galiba öyle :)))
ben biraz kitap okuyayım, sonra da molam var yarım saat
size iyi sohbetler
amin aminfatmacım sen kendine iyi bak, allah sabrını versin, gene olur meleğiniz allah ona ömür versin....
tünaydın kızlarrr.
Hoşgeldin fatma ne zamandır merak ediyorduk gelmene sevndim.
fatmacım sen kendine iyi bak, allah sabrını versin, gene olur meleğiniz allah ona ömür versin....
yarenay nerelerdesin:44:
dün izinliydik ikimiz de gezdik dolaştık eve geldik eltimleri çağıralım gelsinler yemek yeriz dedik. ÇAğırdık geldiler bi de kardeşimi çağırdık. ama evde yemek yok :))) yarım saat-bi saat içinde nerdeyse iftar sofrası hazırlamışım :)))
piyaz(Antalya usulü)
kabaklı meze (fundamın)
humus
yoğurtlu biber kızartması
patates kızartması
buralardayım canım. başıma ağrı saplandı ya. çok ağrıyor...
evt fatmacım yazmak istemiyorum ama biliyorm çok zor bir durum ama yeniden bi bebeğin olacak mutlaka canım allahım sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah..
ellerine sağlık ayşempiyaz nasıl oluyo ben bilmiyorum:26:siz tatile gidiyosunuz dimi netleştimi
buralardayım canım. başıma ağrı saplandı ya. çok ağrıyor...
ellerine sağlık ayşempiyaz nasıl oluyo ben bilmiyorum:26:siz tatile gidiyosunuz dimi netleştimi
dün izinliydik ikimiz de gezdik dolaştık eve geldik eltimleri çağıralım gelsinler yemek yeriz dedik. ÇAğırdık geldiler bi de kardeşimi çağırdık. ama evde yemek yok :))) yarım saat-bi saat içinde nerdeyse iftar sofrası hazırlamışım :)))
piyaz(Antalya usulü)
kabaklı meze (fundamın)
humus
yoğurtlu biber kızartması
patates kızartması
kız sen humusu nerden bilinnnnnnnnnn hatayda çok yaparlar ayy yumurta kızartanlarda var üzerine ımmmm canım çekti..
bol sen nasılsın ne kadar kaldı dogumuna bi aksilikyoktur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?