nolu plaj zaten uzak size
ohh gitti paracıklar desene cnm :)) bugün benim de maaş günü gidiim de alıyım geliim hemen :)))
öğrendim cnm poşette bomba bırakmışlarnedir bu yaaa korkuor millet dışarı gitmeye şimdide plajlara koyar oldular..Bize uzak evet ama korktum yani...
sendemi kollarını aldırıyosun canımmis gibi tertemiz oluyo
sendemi kollarını aldırıyosun canımmis gibi tertemiz oluyo
Evet ayşem sıfır tek kuruş yok 1500 TL kart nasıl öle oldu anlmadım yaa..pohahahhaah.....
dünde onunkini aldım yemek yapıcam die gözüm kaymadı değil bişelere zor tuttum kendimi ama kartı hala bendeeeeeeeeeeeeeee
sen antalyada mısın? Ben altım kotondan bi tane takım bi de üçgen bikini üstleri vardı ondan istedim leopar desenli bi alt var onunla giyerim die ama hep 36 kalmış. Benim de biraz taşıo :)))
LCWda var takım hemde çok uygun beyaz lacivert vardı çok beğendim hemde 17 tl ama 44 bedenmiş başka mağazasına bakmadım.
kim antalya yolcusu beee?
bende kollarimi aliyorum rahat ediyorum valla
ama ben tüy dökücü kremle aliyorum.
evt cnm ya sevmiyorum öle kıllı kıllı:)kaymak gibi oluyo valla:)
almadımbaksana sen uçurtma avcısını almadınmı daha???onu okumanı isityorum nek ve yorumlarını kesinlikle alacam böle bi kitap yok...
aynı durumdayım, birde orucum ağrı kesici içemiyorumburalardayım canım. başıma ağrı saplandı ya. çok ağrıyor...
ben izliyorumm, ama fragmanlar açılmıyor şimdi bende, akşam bakarım çıkmış mı fregmannhürremide ben paylaşayaım zuzum bak pargalı coşmuş.....(izliyomusun buarada?)
Muhteşem Yüzyıl izle | Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm izle | 24. Bölüm izle | Muhteşem Yüzyıl 22 Haziran izle
sakın haa onuki bari sağlam kalsın elleme adamın kartını :))) offf b gün ben de parayı kırcam elimde ne varsa kıyafete yatırcam walla eşim soruyor çok para olsa ne yaparsın diye hepsiyle kıyafet alırım diyorum o kadar seviyorum alışverişi yaaa D
evet cnm mirayla biz burdayız gel bekleriz dicem de ben de tatilde olcam :))) 17 tl hiçbi şeymiş yaa üff bi ara çıkıp baksam ben de sezon da bitiyor ya her yerde indirim başlamış bi de bayram öncesi mağazalar ağzına kadar dolu
sen antalya da mi yasiyorsun canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?