2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlarrr, ya ben dün ne zaman girmeye çalışsam sitede bakım var dedi. giremedim bir türlü.

sinemcim geç oldu biraz ama doğum günün kutlu olsun, tüm sevdiklerinle ve bebişinle nice mutlu yıllara.

nigarım inşallah eşin daha iyi, çalışma saatleri daha düzenli bir iş bulur. gerçekten çok zor çünkü bu kadar geç gelmesi. insanın evinin düzeni kalmıyor. benim eşim de bazı aylarda hep geç geliyor ordan biliyorum. Allah yardımcınız olsun.

fotoları ayarladım kızlar, şimdi albümde, sıcak sıcak

Son düzenleme:

Sanada tesekkürederim Balimmm

Tesekkür ederim Cicegim...

Slm kızlar nasılsınız ben geldim gündüzleri giremiyorum çünkü işe başladımm fatura tahsilatçısı oldum :)) bilgisayarımda internete giremiyorum sadece programı çalıştırabiliyorum internetle.
Ben girmeyeli herşey değişmiş smilelar da yok olmuş beğen butonuda. Fırsat buldukça girerim artık akşamları. Önümüzdeki pazarda evlenme yıldönümümüz ne hediye alcağımıda bilmiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

Hepinizi öptüm görüşürüzzz (burda öpücük atan smile yaptım :))

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr,
tatilde bitti bizimki çoktan bitmişti zaten
zeynepcim çok sevindim iyiymiş bebeğin dikkat et sende..
nigoşum valla gidemedim doktora çünkü hep tatillerdi kaldm öle arada oluyo böle inşallah çok sık tekrarlamaz
hadi nerdesiniz bakalım..

günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun ..geçmişi az çok okudum..dilekcim fotolarına baktım hepsi çok hoş çok yakışıyosunuz sinemcim geçmiş doğum günün kutlu olsunbolcum geçmiş olsun canım dikkat et kendine az kaldı göbik baya büyümüş faceden gördümyarenaycım tatilinin güzel geçmesine çok sevindim fotolarına baktım izmir sana yaramış..nigarcım geçmiş olsun diş ağrısı zor eşinin işten çıkma durumu varmış sanırım inşallah daha raha ve çalışma saatleri düzenli bi iş bulur..elfimmumarım senin tatilinde hoş geçmiştir canım..zuzu siz arabamı aldınız tam anlamadım:44:
kızlar benim tatilim çok hoş geçti ne ara 8 gün bitti anlamadık baya gezdik dinlendik eğlendik..kayseri çok serindi yayla gibigeceleri serin serin yatmak süperdi buraya geldik yine çok sıcakklimaya bağımlı yaşamak berbat bişe

Günaydın herkese

özge, yeni işin hayırlı olsunn :))
Yarenim, fotoların harika.. güzel bir bayram tatili olmuş belli ki :))
bolcum, tekrarlanırsa mutlaka git kontrole ihmal etme :))

bizim işbaşı saatlerimiz normale dönmemiş, ben 8:30 sanıyorum yine 8-19:00 olucakmış
sanırım cumartesi tatil yine, sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
güne çok keyifli başladım, servisi kaçırmamla moralim bozuldu biraz ama kimse bişi demedi 45 dk geç kalmama

Yoğun olucaz biz bugün, ara ara bakarım )

kızlarrr günaydın;

nigarcım foto yorumlarını okudum valla sevindirik oldum
sabah sabah ii geldi eşinin iş değişikliği düşünçesini okudum umarım uygun bişiler bulur da gece yarılarına kadar yalnız kalmazsın
ben eşim 10-11de gelio die üzülüoum seninki daha geçmiş

zeynepcimmmm;
nasılsın, bebiş nası umarım bi problem yoktur

yarenayy;
fotolara birazdan bakcam

sinemcim;
doğum günü detayları yok mu

elfi senin yorumlarına teşekkür ederim

Teşekkür ederim Fundacım, senin de geçmiş bayramın kutlu olsun, bayramlaşamamıştık biz senle :))
tatilinin güzel geçmesine de çok sevindim :)

Dilek inş canım, bugün bi iş görüşmesi var bakalım.. inş süper geçer..
normalde benim eşim de 10-11 arası geliyodu..ama artık öyle olmiycakmış son 1 aydır çok esnek oldu çalışma saatleri..ki ben 10-11 de gelmesinden de şikayetçiydim

olsun canım ramazan geçti stres gerginlikler bittibenim kırgınlığım yok sana karşı

Son düzenleme:
ayy nektarım zor valla inşallah istediği gibi bir iş bulur eşin..

fundam sorma burada hala yanıyo klimasız yatamıyoruz kışı sevmem normalde bu sene kışa hasret kaldm resmen bazen klima çalışırken bile terliyorum hamile olunca dahada yanıyo insan sıcakta bi srinleseydi hava..bu arada sevindm tatilinin ii geçmesine cnm.
yarenim resimlere bakamdım daha bakıcam mutlaka:)

canım insan sıcakta gergin oluyo bunalıyo serin yer gibisi yok vallabiz adanaya gidecektikde gezmeye arkadaşım dediki ora yanıyo dedi ekim gibi gidelim dedi bakalım artık maraşla antepi gezdik dün maraşta hoş küçük şirin bi şehir ilçeleri çok güzel yemyeşil.. ilçelerini çok gezemedik merkezi gezdik antepi zaten ezberledimama seviyorum sen gitmiştin dimi

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım iyiyim bi problem yok şuan ilaçlarımı alıyorum dinleniyorum kanamamda kesildi cuma günü gideceğim doktora işallah iyidir bebeişim

Günaydın kızlar umarım herkesin tatili güzel geçmiştir. Gerçi yorumları okudum evdeykende yazdım yetişebildiğim kadar. Kötü geçen yok

Benim sessiz sakin geçti bol bol uyudum.

herkese günaydın

fundam hoşgeldin seninde geçmiş bayramın mübarek olsun ne güzel tatilin güzel geçmiş

herkese günaydın

fundam hoşgeldin seninde geçmiş bayramın mübarek olsun ne güzel tatilin güzel geçmiş

teşekkür ederim zeynepcimgeçmiş olsun canım buarada korkma inşallah iyidir bebeğinevet canım güzel geçti insan ailesinin yanında daha bi mutlu oluyo

bencede canım şu ara hiç tavsiye etmem adanayı:)ekim ii olur..
bizde antepe gidecektik,antakyaya falan hamile oldm araya bişeler girdi hep gidemedm ne yazıkki artık kızımızla kısmet olursa inşallah istiyorum:)

teşekkür ederim zeynepcimgeçmiş olsun canım buarada korkma inşallah iyidir bebeğinevet canım güzel geçti insan ailesinin yanında daha bi mutlu oluyo

sağol canım cuma günü gittim kanama olmasına rağmen bebeğim iyi şükürler olsun evdeyim istirahat ediyorum zaten tabiki aile gibi olmuyor bambaşka bişe o

bencede canım şu ara hiç tavsiye etmem adanayı:)ekim ii olur..
bizde antepe gidecektik,antakyaya falan hamile oldm araya bişeler girdi hep gidemedm ne yazıkki artık kızımızla kısmet olursa inşallah istiyorum:)

adanayı çok beğeniyolar bende merak ediyorum burda bi arkadaşla tanışmıştım gitmeden kız adanada kalmış çok güzel diyo onlarla gidicez inşallah ..bolcum kızınla hayvanat bahçesine gidersiniz daha hoş olur antepteki hayvanat bahçesi çok büyük güzel gezilmeye değecek yerler var tavsiye ederim..antakyayı bende merak ediyorum aslında yakın gidilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…