evet canım yaa 2 ayda bir en azından boyatmam gerekecek.. birde ben her gün yıkadığım için saçımı çok çabuk akacak ama napim heveslendimayy ben onun rengini çok beğeniyorum sanada gider bence kullanmak zor o rengi ama çünkü çabuk soluyo sürekli boya istiyo ama değişiklik insana ii geliyo bende istiyorum ama dur bakm ayy bu hamilelikle beraber beyaz doldu saçlarım belki izne ayrılınca boyatırım bende..
sarı saça ben bir defa boyattım bir daha tövbeZor bi saç rengi sürekli bakım yaptırmak zorundasın. Çabuk akar ayda 1 boyatman gerekir bencee
Eşimle küçük sırları izliyorduk öyle eski bölümlerden. Saçımı su (sinem kobal) gibi yapmamı istiyor
evt cnm aynen öyle çalışınca daha zor bide benimkini biliyon okadar laf yemiştim bayılacak gibi geziyodum ama ona kendimi ii göstermek zorundaydım valla zor işler imkanın varsa tabi çalışmaman daha ii daha rahat geçirirsin şu dönemler hele okadar zorlanıyorumki anlatamam ama mecbur geliyorum işte..
geçmişi okuya okuya geldimNe güzel herkes dönmüş, eski formumuza kavuşmuşuz
Bizim bina taşınıyor. Atölye kısmını bitirdiler gibi. Bugün ve yarın burdayız ama diğer günler ofisi de taşıyacakmışız. çok giremeyebilirim bu aralar
Herkesin tatiliinin güzel geçmesine çok sevindim. Buraya gelirken çok buruk hissettim kendimi. Iyi ki sizler varsınız kızlar
canım taşınmak zor bişey allah kolaylık versin ..bende hatta gelirken arabada ağladımsende iyiki varsın canım
herkese selammmmmmmm
Nasilsiniz Kizlar ??
ben de annemden ayrılırken ağladım, tabii o da ağladı. inşallah seneye bayramda burda, kendi evimizde olcaz diye diye avuttuk kendimizi de öyle geldik
selam canım. biz iyiyiz sen nasılsın? yok mu doğum gününden foto?
ben de annemden ayrılırken ağladım, tabii o da ağladı. inşallah seneye bayramda burda, kendi evimizde olcaz diye diye avuttuk kendimizi de öyle geldik
selam canım. biz iyiyiz sen nasılsın? yok mu doğum gününden foto?
açılışı kuru fasulyeyle yaptık yani, bu sıcakta
aynen,kurufasulye pilav
pazartesileri zaten %70 kuru fasulye yada nohut oluyor burda
aylık listeyi aldım 19.09. a etli barbun yazmışlar zuzu geldi aklıma
Bugün benim Dogum Günüm !
:118::118::118:
:130:
sağol canım evet allahtan bebişime bişe olmamış 1hafta istirahat verdi bunun çözümü tek istirahat dedi ilaçta versem sende bitiyo dedi dinleneceksin ilk 3 ay bu risk var dedi evin içindeyim yatıyorum yemek zamnı yemek yiyorum yatıyorum başka bişe yapmıyorum raporu müdüre söyledim pek hoşuna gitmedi ama yapacak bişe yok doktor gerekirse yine vericem dedi nasıl olur bilmiyorum işede gitsem arkadaşlar izin kullanınca 12 saat çalışıyoum yine yoruyor büyük ihtimal çıkıcam işten eşim istemiyor dinlen diyor sağlığından önemli değil diyor vücutta yorgun olunca 1hfta dinlensen işe başlayınca yine yorluyosun zaten 4 aylıkken falan çıkarım diyodum erken çıkayım bişe olmaz bebeğime bişe olmasında gerisi gözümde değil iş bulurum yine bize due edin
pazartesileri zaten %70 kuru fasulye yada nohut oluyor burda
aylık listeyi aldım 19.09. a etli barbun yazmışlar zuzu geldi aklıma
zuzu nerde güya foto ekleyecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?