canım benim dişimi de her iğneden sonra kontrol etti acıyo dedim.. psikolojiktir diyo, tekrar iğne vurdu.. acımaması lazım normalde büyük dişleri çekerken bukadar iğne vuruyoruz çok fazla iğne yaptım sana dedi ama hissettim iştebide nigarcım doktordan doktora diğişiyor canım senin doktorun çok kurcalamış o yüzden şişmiştir ben geçen sene kurban bayramında 20 lik dişimi çektirmeye gittim adam iğneyi vurdu dilim uyuştu bide batıktı benim dişim neşterle eti kesmesi gerekiyosu neşteri değdirdi hissettim bi tane daha iğne vurdu dişi oynatmaya başladı canım yanmaya başladı 5 tane iğneden sonra çekebildi ama şişmedi allahtan
zuzuoyy ben onun minik kollarını yerim ya şınavda çekiyomuş....yakında başlar pıtı pıtı gezmeye evin içinde...
bugünde azcık yedim kahvaltıda kızarmış ekmek ve beyaz peynir zeytin pek sevmem zaten vazgeçilmezim beyaz peynir ondada çok seçiciyim herşeyi yiyemiyorum hele kokarsa burnuma ekşi ekşi ağzıma süremem...sert beyaz seviyorum bide evdekilerde yumuşak seviyo idare ediyoruz orta sert alıpöğlen bi dilim kek yedim benim yaptığım limonludan kalmıştı bi dilim ondan yedim süt içtim şimdide akşam yemeği yedik yayla çorbası içtim bi kaşıkta türlünün tadına baktım çorbayla bi dilim ekmek yedim...daha da bişi yemem belki üzüm yerim akşama....sabah ceset gibiydim nasıl heryerim ağrıyordu kocişime masaj yaptırdım yarım saat çok iyi geldi saat 12 gibi bebik geldi onla ilgilendim bende salondaki sehpayı kaldırdık yere yorgan serdik taş bizim yerler dizleri acımasın diye oynadık baya çorbasını içirdim uyuttum ayağımda salladım 2 saat uyudu uyanıncada evlerine gittik beraber... bu arada benim kayınvalidem araba sevdalısı ama pek iyi kullanabildiği söylenemez ben çok korkuyorum onun arabasına binince neyse abimler kaç gündür konuşuyolardı aralarında anneme şöle 3 4 binliraya otomatik bi araba alalım vursada farketmez diye bugün bitane araba buldular 3 binliraya suzuki alto 0.8 motor çok sevimli gittiler aldılar geldiler bende kullandım az önce oyuncak gibi resmen bunuda kullanamazsa annem artık araba sevdasından vazgeçsin plakası zu olduğu için adınıda zuzu koyduk ahahha
Ayşam gitmedim konseredişimi çektirdim ya 5-6 gibi
yeri çok ağrımasa da şişti yanağım, hiç konser havasında değildim yani(
minicik bir dişle nekadar çok uğraştı adam yaa, annem gelmişti benle çok zor çekti diyo.. kocaman dişleri bile kolayca alıyolar bu adamın eli mi ağır nedir diyo..
acıdı birde, implant felan yaptırmam ben bu adama
Canım çok geçmiş olsun şiştiği için ağrımıyordur.Umarım en kısa zamanda iyi olur. Çok kötü diş ağrısı. Bende sürekli diş eti ağrısı olur felaket bişii..
Miraycım sen görümcem ile k.valideni barıştırmaya bak. sendemi kalıyor şimdi
Aydancım zuzunuz hayırlı olsun :)))
Bende dün camları sildim tabi elimin yettiği yere kadar. Ama zuzunun deyimiyle et kesmiş her yerim. Sabah geç uyandım bütün evi baştan aşağı temizledim. Evi süpürdüm halıları kaldırdım heryeri sildim toz aldım kapıları sildim en son nektarın yaptığı gibi banyonun fayanslarını ovdum ama heryerim tutulmuş. İftardan sonra kuaföre gittim. Pedikür makinür yaptırdım. Yarına evdeyim biraz uyuyacam sonra kalkıp bi ıslak kek yapıcam biraz dışarı çıkıcaz eşimle. annem gelicek saçını boyatmaya. Evimizin altında kuaför var annem bi kere saçını boyattı beğendi . Yine gelicek. Bende demin gittim tırnaklarım mis gibi oldu :) Eşim diyorki yüzün gülüyor dedim kadın milleti işte bi iki bakım bugünün bütün yorgunluğunu aldı :))
kayınvaliden yardım etmedi mi canım yaa, keşke az az yapsaydın çok yormuşsun kendini :26:Canım çok geçmiş olsun şiştiği için ağrımıyordur.Umarım en kısa zamanda iyi olur. Çok kötü diş ağrısı. Bende sürekli diş eti ağrısı olur felaket bişii..
Miraycım sen görümcem ile k.valideni barıştırmaya bak. sendemi kalıyor şimdi
Aydancım zuzunuz hayırlı olsun :)))
Bende dün camları sildim tabi elimin yettiği yere kadar. Ama zuzunun deyimiyle et kesmiş her yerim. Sabah geç uyandım bütün evi baştan aşağı temizledim. Evi süpürdüm halıları kaldırdım heryeri sildim toz aldım kapıları sildim en son nektarın yaptığı gibi banyonun fayanslarını ovdum ama heryerim tutulmuş. İftardan sonra kuaföre gittim. Pedikür makinür yaptırdım. Yarına evdeyim biraz uyuyacam sonra kalkıp bi ıslak kek yapıcam biraz dışarı çıkıcaz eşimle. annem gelicek saçını boyatmaya. Evimizin altında kuaför var annem bi kere saçını boyattı beğendi . Yine gelicek. Bende demin gittim tırnaklarım mis gibi oldu :) Eşim diyorki yüzün gülüyor dedim kadın milleti işte bi iki bakım bugünün bütün yorgunluğunu aldı :))
burdayım canım...
bankaları koşturuyom, çok kalabalık hepsi...
1 tane sigorta ödemem var ,yatıramadım sistemler çalışmıyo diyo hepsi
ay ben görümcen beykar sanıyorummm :44: kızının evinde mi kalıyo kayınvaliden :26:
şimdi uyandım ben de, eşim çalışıyo bugün.. etrafı toplim azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?