ayy çok sevindim canım çok iyi gelicek size+ tatile de gidiyoruz fundam evet. 3.günü çıkıcaz 2.gün çalışıyor çünkü eşim. ama cafeyi birilerine postalayablirse 2.gün de çıkabilriz
tamam bu şeklini biliyorum zuzum yedim burda bikerecanm kuru fasulyeyle yapılıyo hani...
ama antalya usulü yumurtalı oluyodu galiba ııyğğğ
biz sadece z.yağı bol limun kırmızı pul biber yapıyoz (isteğe bağlı maydonoz)
cnm burda tahinli yapıyorlar piyazı. bildiğin haşlanmış fasulyenin üstüne tahinli sirkeli sarımsaklı sos hazırlayıp döküyorsun onun üstüne kıyılmış domates soğan haşlanmış yumurta ve maydonoz koyuyorsun. üstündekiler isteğe göre tabi...
İlk başta tadı bi garip geliyor ama ben çok fena alıştım burda bu piyaza
Bugün kadir gecesi dimireglim yaa bi gün oruç tutacaktım onda da regl oluyorum bu nası şans
ayy çok sevindim canım çok iyi gelicek sizekaç gün ayşecim??resim çek bol bol okey..
tamam bu şeklini biliyorum zuzum yedim burda bikere
hımm tamam biliyorum ama benim bildiğim yumurtasız olan bide tahin olduğunuda bilmiyodum:26:evet kadir gecesi ve bende oruç değilim kuranda okuyamıycam
saol cnm işte zorluklar başladı şişlikler,nefes daralmaları falan ama çok şükür bebekle ilgili bi sıkıntı yok 28. haftamdayım bende 32. de izne ayrılacam allah izin verirse bakalım işte..
hım hayırlısı olsun varmış daha dikkat et bakalım. bebeğin döndü mü
evt cnm var daha ama şimdiden zorlanıyorm benim göbekte var baya..tam olarak dönmedi yarım dönmüş bakalım herlade 1 aya tam dönmüş olur gerçi işi belli olmazda bakarsın öyle kalır:)
üff çok heyecanlı yaaa bu işler. Bolcum sen de ekle bi ara bi iki rewsim göbişini görelim bebiş napıyo içerilerde bi bakalımevt cnm var daha ama şimdiden zorlanıyorm benim göbekte var baya..tam olarak dönmedi yarım dönmüş bakalım herlade 1 aya tam dönmüş olur gerçi işi belli olmazda bakarsın öyle kalır:)
süper ya bol bol gez stres atın canımumarım çok güzel geçer tatilinizayşe kötü denk gelmiş peki başımı şuan reglinin:26:
üff çok heyecanlı yaaa bu işler. Bolcum sen de ekle bi ara bi iki rewsim göbişini görelim bebiş napıyo içerilerde bi bakalım
inş. canımmmmm. yok ya yarın biter kötü tarafı da o yaa bi iki gün önce gelse bugün bitecekti. Sen de reglsin zuzu daa( bize de dua edin kızlarrrr
mirayy yeni avatarın yine çok tatlı :)
ben öğle arasında dışarı çıktım kotondan bikini üstü alcaktım kalmamış bedenleri bide LCWda beğemiştim ama nası bakcam bilmioum ki?
ayrıca güneş gözlüğüm ile şapkamı da aldım valize atıp yolculuğa başlıcam.
antalya yolcusu da kalmasın dimi yarenay :))
hımm benimkide öyle olmuştu ilkgün havuza girememiştimbide randevuda yoktu:94:ama sonraaa:89:sana bol randevulu ve stressiz güzel bi tatil diliyorum..evet kızlar dualarınızı bekliyoruz
hakkında hayırlısı olsun sağ salim kucagına alırsın bebeğini inş. cinsiyeti neydi adı ne olacak nasipse
mirayy yeni avatarın yine çok tatlı :)
ben öğle arasında dışarı çıktım kotondan bikini üstü alcaktım kalmamış bedenleri bide LCWda beğemiştim ama nası bakcam bilmioum ki?
ayrıca güneş gözlüğüm ile şapkamı da aldım valize atıp yolculuğa başlıcam.
antalya yolcusu da kalmasın dimi yarenay :))
saol cnm inşallah..
cinsiyeti kız cnm adını henüz belirleyemedik çok zormuş(
ayşecim göbişimi eklemiştim bi bak istersen:)
antalyaya mı geliyorsunuzzz nereye??????bana da bikini altı lazım cnm yaaa çok sevdiğim bikinimin altı renk aldı ama aynı tonda bulamadım kotona ben de bakmıştım.
hemen koştum yeni mi ekledin acaba diye :)) görmüştüm cnm ben o fotoyu. bayramda azcık daha büyüsün sonra bi daha ekle annesi boncuumuzu tamam mııı :)))
özlemm konyaaltında patlama olmuş haberi aldın mıses bombasıymış ciddi bi şey yok yeni öğrendim ben de .(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?