merhaba kızlar herkes gitmiş vedalaşmış bende burdayım sadece bayramın 2.günü burda yokum ben gö zkulak olurum buraya
Günaydın kızlar vedalaşamadık kimseyle herkese iyi bayramlar ben de arada girmeye çalışırım...
sen filsen ben neym kızımmm 60 kiloyum7 kilo faslam var habern vrmı bacaklarım ne biçim oldu totoş desen ooo kocaman bişi. 38 beden olmuyor düşün 40 beden oluyor daha 26 yaşındayım ve bu ara gram kilo vermedm oysa eşim 2 kilo verdi ve hiçbişi yapmadan. morelman çöküktüm iyice çökelttn yani beniii
kuzum banada 38 olmuyo artık bende 40 giyiyorum şaka gibi ya 21 yaşındayım ben bide sen doğum yaptın üstelik...bugün nerdeyse hiç bişi yemedim denilebilir sabah kahvaltısında bi dilim kızarmış ekmekle beyaz peynir yedim öğlen hiç bişi yemedim suyla geçiştirdim akşamda 5 gibi çok az kuru fasülye yedim hiç ekmek yemedim bi kaşıkta pilav o kadar soda içtim sonra bide bugün eşimin kuzeni fatihten buraya taşınıyordu evin temizliği vardı sıfır bina inşaat pisliğini siz düşünün 10 da bi başladık 4 te anca bitti ama bende bittim bacaklarım hamlamış yürüyemiyorum oturamıyorum çok fena iyi spor oldu banaama allahın izniyle bizim evlerimiz yapıldığında ben yardımcı tutucam çok zor tabureye in çık in çık camlarda in çık in çık anam ağladı bacaklarım tutmuyo kollarım o kadar yorulmadı yarında nakliyciler gelicek valla bu halde nasıl yardıma giderim bilemiyorum çok fenayım...bide 10 aylık bebikleri var ben ona bakarım artık yarın zaten uslu bi çocuk yeni yeni yürümeye başlamış tutunarak maşaallah...ebrum darısı balına
kuzum banada 38 olmuyo artık bende 40 giyiyorum şaka gibi ya 21 yaşındayım ben bide sen doğum yaptın üstelik...bugün nerdeyse hiç bişi yemedim denilebilir sabah kahvaltısında bi dilim kızarmış ekmekle beyaz peynir yedim öğlen hiç bişi yemedim suyla geçiştirdim akşamda 5 gibi çok az kuru fasülye yedim hiç ekmek yemedim bi kaşıkta pilav o kadar soda içtim sonra bide bugün eşimin kuzeni fatihten buraya taşınıyordu evin temizliği vardı sıfır bina inşaat pisliğini siz düşünün 10 da bi başladık 4 te anca bitti ama bende bittim bacaklarım hamlamış yürüyemiyorum oturamıyorum çok fena iyi spor oldu banaama allahın izniyle bizim evlerimiz yapıldığında ben yardımcı tutucam çok zor tabureye in çık in çık camlarda in çık in çık anam ağladı bacaklarım tutmuyo kollarım o kadar yorulmadı yarında nakliyciler gelicek valla bu halde nasıl yardıma giderim bilemiyorum çok fenayım...bide 10 aylık bebikleri var ben ona bakarım artık yarın zaten uslu bi çocuk yeni yeni yürümeye başlamış tutunarak maşaallah...ebrum darısı balına
Ayşam gitmedim konseredişimi çektirdim ya 5-6 gibi
yeri çok ağrımasa da şişti yanağım, hiç konser havasında değildim yani(
minicik bir dişle nekadar çok uğraştı adam yaa, annem gelmişti benle çok zor çekti diyo.. kocaman dişleri bile kolayca alıyolar bu adamın eli mi ağır nedir diyo..
acıdı birde, implant felan yaptırmam ben bu adama
Selam kızlarrrr kimse kalmamış walla bu tatil bomboş gçecek topikte( ben de eşimin yanına geldim cafede takılıom bugün :)) Öğleden sonra kardeşim gelirse cafeyi ona bırakıp denize gitme planımız var bakalım...
nigarrrr gittin mi konsere merak ettim
cnm yaaa ama kendini strese sokma öyle bi anda. Hiç yememezlik de yapma bak uzmanlar genelde öyle diyor azcık azcık ye ama sık ye diyorlar. arada bi meyve ye bi iki kuru kayısı ye falan yöle öyle geç
ekmeği kesinliklie bırak.
bol bol da su iç cnm ama dediğim gibi üzme öyle kendini verirsin nolcakkk
Ayşam gitmedim konseredişimi çektirdim ya 5-6 gibi
minicik bir dişle nekadar çok uğraştı adam yaa, annem gelmişti benle çok zor çekti diyo.. kocaman dişleri bile kolayca alıyolar bu adamın eli mi ağır nedir diyo..
canım yaaaaaaaaa cidden zor mu oldu hayret bi şey doktormu beceriksizmiş acab? Geçmiş olsun dikkat et kendineAyşam gitmedim konseredişimi çektirdim ya 5-6 gibi
ayşe bizim oralara gel bigünde tanışalım yada senle buluşalım yaa yarın felan ayarlayalım hayatım.mucuxx.
off cnm konuyu okumadan beğenmişimseni görünce nasıl sevindim sanki kardeşimi gördüm valla ne alıştık şu topiğie...
cnm eşim kocaman diş çektirdi şişmedi yaaa mikropmu kaptı acaba? yada çok oynamış ondan şişmiş dedğin gibi esek kadar dişi şap diye alanlar var...
senin diş baya zorluymuş demekki..ağrı kesici antibiyotik vermiştir onları saatine göre al..:94:geçer cnm inş.şimdi yemk yemek de zor olur bir kaçgün off çok geçmiş olsun...
geçmiş olsun canım diş çok fena bende 20lik dişimi çektirdim korktum ama kolay oldu bittimi diyorum doktora çoktan diyor hiç hisstmedim
mirayım ben de seni gördüğüme sevindim canımcanım yaaaaaaaaa cidden zor mu oldu hayret bi şey doktormu beceriksizmiş acab? Geçmiş olsun dikkat et kendine
cnm şu bayram bi geçsin de ayarlayalım yarın evi bi temizlicem kendimi temizlicem
sonra da zaten ver elini tatilllllll
sen napıosun cnm dün denizden geçerken gördüm sizin cafeyi sanki 22 no'luydu dimiporto bello'nun oralarda mı?
inş cnm bizde emekleyebiliriz her an şınav çekmeye başladık dunden berikuzum banada 38 olmuyo artık bende 40 giyiyorum şaka gibi ya 21 yaşındayım ben bide sen doğum yaptın üstelik...bugün nerdeyse hiç bişi yemedim denilebilir sabah kahvaltısında bi dilim kızarmış ekmekle beyaz peynir yedim öğlen hiç bişi yemedim suyla geçiştirdim akşamda 5 gibi çok az kuru fasülye yedim hiç ekmek yemedim bi kaşıkta pilav o kadar soda içtim sonra bide bugün eşimin kuzeni fatihten buraya taşınıyordu evin temizliği vardı sıfır bina inşaat pisliğini siz düşünün 10 da bi başladık 4 te anca bitti ama bende bittim bacaklarım hamlamış yürüyemiyorum oturamıyorum çok fena iyi spor oldu banaama allahın izniyle bizim evlerimiz yapıldığında ben yardımcı tutucam çok zor tabureye in çık in çık camlarda in çık in çık anam ağladı bacaklarım tutmuyo kollarım o kadar yorulmadı yarında nakliyciler gelicek valla bu halde nasıl yardıma giderim bilemiyorum çok fenayım...bide 10 aylık bebikleri var ben ona bakarım artık yarın zaten uslu bi çocuk yeni yeni yürümeye başlamış tutunarak maşaallah...ebrum darısı balına
hamileyken daha azdım ya bu kdr şişmedim en azındanmerak etmeyin ben sizden daha fazlayım kızlar 69 kiloyum 1,70te boyum var ama ben zayıfladığımda çok hastalanıyorum 65 olsam iyi olacaktı malesef bundan sonra kilo alırım hamilelik ilerledikçe bakalım kaç olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?