adanayı çok beğeniyolar bende merak ediyorum burda bi arkadaşla tanışmıştım gitmeden kız adanada kalmış çok güzel diyo onlarla gidicez inşallah ..bolcum kızınla hayvanat bahçesine gidersiniz daha hoş olur antepteki hayvanat bahçesi çok büyük güzel gezilmeye değecek yerler var tavsiye ederim..antakyayı bende merak ediyorum aslında yakın gidilebilir
ayy bende haftasonu onu diyodum valla koca adanada bi hayvanat bahçesi yok istiyorum gitmeyi inşallah allahım o günleri göstersin bize canım..
antakyada harbiye diye bi yer varçok övüyolar yemekleride çok güzelmiş zaten antakya yemekleri meşhurdur fırsatınız varken gidin canım bencede:)
benim de yok, Yarenin dediği gibi "en çok fundayı özledin, izinden dönmesini sabırsızlıkla bekledin.. noluyo şimdi size" evet gerçekten ne oluyo? niyeyse hep ikimiz geriliyoruz, korkuyorum walla artıkolsun canımramazan geçti stres gerginlikler bitti benim kırgınlığım yok sana karşı
Teşekkür ederim Fundacım, senin de geçmiş bayramın kutlu olsun, bayramlaşamamıştık biz senle :))
tatilinin güzel geçmesine de çok sevindim :)
Dilek inş canım, bugün bi iş görüşmesi var bakalım.. inş süper geçer..
normalde benim eşim de 10-11 arası geliyodu..ama artık öyle olmiycakmış son 1 aydır çok esnek oldu çalışma saatleri..ki ben 10-11 de gelmesinden de şikayetçiydim
benim de yok, Yarenin dediği gibi "en çok fundayı özledin, izinden dönmesini sabırsızlıkla bekledin.. noluyo şimdi size" evet gerçekten ne oluyo? niyeyse hep ikimiz geriliyoruz, korkuyorum walla artık
eşime bile diyorum bayram boyunca "biz Fundayla küstük" o da "tamam aşkım kaç kez söyliycen" modunda nasıl etkilenmişsem..
Nektarcım eşinin iş durumu kötü olmuş.Sende sevinmiştin işyerini devredince erken gelecek diye. Ama tersi olmuş galiba. İnşallah iyi bir iş bulabilir canım
inşallah kızlar, dua edin bizenigarım işallah saatleri düzgün maaşıda iyi olan bir iş bulur eşin sende geceleri tek kalmazsn
ben de etkileniyorum işte, sevdiğim kişilerle küs olunca.. ben de kırdıysam özür diliyorumramazanda bende gergindim canım sende gereksiz şeylere patladık gereksiz yere kırdık birbirimizi neyse geçti çok şükür ben kendi adıma seni kırdıysam özür dilerimkıyamam bende söyledim eşime hani kk da nigar vardı ya diyorum ee ne olmuş dedi biz küstük dedim güldü burayı sanal olarak gördüğü için kendince daga geçti insan cidden etkileniyo ben o gün okadar üzüldümki annem bile sesin kötü geliyo ne oldu dedi
antep size kaç saatti canım bize 1 saat yakın kızınla gidersiniz daha keyifli olurbiz 2 saatte gezdik bitiremedik hayvanat bahçesini ..baya büyük vakit ayırıpta gezilmesi lazım ..inşallah canım ya gezmeyi çok seviyoruz bu ay biraz zor ama baya harcama yaptık limit bitti ama aklımda bulunsun harbiye inşallah gideriz
ben de etkileniyorum işte, sevdiğim kişilerle küs olunca.. Ben de kırdıysam özür diliyorumInşallah son olur küslük, kırgınlığımız en çok bunun için dua ediyorum şuan Topiğe hep buruk girdim tatil boyunca :/
..
Kızlar hafta sonu saçımı boyatıcam "seni bana yazmışlar" dizisindeki zeynep gibi nasıl olur bana sizce?
biraz da kestiricem, çok sıkıldım ki hep aynıinşallah canımvalla güzel olur sanırım nigar değişiklik olur bende düşündüm bayramdan öncede tam olarak nasıl istediğimi tarif edemedim kuaföre
sedacığım bişe sorucam sana senin mide bulantıların ne zaman başladı başlamıştı bende yoktu ama 2-3gün önce başladı sabahları daha yoğun ve bişe yemeden bile sürekli gaz çıkarıyorum çubuk kraker yiyorum ama bazen o bile mide bulandırıyor başak ne yapılabilir
biraz da kestiricem, çok sıkıldım ki hep aynı(
brezilya fönü de düşünüyorum 1 ay sonra, o zaman tekrar boyatırım
azcık kendimle ilgilenim yaa, işte de bişi giymek gelmiyo içimden
topuklu giymiyorum çoktandır takıyorum babetleri çıkıyorum..
dün bayram için aldığım yeşil ipek-saten pantolonumu topuklu ve portföy hazırladım bugün için
sabah yine kot-gömlek-bez çantamı giydim çıktım
niye böyle oldum ben :26:
ben de etkileniyorum işte, sevdiğim kişilerle küs olunca.. ben de kırdıysam özür diliyorumİNŞALLAH son olur küslük, kırgınlığımız en çok bunun için dua ediyorum şuan topiğe hep buruk girdim tatil boyunca :/
..
kızlar hafta sonu saçımı boyatıcam "seni bana yazmışlar" dizisindeki Zeynep gibi nasıl olur bana sizce?
biraz da kestiricem, çok sıkıldım ki hep aynı(
brezilya fönü de düşünüyorum 1 ay sonra, o zaman tekrar boyatırım
Azcık kendimle ilgilenim yaa, işte de bişi giymek gelmiyo içimden
topuklu giymiyorum çoktandır takıyorum babetleri çıkıyorum..
Dün bayram için aldığım yeşil ipek-saten pantolonumu topuklu ve portföy hazırladım bugün için
sabah yine kot-gömlek-bez çantamı giydim çıktım
niye böyle oldum ben :26:
cnm ben biraz ağır geçirdim 6. haftamda başladı ayy ogünleri hatırlamak istemiyorum o halde işe gelmek ölüm gibiydi benim için ben hiç bişe yiyemiyordum çubuk yada çizi günde 5-6 tane falan aç gezdim resmen çok kötü olunca hap istedim doktordan oda kusmanı önlüyodu yine yemek yiyemiyodum 3. aya kadar öyle devam etti sonra çok şükür ii oldum leblebi falan diyoalr ama ben ne denediysem hiçbişe kar etmedi valla çok kötü olursan sen hap al gaz olayı çok kötü zaten davemlı bir hazımsızlık,şişkinlik zor bi dönem cnm inşallah ağır geçirmezsin..
insan başına gelmeyince anlamıyor canım hep derdim nasıl bişe yiyesi gelmez insanın diye ama gerçenten gelmiyor çok sevdiğin bişe olsa bile .artık bişe fayda etmezse hap isterim .işte çok zor olur benim iş hayatım bitti artık.eşim patrona müdürüme söylemiş durumu müdürüm 1hafta ederiz demiş ama doktorr gerekirse yine istirahat vericem dedi yada ara ara rapor vericem dedi bizim iştede sezon şimdi o insanlarada sebep olamam izinden sonrada arkadaşlar izin kullanıcak kahvaltıya yardım ediyorum ister istemez valizleri alıyorum koşuşturuyorum eşimde illa bırak dinlen dedi bendeb önce davranmış hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?