2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet canım yaa 2 ayda bir en azından boyatmam gerekecek.. birde ben her gün yıkadığım için saçımı çok çabuk akacak ama napim heveslendim kendim boyasam tutturamam ama kuaföre gitcem bakalım, üff bu hafta sonu kotonda beğendiğim deri kırmızı ceket-montu alıcaktım saç olayı da epey tutacak bakalım napıcam

sarı saça ben bir defa boyattım bir daha tövbe saçı çok yıpratıyo

evet iş eve geliyosun evde işle uğraşyosun evet biliyorum canım allah bildiği gibi yapsın onu kışın çıkarım diyodum erken oldu şükürler olsun idare ederiz 2kişi çalışınca daha iyi oluyor ama nasip böyleymiş

geçmişi okuya okuya geldim ne güzel herkes dönmüş, eski formumuza kavuşmuşuz

bizim bina taşınıyor. atölye kısmını bitirdiler gibi. bugün ve yarın burdayız ama diğer günler ofisi de taşıyacakmışız. çok giremeyebilirim bu aralar

herkesin tatiliinin güzel geçmesine çok sevindim. buraya gelirken çok buruk hissettim kendimi. iyi ki sizler varsınız kızlar

canım taşınmak zor bişey allah kolaylık versin ..bende hatta gelirken arabada ağladımsende iyiki varsın canım

canım taşınmak zor bişey allah kolaylık versin ..bende hatta gelirken arabada ağladımsende iyiki varsın canım

ben de annemden ayrılırken ağladım, tabii o da ağladı. inşallah seneye bayramda burda, kendi evimizde olcaz diye diye avuttuk kendimizi de öyle geldik

herkese selammmmmmmm

Nasilsiniz Kizlar ??

selam canım. biz iyiyiz sen nasılsın? yok mu doğum gününden foto?

Selammm

bende iyiyim tsk.

Yok Fotograf canim

Zaten esim ogün 7,30 da geldi bir demet cicek almisti dus aldi yemek yemege gittik Yunan resturantina geldik foto.mak. yanima almamistim

çok zor gerçekten yarencim ben annemlere yansıtmamak için onların yanında ağlamadım arabaya binince çok ağladım sonra eşim beni gezdirdi iyi geldi kafam dağıldı

Son düzenleme:
dilek fotolarını beğendim :)

funda sen foto ekledinmi sanada baktım albüm yok...bolbol pozitiflik yükleseydin kendine :) ne iyi oldu dimmi

yarenim yorumlarımı yazdım canımcıımmmm senin adına çok sevindirik oldum ..

ımm geçmişi okuyamadım mazur görün bugün kafam kazan gibi taa sabahtan
ama nektar galiba eşin yeni iş arıyor, hayırlısı olsun canım inşallah içinize sinen bi iş bulur

enkiiii bebişinin iyi olmasına çok sevindim tatlım maşallah Allah 'ım korusun

bolcum sende doktora gidememişsin iyimisin şimdi, gene oluyormu :18:

Kızlar benim eşim gece hiç uyuyamadı ya. O kadar tatilden sonra, yorgunlukta yok tabi uyku tutmadı.. bugünü nasıl geçecek.. Ben hala horul horul uyudum :))

geldimmmm...

bu aralar böyle, bi ceee diyip kaçıyorum. taşınma işlerinden falan karışık ortam biraz.

fundam ve nigarım valla hazır yemek bulsam öğlenleri hiç birşeye sesim çıkmaz. o kadar iyi anladım ki kıymetini.

eşimle konuştum az önce. o bugün işbaşı yaptı. diyo ya tatil yaramıyor ya da çalışmak. kendime gelemedim daha. dedim çalışmak iyi gelmiyordur, bende öyle oluyor çünkü

evet fundam senden de bekliyoruz fotoları. anlaşılan en çok gezenlerimizden biri sensin, bir de ayşam var sanırım. bakalım o ne zaman dönecek aramıza

Bugün benim Dogum Günüm !

:118::118::118:

:130:

canım geç oldu ama nice senelere .....

senin ve bebişinin sağlığı daha önemli canım...
ilk 3 ay çok önemli

pazartesileri zaten %70 kuru fasulye yada nohut oluyor burda

aylık listeyi aldım 19.09. a etli barbun yazmışlar zuzu geldi aklıma

zuzu nerde güya foto ekleyecekti

burdayım canım....elbisemi bayramın ilk günü giydim foto çekmedim..ama evde ayrıca giyip çekerim...
ben şöle yapsam ablamın düğünden sonra ekleyim toplu olaraktan ,olurmuuuu

buarada fıunda araba almadık ,nerden çıkardın :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…