Herkese selamlar
Iyi Hafta Baslari.......
saol şeker sanada
nigar benim de aklımda o banyo fayansı oyma işi bi haftadır bayramdan öncce yapim diodum kısmet olmadı ama şimdi gidip yapıcam walla çok gözüme batıyor.canım benim dişimi de her iğneden sonra kontrol etti acıyo dedim.. psikolojiktir diyo, tekrar iğne vurdu.. acımaması lazım normalde büyük dişleri çekerken bukadar iğne vuruyoruz çok fazla iğne yaptım sana dedi ama hissettim işte( uff Allah bir daha yaşatmasın yaaa
..
çok yoruldum bugüüün, tüm banyonun fayanslarını ovdum çamaşır suyuyla o koku mahfetti beni
ama banyom pırıl pırıl oldu.. her yeri sildim süpürdüm yıkanmış halılarımı da serdim.. mutfağınki hariç.. eşim gelsin fırını buzdolabını felan çektirip yerlerini silcem, içime sinmiyo bu şekilde..
dolapları silmek yarına kaldı, birde eşimin dolabını düzenlesem bugünlük yetecek
yemek yapmadım daha, canım da bişi istemiyo zatenbi yeşil mercimek çorbası ve tereyağlı arpa şehriye pilavı yapim yeter sanırım
oruç da tutamadım dün-bugün.. ağrı kesici içmem gerekir diye bugün tutmadım, ama ağrım yok sadece şişş
yarın arife mutlaka oruç tutucam..
üff birde çok sıcak yaaa daha 2 saat önce duş aldım yine terledim
ben yemek yapim dizi başlamadan, bu akşam "seni bana yazmışlar" var..
kızlar valla kendime kızıyorum ama kalbim elvermiyoo kadına ne laflar söylemiş kovmuş defol git birazda gelinin baksın demiş kadın sanki ona muhtaç...nasıl ağladı yanımda k.validem emekli memur maaşı var sonuçta kimseye muhtaç değil...daha ne laflar etmiş yüreğim dayanmadı valla ben anneme hayatta yapmam bunları..kadın maaşıla görümceme dükkan açsın die kredi çekti 2 senedir ödüyo o olmadı çocuklarına bile neler alyo ama işte kızı bir sinirlenio oto poka kadını evinden kovuyo sıkıldım senden dio...babmı öldürdün benide öldürceksin demiş çok ağır konuşmuş babası kaza yapmış ölmüş ne bey..n.sz yaaa...
kadın 1 saat ağladı ağlama anne bende istedğin kadar kal hatasını anlasın senden özür dilemezse gitme dedim...Görümcem çok geçimsiz ters bir kadın bencil ayrıca....k.validem çok şey yaptı onun için ama hakketmiyor işte...neyse ben üzüldüm olanlara ve tek kelime anne ben hayatta anneme böle hakaret etmedim etmem dedim bence ağır olmuş dedim tabii benim evimde bir süre kalacak umarım bir sorun çıkmaz şimdilik kendi halinde bakalım yazık kadına yaaa...:44: eşimde tek kalmasın die kendi evine götürmemiş sıkılır die ....ben yine eşimle gittim gezdim valla o cafede oturdu sonra yanına gittim btün akşam oturduk çok içlenmiş kızına tabii ebn tek kelime etmedim...sonra ihale bana kalır dimi yane....
sinem sen almanyadasın galiba teyzemde almanyada benim münster de sana yakınmı??
Evet Canim Almanyadayim ben
uzak bana biz Mannheim da kaliyoruz.
kızlarrrr dün ani bi kararla Alanya'ya gittik eşimin abisinin bi işi varmış beraber gidelim dediler akşama doğru atladık arabay gittik. gece orda kaldık sabah da denize girdik Dim Çayı'na uğradık az önce geldik daha eve baya yorucuydu gece doru dürüst uyuyamadık eşimle abisi taa 5 gibi geldiler biz de yaım yamalak uyuduk eltimle Zaten sabah da erknden denize gittik uyku falan hak getire yani(( her şeye rağmen bi günlük de olsa güzeldi ön tatil oldu bizim için
Güya bugün temizlik yapıcaktım yalan oldu yaaaa. Artık 2.gün yaparım o gün eşim çalışıyor gelen giden de olmaz.
nigar benim de aklımda o banyo fayansı oyma işi bi haftadır bayramdan öncce yapim diodum kısmet olmadı ama şimdi gidip yapıcam walla çok gözüme batıyor.
yazık ama kadına yaaaa insan annesine öyle şeyler söyler mi walla ayıp etmiş görümcen de!!!!!Sen yine de onu kötüleme ama cnm illa ki barışıcaklar bi gün sonra laf gelir gider sen kötü olursun. bayramda da barışırlar gibime geliyor sonuçta adı üstünde bayram yani anne kız küs olabilir mi hiç İnş. barışırlar da siz de accık kocişle başbaşa kalabilirsiniz
valla pek sanmıyorum cnm benim bayram yalan oldu...K.validem bizde kzıı aradı sabah b.kutlamak için soğuk konuştu pek alttan almaz gibi...görümcem malesef öyle umrunda olmaz kimse onun agresif biraz...kociiş çalışyo zaten..ben evdeyim yine temizlik yaptımm sıkıntıdan....
günaydın kızlarrrrr
bizde dün annemler k.valideler babanler bikaç büyük, öyle geçti
nektarrr bende muzurluk yapıp öptüm eşimin elini :) güldüüüü:))) o da çıkardı 50 tl verdi :)) aslında ben harçlık için yapmamşıtım muzurluk olsun diye öptüm :) oda harçlık verdi sevindirik oldum
şimdi yataktaym kociş markete gitti, bugün kahvaltı ondanöğlende izmir e gidicez eşimin amcasını havaalanına bırakmaya dedesiyle :) ordanda benm amcalara uğrucaz bayramlaşmaya :) çok sevindirikim
yarında akçay da hasanboğuldu diye biyer var oraya pikniğe gidicez eşimin teyze kızı +kocası+bebesi geliyo ankaradan ...
ertesi günü de işteyim
c.ertesi de ablamın düğün alışverişine gidicez :)
bütün haftanın özetini yaptım belkim buhafta giremem bidaha...
zuzuşş tatilinin güzel geçmesine çok sevindim canımm
regl oldum ben sabah yaa5 gün önden geldi, eşimin de morali bozuldu plaj, kum felan hayallerim uçtu gitti tabi
annemlerle 2 gün 1 gece yazlığa giderim diyodum eşim işe başlayınca ama olmiycak
onlar gider, yine de gel giyo annem ama ıhh denize giremeyince napim orda.. oturur evde kitap okurum.. arkadaşlarımla buluşurum belki..
arife günü hem temizlik yapıp 570 sayfa okumuşum, şimdi kociş evde okuyamıyorum bugün gezeriz biraz.. annemlere gitcez şimdi kahvaltı yapıp :93:
herkese güzel bir gün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?