2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende 2 gun çkaledeym. 3. annem gelicek istanbuldan düğün var amcaoğlunun köyde.annem bizi alıck balımla annaneme babaanneme gidicez 2 gun kalcaz. ctesi akşamda istanbula gidicez anacığımla yaşasınnnnnnnnnnnnn

kızlarrrr dün ani bi kararla Alanya'ya gittik eşimin abisinin bi işi varmış beraber gidelim dediler akşama doğru atladık arabay gittik. gece orda kaldık sabah da denize girdik Dim Çayı'na uğradık az önce geldik daha eve baya yorucuydu gece doru dürüst uyuyamadık eşimle abisi taa 5 gibi geldiler biz de yaım yamalak uyuduk eltimle Zaten sabah da erknden denize gittik uyku falan hak getire yani (( her şeye rağmen bi günlük de olsa güzeldi ön tatil oldu bizim için
Güya bugün temizlik yapıcaktım yalan oldu yaaaa. Artık 2.gün yaparım o gün eşim çalışıyor gelen giden de olmaz.

nigar benim de aklımda o banyo fayansı oyma işi bi haftadır bayramdan öncce yapim diodum kısmet olmadı ama şimdi gidip yapıcam walla çok gözüme batıyor.

yazık ama kadına yaaaa insan annesine öyle şeyler söyler mi walla ayıp etmiş görümcen de!!!!!Sen yine de onu kötüleme ama cnm illa ki barışıcaklar bi gün sonra laf gelir gider sen kötü olursun. bayramda da barışırlar gibime geliyor sonuçta adı üstünde bayram yani anne kız küs olabilir mi hiç İnş. barışırlar da siz de accık kocişle başbaşa kalabilirsiniz

valla pek sanmıyorum cnm benim bayram yalan oldu...K.validem bizde kzıı aradı sabah b.kutlamak için soğuk konuştu pek alttan almaz gibi...görümcem malesef öyle umrunda olmaz kimse onun agresif biraz...kociiş çalışyo zaten..ben evdeyim yine temizlik yaptımm sıkıntıdan....

Merhabalar....

Herkesin bayrami müb. olsun nice bayramlaraa

seker tadinda bayram gecirmeniz umuduyla...........

Zafer Bayraminiz da kutlu Olsun !!

İyi bayramlar kızlar hepinizeee ancak girebildim yaaa (

Cnm yaaaa

üfff keşke yapılabilecek bi şey olsa şunları barıştırsan da kurtulsan

Ben de bugün bi iki bayram ziyareti yaptım kocişle. Akşama doğru eve geldik bi hışımla temizliğe giriştim ben de. Dünden banyonun fayanslarını falan ovmuştum zaten. Bugün de balkonları yıkadım yağmur leş gibi yapmış ( Evi süpürdüm sildim temiz dusun evciğim biz yokken :)

Şu tatil işi de bi muamma oldu ne zaman çıkıcamız tam belli diil. ya yarın akşam ya da perş. sabah çıkıcaz bakalım...Liste falan yaptım yanımıza alınacakları unutmayalım diye. yarın da valizleri hazırlayıp kıl tüy işlemlerine giricem

Herkesin bayramı kutlu olsun,nice bayramlara inşallah
K. validemlere gittik biz de bugün, eşimin babannesini yine hastaneye kaldırmışlar
ordan çıkınca hastaneye gittik elini öptük, mutlu oldu..
yarın da benim annemlere gitcez, şimdi kocişle oturuyoruz çay içiyoruz
çok yorulmuş kıyamam, zaten 3 gün izinli (
dişim de hala biraz şiş, üfff sinir oldum yaa
eşimin elini öptüm 50 tl harçlık verdi bana yaa uyuz daha çok bekliyodum ama neyse

Ayşam sabah saçlarımı yapıyorum eşim kral tv açmış Sıla - Kafa çalıyodu
"Açarız radyoyu yol nereye biz oraya "
ehe Ayşaların tatil planını anlatıyo diye geçti aklımdan
eşim de sen ne gülümsüyosun kendi kendine diyo

günaydın kızlarrrrr

bizde dün annemler k.valideler babanler bikaç büyük, öyle geçti

nektarrr bende muzurluk yapıp öptüm eşimin elini :) güldüüüü:))) o da çıkardı 50 tl verdi :)) aslında ben harçlık için yapmamşıtım muzurluk olsun diye öptüm :) oda harçlık verdi sevindirik oldum

şimdi yataktaym kociş markete gitti, bugün kahvaltı ondan öğlende izmir e gidicez eşimin amcasını havaalanına bırakmaya dedesiyle :) ordanda benm amcalara uğrucaz bayramlaşmaya :) çok sevindirikim

yarında akçay da hasanboğuldu diye biyer var oraya pikniğe gidicez eşimin teyze kızı +kocası+bebesi geliyo ankaradan ...
ertesi günü de işteyim

c.ertesi de ablamın düğün alışverişine gidicez :)
bütün haftanın özetini yaptım belkim buhafta giremem bidaha...

zuzuşş tatilinin güzel geçmesine çok sevindim canımm

regl oldum ben sabah yaa 5 gün önden geldi, eşimin de morali bozuldu plaj, kum felan hayallerim uçtu gitti tabi
annemlerle 2 gün 1 gece yazlığa giderim diyodum eşim işe başlayınca ama olmiycak
onlar gider, yine de gel giyo annem ama ıhh denize giremeyince napim orda.. oturur evde kitap okurum.. arkadaşlarımla buluşurum belki..
arife günü hem temizlik yapıp 570 sayfa okumuşum, şimdi kociş evde okuyamıyorum bugün gezeriz biraz.. annemlere gitcez şimdi kahvaltı yapıp :93:
herkese güzel bir gün diliyorum

OHh ne güzel gez zuzucan gez

Hasanboguldu güzel bir yerdir gitmedim ama annemlerde gecen hafta gitmis ayaklarin sularin icinde yemek falan yeniliyormus.

bende ins. seneye

iyi gezmeler.........

selammm

Üzüldüm regl. olmana ( neyse saglik olsun baska türlü tadini cikar bos ver.

Bende bugün bir arkadasa ugrayacam esim calisiyor 9 dan once gelmiyor + pazar günleride calisiyor. Bir tek dün izinliydi onda da alisverise gittik birkac pantolon ve bluz aldim sonra kaynanamlara gittik ondan sonra yine evdeydik

selam...............

:92::92::92::92::92::92::92:

Hadi Gelin artikkkkkkkkkkk

:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…