2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fatmacım sen kendine iyi bak, allah sabrını versin, gene olur meleğiniz allah ona ömür versin....

fatmacım sen kendine iyi bak, allah sabrını versin, gene olur meleğiniz allah ona ömür versin....

evt fatmacım yazmak istemiyorum ama biliyorm çok zor bir durum ama yeniden bi bebeğin olacak mutlaka canım allahım sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah..

dün izinliydik ikimiz de gezdik dolaştık eve geldik eltimleri çağıralım gelsinler yemek yeriz dedik. ÇAğırdık geldiler bi de kardeşimi çağırdık. ama evde yemek yok :))) yarım saat-bi saat içinde nerdeyse iftar sofrası hazırlamışım :)))

piyaz(Antalya usulü)
kabaklı meze (fundamın)
humus
yoğurtlu biber kızartması
patates kızartması

ellerine sağlık ayşem piyaz nasıl oluyo ben bilmiyorum:26:siz tatile gidiyosunuz dimi netleştimi

evt fatmacım yazmak istemiyorum ama biliyorm çok zor bir durum ama yeniden bi bebeğin olacak mutlaka canım allahım sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah..

bol sen nasılsın ne kadar kaldı dogumuna bi aksilikyoktur inş.

ellerine sağlık ayşem piyaz nasıl oluyo ben bilmiyorum:26:siz tatile gidiyosunuz dimi netleştimi

cnm burda tahinli yapıyorlar piyazı. bildiğin haşlanmış fasulyenin üstüne tahinli sirkeli sarımsaklı sos hazırlayıp döküyorsun onun üstüne kıyılmış domates soğan haşlanmış yumurta ve maydonoz koyuyorsun. üstündekiler isteğe göre tabi...

İlk başta tadı bi garip geliyor ama ben çok fena alıştım burda bu piyaza

Bugün kadir gecesi dimi reglim yaa bi gün oruç tutacaktım onda da regl oluyorum bu nası şans

buralardayım canım. başıma ağrı saplandı ya. çok ağrıyor...

canm kuru fasulyeyle yapılıyo hani...
ama antalya usulü yumurtalı oluyodu galiba ııyğğğ
biz sadece z.yağı bol limun kırmızı pul biber yapıyoz (isteğe bağlı maydonoz)

kız sen humusu nerden bilinnnnnnnnnn hatayda çok yaparlar ayy yumurta kızartanlarda var üzerine ımmmm canım çekti..

+ tatile de gidiyoruz fundam evet. 3.günü çıkıcaz 2.gün çalışıyor çünkü eşim. ama cafeyi birilerine postalayablirse 2.gün de çıkabilriz

kız sen humusu nerden bilinnnnnnnnnn hatayda çok yaparlar ayy yumurta kızartanlarda var üzerine ımmmm canım çekti..

aşkolsunnnn ben çok severim humusu. kıbrısta alışmıştım ben de oradaa da çok yaparlar. dünkü ama acelerden biraz katı oldu yine de sildi süpürdü herkes :))))))gel sana da yapimmm cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…