2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

of çok acıktım

hımm bakim bu akşam, saol canım :)))

bu arada Miray, 9 özel mesaj görünce şok oldum sana 10 dk bekleme kotası da işlemiyo yawrum 9 birden yollamışsınn

telefon nasıl attı bilmiyorum valla ohaaaaa bana kota koymamışlar kıyak geçmişlerdir cazibem onlarıda sallamış pohahaha

kızlar işler bir sıkıştı ki sormayın. herkes son güne iş çıkartıyor başımıza. benim yapacaklarım şimdilik bitti sanırım. artık yarın kim ne yaparsa yapsın evden yine yazarım ama şimdilik herkese iyi akşamlar, iyi tatiller, hayırlı bayramlar

ayy cnm geçmiş olsun bende hiç dayanamam bu aşı,kan alma işlerine bebişlerde..

evt cnm öle alışmak gerek ama ben yanında duramam heralde ilk zamanlar kan alınırkenhele topuktan alıyorlar ya bide

tşkler kızlar sağolun.kendi bebeğin olunca zaten başkasına bırakmk istemiyorsun bu işleri sen tutmk istiyorsun bebeğini. sanki diğer insanlar zarar vericekmiş gibi geliyor. topuk kanındada ben vardım tüm aşılarındada ebe aşı yapaken ben tutuyorm kuzucuğumu..

HERKESE İYİ BAYRAMLAR, İYİ TATİLLER DİLERİM..KANDİLİNİZDE MÜBAREK OLSUN

Herkese iyi bayramlar, iyi tatiller..
Yarenim hayırlı yolculuklar canım
tüm yola çıkanlara hayırlı yolculuklar :))))

Son düzenleme:
Evet ben yarımda burdayım ama burda olmayacaklara iyi tatiller, hayırlı yolculuklar......

herkes vedalaşmaya başlamış bile ((
bende şimdiden yazıyım bari gerçi 2,5 saat daha burdayım

hepinize eşlerinizle ailenizle iyi bayramlar mutlu ve sağlıcakla geçirirsiniz inşallah.

benim gibi yola çıkanlara hayırlı yolculuklar.

Hepinizi çooook öpüoum muckkkkk :*

Bütün günüm bankada geçti. Yarın 1 e kadar çalışcam ama işlerimi toplarım gelemem kk ya.

Evdede işlerim olacak ordanda giremem.

Hepinize iyi bayramlar

Yola çıkanlara iyi yolculuklar

Tatile gideceklere iyi tatiller

Çok eğlenin,dinlenin öyle gelin. Yine tartışmalar yaşamayalım. Kilosundan şikayet edenler dikkat edin

Bende vermiş olduğum 3 kiloyu bayramda alırım inşallah :)))) Kocaman öpüyorum sizleri. :80: :80:

off cok yoruldum bugünn

alisverise gittik. Geldim onlari yerlestirdim yemek yaptim az helva kavurdum bittim kizlar

simdi esimi bekliyorum

1 saate gelir ...

herkes vedalaşmışşşşşş daha ben buralardayım yaa taa 3.gün çıkıcaz biz topikim seni boş bırakmıcaz merak etme :)))

Ben de şimdiden herkese iyi mutlu bol dinlenmeli stressiz tatiller diliyorum bomba gibi başlayalım gelecek haftaya inşşşşş.

selam kızlar....kadir geceniz mübarek olsun dualerınız hayırlara vesile olsun.....
bugün alışverişe gittik annem ben eşim eşime kot bide ayakkabı aldık colins de bi ürün alana diğer ürün %30 indirimliymiş eşim dedi sende bi kot al o zaman bir sürü denedim iğrenç oldum içlerinde kaç gündür kendimi beğenmiyorum zaten yüzüm şişti böle ablak bişi oldum ahada buna bnzedim eve geldiğimden beri ağlıyorum salya sümük çok çirkinleştim ben ya bananeeeee yemicem artık yemek yemicem hiç bişi yemicem aynalara küstüm kocaman oldu totoş herşey iğrenç duruyo ayakbilekerim ip ince ve ayaklarım ufacık zaten 35 numara kocaman totoş ühühüühühüh hiç mi bişi yakışmaz bi insana ya bu kadar mı kötü durabilir herşey bi insanın üstünde o kadar kıyafetim var hiç birini beğenipte giyemiyorum kotlarımın hiç biri olmuyo artık üstüme zaten....10 kilo ne demek ya 10 kilo boşalda semerine ye derler buna vericem o kiloların hepsini satıcı kadında satcak ya kotu yok hanfendi süper durdu filan diyo üstüne atlıyıp saçını başını yolasım geldi baksana bana 10 kilo aldım ne demek bu biliyomusun dedim bence hiç vermeyin harika olmuş dedi eşimde ordan kıs kıs gülüyo kadını paralıcam haber yok... fil gibi oldum tanker gibi böle kocamanım ben gergedan gibiyim...........çok moralim bozukkkkkkkkkkkkk..........bayramdada mümkünse dışarı çıkmayalım hatta bizede kimse gelmesin giycek hiç bişiyim yok almakta istemiyorum......... eşim sakın verme o kiloları aldırana kadar canım çıktı diyo tamam 47 olayım bari diyorum 6 kilo vermem lazım veririm bence dimi vermeliyim size şimdi 47 mi geliyo ama boyum 1.60 küçücüğüm kilolarımın hepsi de basenlere gitti popadan ibaretim vericem o kiloları inat ettim bayramda tatlı yemek filan hiç midemde düzelmedi zaten yemek için zorluyodum kendi mi zorlamıcam mümkümse suyla idare edicem kesin kararlıyım ahada buraya yazdım..........

bu arada geçen gün pattisintarifini istemiştim kimse yoktu topikte bende int baktım yaptım bide imam bayıldı yaptım bizimkiler parmakarını yedi dünde fırında tavuk yaptım hani şu knorr un poşetleri var ya onlardan aldım içine ayriyetten yoğurt ve salça koydum havuç doğradım küp küp halka halkada pattis bide bezelyeli pirinç pilavı yaptım bide limonlu kek eşim diyo ki döktürmüşsün kız ne mutlu seni böyle görmek annem olmayınca mutfakta vakit geçirmek eğlenceliydi çok annem olunca çekiniyorum benim mutfağım değil sonuçta...annem pek beğenmedi bence yemeklerimi tavuğa hiç yağ koymadım zaten konmuyo çok yağlı olmuş dedi yarım bıraktı üzüldüm bende....offf herşeye çok ağlıyorum galiba....... regl olamıcam ya bu ay ondan belkide allahım eşimi benim gazabımdan korusun amin..........

sen filsen ben neym kızımmm 60 kiloyum 7 kilo faslam var habern vrmı bacaklarım ne biçim oldu totoş desen ooo kocaman bişi. 38 beden olmuyor düşün 40 beden oluyor daha 26 yaşındayım ve bu ara gram kilo vermedm oysa eşim 2 kilo verdi ve hiçbişi yapmadan. morelman çöküktüm iyice çökelttn yani beniii

günaydın kızlar bugün son günüm herkese şimdiden iyi tatiller ,iyi bayramlar..
bol bol gezin dinlenin tatilin tadını çıkarın

Günaydin.............

herkes tatilde bir ben buradayim bugün

Herkese iyi tatiller umarim hepinizin tatili cok güzel gecer mutlu dönersiniz.

Bayraminiz Mübarek olsun Simdiden..........

merhaba kızlar herkes gitmiş vedalaşmış bende burdayım sadece bayramın 2.günü burda yokum ben gö zkulak olurum buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…