2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bide nigarcım doktordan doktora diğişiyor canım senin doktorun çok kurcalamış o yüzden şişmiştir ben geçen sene kurban bayramında 20 lik dişimi çektirmeye gittim adam iğneyi vurdu dilim uyuştu bide batıktı benim dişim neşterle eti kesmesi gerekiyosu neşteri değdirdi hissettim bi tane daha iğne vurdu dişi oynatmaya başladı canım yanmaya başladı 5 tane iğneden sonra çekebildi ama şişmedi allahtan

canım benim dişimi de her iğneden sonra kontrol etti acıyo dedim.. psikolojiktir diyo, tekrar iğne vurdu.. acımaması lazım normalde büyük dişleri çekerken bukadar iğne vuruyoruz çok fazla iğne yaptım sana dedi ama hissettim işte ( uff Allah bir daha yaşatmasın yaaa
..
çok yoruldum bugüüün, tüm banyonun fayanslarını ovdum çamaşır suyuyla o koku mahfetti beni
ama banyom pırıl pırıl oldu.. her yeri sildim süpürdüm yıkanmış halılarımı da serdim.. mutfağınki hariç.. eşim gelsin fırını buzdolabını felan çektirip yerlerini silcem, içime sinmiyo bu şekilde..
dolapları silmek yarına kaldı, birde eşimin dolabını düzenlesem bugünlük yetecek
yemek yapmadım daha, canım da bişi istemiyo zaten bi yeşil mercimek çorbası ve tereyağlı arpa şehriye pilavı yapim yeter sanırım
oruç da tutamadım dün-bugün.. ağrı kesici içmem gerekir diye bugün tutmadım, ama ağrım yok sadece şişş
yarın arife mutlaka oruç tutucam..
üff birde çok sıcak yaaa daha 2 saat önce duş aldım yine terledim
ben yemek yapim dizi başlamadan, bu akşam "seni bana yazmışlar" var..

zuzu hayırlı oslun canım yeni arabanız
ben de evdeyken rejim yapsammı korkuyorum evdeyken kilo alıcam diye
gerçi sabah azıcık kıymalı-patatesli börek ve 1 kupa çay içtim daha da bişi yemedim..
şimdi de bir dilim kepekli ekmek ve peynir yicem.. akşama da çorba içerim..
bizim evin yanına kocaman bir park yapılıyo, spor aletleri, çay bahçesi olucak ama çok büyük olucak yürüyüş alanı olucakmış.. çok sevindim ben bu işe..
çalışmalar devam ediyor bakalım nezaman bitecek :)))))

Canım çok geçmiş olsun şiştiği için ağrımıyordur.Umarım en kısa zamanda iyi olur. Çok kötü diş ağrısı. Bende sürekli diş eti ağrısı olur felaket bişii..

Miraycım sen görümcem ile k.valideni barıştırmaya bak. sendemi kalıyor şimdi

Aydancım zuzunuz hayırlı olsun :)))

Bende dün camları sildim tabi elimin yettiği yere kadar. Ama zuzunun deyimiyle et kesmiş her yerim. Sabah geç uyandım bütün evi baştan aşağı temizledim. Evi süpürdüm halıları kaldırdım heryeri sildim toz aldım kapıları sildim en son nektarın yaptığı gibi banyonun fayanslarını ovdum ama heryerim tutulmuş. İftardan sonra kuaföre gittim. Pedikür makinür yaptırdım. Yarına evdeyim biraz uyuyacam sonra kalkıp bi ıslak kek yapıcam biraz dışarı çıkıcaz eşimle. annem gelicek saçını boyatmaya. Evimizin altında kuaför var annem bi kere saçını boyattı beğendi . Yine gelicek. Bende demin gittim tırnaklarım mis gibi oldu :) Eşim diyorki yüzün gülüyor dedim kadın milleti işte bi iki bakım bugünün bütün yorgunluğunu aldı :))

kızlar valla kendime kızıyorum ama kalbim elvermiyoo kadına ne laflar söylemiş kovmuş defol git birazda gelinin baksın demiş kadın sanki ona muhtaç...nasıl ağladı yanımda k.validem emekli memur maaşı var sonuçta kimseye muhtaç değil...daha ne laflar etmiş yüreğim dayanmadı valla ben anneme hayatta yapmam bunları..kadın maaşıla görümceme dükkan açsın die kredi çekti 2 senedir ödüyo o olmadı çocuklarına bile neler alyo ama işte kızı bir sinirlenio oto poka kadını evinden kovuyo sıkıldım senden dio...babmı öldürdün benide öldürceksin demiş çok ağır konuşmuş babası kaza yapmış ölmüş ne bey..n.sz yaaa...
kadın 1 saat ağladı ağlama anne bende istedğin kadar kal hatasını anlasın senden özür dilemezse gitme dedim...Görümcem çok geçimsiz ters bir kadın bencil ayrıca....k.validem çok şey yaptı onun için ama hakketmiyor işte...neyse ben üzüldüm olanlara ve tek kelime anne ben hayatta anneme böle hakaret etmedim etmem dedim bence ağır olmuş dedim tabii benim evimde bir süre kalacak umarım bir sorun çıkmaz şimdilik kendi halinde bakalım yazık kadına yaaa...:44: eşimde tek kalmasın die kendi evine götürmemiş sıkılır die ....ben yine eşimle gittim gezdim valla o cafede oturdu sonra yanına gittim btün akşam oturduk çok içlenmiş kızına tabii ebn tek kelime etmedim...sonra ihale bana kalır dimi yane....

kayınvaliden yardım etmedi mi canım yaa, keşke az az yapsaydın çok yormuşsun kendini :26:

ay ben mirayın kayınvalidesine yazıcaktım unuttum, bayram tatilinizi mahfetmez umarım canım yaa.. barıştır sen onları görümceni kahve içmeye felan davet et..

Son düzenleme:
albüme ekledim kızlar. bakalım nsl olmş ben çok beğendm sıkılmştım koyu renkten albüm özel göremeyen eklesn beni

günaydınnnnnn.....
kimse yok( biz geldik..
nektarım geçmiş olsn tatlım diş ağrısı çok kötüdür neyseki kurtulmuşsun..
zuzuş nerdesin kız buralardaydn hani..
benimde işlerim var onları yapimde zamn geçsin bari..

burdayım canım...
bankaları koşturuyom, çok kalabalık hepsi...
1 tane sigorta ödemem var ,yatıramadım sistemler çalışmıyo diyo hepsi

evet ondan herkes bankalara doluşmuş yaa...ne var son güne bırakıyolar hep sinir oluyorum...
cuma günü geldiğim gibi bankaya gidicem sabahın köründe....

parada çkicektim Allah tan kız tanıdık sıra beklemedim..ben parayı aldım, defteri bıraktım , sonradan yazdırdı verdi defteri...
bolcum ben işlerimi yapayım da ,şimdi sorar ne yaptın bittimi iş diye,çıkar ayak sinir olmayım

kendine cici bak, tekrar iyi bayramlar.....

Sizi yalnız bırakmıyım diye bi bakayım dedim kimse yok neyse bende çıkayım kocişle dışarı çıkıcaz karnımda ağrıyor belkim regl olurum

ay ben görümcen beykar sanıyorummm :44: kızının evinde mi kalıyo kayınvaliden :26:

yok cnm evli 2 oğlu var dev gibi 40 yaşında görümcem kokoşun teki...Güzellik salonu var bide kendini beğenmişin ukelanın teki neyse...Valla k.valide bayramı bizle geçirecek görümcem pekte alttan alcanı sanmam çok havalıdır o....Eşi içeri girmişti cnm (iş le ilgili muhasebedeydi adliyede müdürdü ihmalden girdi 3 senedir içerde) k.validede evini taşıdı Antalyaya evi kapattı burda kızında kalıyor...Kızı tek kalmasın laf gelmesin diye ...Anlıcağın bende kalıcak bu bayram kalsın napimmm bugün bütün gün temizlik yaptık...bakalım yarın ne olcak gellcekmi görümcem pek sanmıyorum burnundan kıl aldırmaz şimdi o...
kadın pek mutsuz kızı öyle yaptı die bende bişi dememeye çalışyom yanlış felan anlar animallah...

Yok sen karışma zaten canım, onlar illa ki barışır.. bayramda gelir annesinin elini öper inşallah

şimdi uyandım ben de, eşim çalışıyo bugün.. etrafı toplim azcık

şimdimi uff bu sıcakta bukadar nasıl uyuyosun nigarcım..Benim bayram güzel geçmicek yaa belli oldu şimdiden bakalım ...bugün bütün gün temizlik yaptık oturmadım valla...K.validede yardım etti sağolsun...sana kolay gelsin eşimin yanına gidiyorum görüşürüz öptüm.Topikte bir seni yakalıyabilyorum zaten...

benimkisi de güzel geçmiycek canım, eşim 3 gün izinli sadece..onlar da kayınvalidemlerde 1 gün, 1 gün bizim tarafta geçer..
belki bayramdan sonraki günlerde arkadaşlarımla buluşurum
dün gece 3 te yattım ondan bukadar uyumuşum, sahur yapıp.. gerçi erken yatsam da uyurum ben
ama regl olucam galiba yaa, arifede oruç tutmayı çok istiyodum

ben de kitap okuyayım azıcık, dünden kalan bir-kaç işim var onları öğleden sonra yaparım artık
görüşürüz canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…