zuzu hanım önce bi sen eklede ben eklerimdilek fotolarını beğendim :)
funda sen foto ekledinmi sanada baktım albüm yok...bolbol pozitiflik yükleseydin kendine :) ne iyi oldu dimmi
yarenim yorumlarımı yazdım canımcıımmmm senin adına çok sevindirik oldum..
ımm geçmişi okuyamadım mazur görün bugün kafam kazan gibi taa sabahtan
ama nektar galiba eşin yeni iş arıyor, hayırlısı olsun canım inşallah içinize sinen bi iş bulur
enkiiii bebişinin iyi olmasına çok sevindim tatlım maşallah Allah 'ım korusun
bolcum sende doktora gidememişsiniyimisin şimdi, gene oluyormu :18:
ekliycem canım ama çok foto çekmedim çektiklerimden eklerimgeldimmmm...
bu aralar böyle, bi ceee diyip kaçıyorum. taşınma işlerinden falan karışık ortam biraz.
fundam ve nigarım valla hazır yemek bulsam öğlenleri hiç birşeye sesim çıkmaz. o kadar iyi anladım ki kıymetini.
eşimle konuştum az önce. o bugün işbaşı yaptı. diyo ya tatil yaramıyor ya da çalışmak. kendime gelemedim daha. dedim çalışmak iyi gelmiyordur, bende öyle oluyor çünkü
evet fundam senden de bekliyoruz fotoları. anlaşılan en çok gezenlerimizden biri sensin, bir de ayşam var sanırım. bakalım o ne zaman dönecek aramıza
kız nigar yazmış zuzu arabanız hayırlı olsun diye yanlışmı okudum acaba:26canım geç oldu ama nice senelere.....
senin ve bebişinin sağlığı daha önemli canım...
ilk 3 ay çok önemli
burdayım canım....elbisemi bayramın ilk günü giydim foto çekmedim..ama evde ayrıca giyip çekerim...
ben şöle yapsam ablamın düğünden sonra ekleyim toplu olaraktan ,olurmuuuu
buarada fıunda araba almadık ,nerden çıkardın :))))
Benim de yarin misafirim geliyor öglen
Börek yapicam peynirli
Patates salatasi Baska ne yapsam ?
zuzu hanım önce bi sen eklede ben eklerimunuttum sanma bayramdan sonra ekliycektin evet canım çok iyi oldu ama şimdi gelip çalışmak berbat başım kazan gibi çok ağrıyo saat 6 olurmu bilmem
ekliycem canım ama çok foto çekmedim çektiklerimden eklerimeşim sağ olsun hiç foto çekmeyi sevmediği için foto çekemiyorum zorla çektiriyorum bende hala çalışma moduna giremedim 6 ya kadar burdayım kabus gibi:18:
günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun ..geçmişi az çok okudum..dilekcim fotolarına baktım hepsi çok hoş çok yakışıyosunuzsinemcim geçmiş doğum günün kutlu olsun bolcum geçmiş olsun canım dikkat et kendine az kaldı göbik baya büyümüş faceden gördüm yarenaycım tatilinin güzel geçmesine çok sevindim fotolarına baktım izmir sana yaramış ..nigarcım geçmiş olsun diş ağrısı zor eşinin işten çıkma durumu varmış sanırım inşallah daha raha ve çalışma saatleri düzenli bi iş bulur..elfimm umarım senin tatilinde hoş geçmiştir canım..zuzu siz arabamı aldınız tam anlamadım:44:
kızlar benim tatilim çok hoş geçti ne ara 8 gün bitti anlamadık baya gezdik dinlendik eğlendik..kayseri çok serindi yayla gibigeceleri serin serin yatmak süperdi buraya geldik yine çok sıcak klimaya bağımlı yaşamak berbat bişe
zuzuzuzuHayırlı oslun canım yeni arabanız
ben de evdeyken rejim yapsammı korkuyorum evdeyken kilo alıcam diye
gerçi sabah azıcık kıymalı-patatesli börek ve 1 kupa çay içtim daha da bişi yemedim..
şimdi de bir dilim kepekli ekmek ve peynir yicem.. Akşama da çorba içerim..
Bizim evin yanına kocaman bir park yapılıyo, spor aletleri, çay bahçesi olucak ama çok büyük olucak yürüyüş alanı olucakmış.. çok sevindim ben bu işe..
çalışmalar devam ediyor bakalım nezaman bitecek :)))))
inşallah bebeğim inşallah alırsınızMersiii fundacıımmm toplu eklimmmm
Valla yanlış okudun heralde ben görmedim nektarın öle yazdığını ,belkide yazmıştır bilmiyom:26:
Ama ağzından olsun kız, inşallah alırız bigün :)))
heee bayramın 2.günü izmire havaalanına gittik eşimin amcasını bıraktık, dönüşte honda bayisi vardı aklıma sen geldin kızzz, hatta her honda da sen geliyon fundaaaHemen tekrarlıyom o söylediğini :)))
fundacım biz anneme 91 model suziki alto otomatik vites aldık araba kullanmayı öğresin diye vitesli kullanamıyoda plakası zu olduğu için annem adını zuzu koydu
Sinemcim geçmiş doğumgünün kutlu olsun
Zeynepcim bebeğinn iyi olmasına çok sevindim allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
Dilekcim fotolar harika çok yakışıyorsunuz
Keşke eşimle tatile çıkıp biraz başbaşa kalabilsek acayip ihtiyacım var evin kalabalığı çok geriyor beni bu aralar doktora gitmeyi düşünüyorum hiç iyi değilim..annem bugün işe başladı bi anaokulunda velilerle ilgilenicek ...
Bide yarencim sana bişi sorucam ben şimdi halkla ilişkiler ve tanıtım okuyorum 2.sınıfta alan seçme gibi bişi oluyomuş bizde ya halkla ilişkilere devam ediyormuşsun yada reklamcılığa ben reklamcılık istiyorum grafik tasarım desleri filan oluyormuş ben ordan mezun olduğumda tam olarak napıcam bilmiyorum tasarım bölümünde mi olucam yaratıcı ekiptemi kafam karıştı senin hiç bi bilgin var mı yada şirkette benim bölümden mezun olan var mı:26:
Ay funda 6 ne ki ben 7 ye kadar burdayım aynen bende moda giremedim
evet netten baktımda çok sevimli bi arabasağol fundacım çok sevimli bi araba ve kullanması çok basit eşim banada veriyor arada park etmek için manevralara filn alıştırıyor arabayı bulllanmak çok keyifli ve basit oyuncak gibi küçücük zaten evin maskotu oldu kimse öteki arabalarımıza binmiyor kapının önünde yatıyo cee'd ve cerato nereye gitceksek altoyla gidiyoruz
Ay evet öyle anlaşılıyo funda:d
inş canm evet bayyaaa gezeriz hemde ,eşim çok sever gezmeyii
ben kaça kadar burdayım allah bilir adam şöförü gönderiyo erkenden git sen yoruldun diye 6 da çıkıyo oda hiçbiyere gittiği yok yani
zuzuşum saol cnm bugün iyiym gel git durumlar işte belli olmuyo hiiç
evet netten baktımda çok sevimli bi arabane güzel işte canım sende öğren iyi olmuş ne kadara aldınız
inşallah allah söyletti beni belkidebende gezmeyi çok seviyorum zuzuş ozaman az yakan bi araç alın tipli alın eşim tüplü demiyoda gıcıklığa tipli diyo
dikkat et canım, işte hep sıkıntı stres yorgunluk, böyle çıkıyor acısı
Evet tipli olur zaten, hep öyle bakıyo arabalara..ve demiştim ya cıvıc istiyor o da ...yada ben opel olsun diyom şöle ufak spor araba ama o bize gitmez annemlerle sığamayız :)))))
fundacım biz anneme 91 model suziki alto otomatik vites aldık araba kullanmayı öğresin diye vitesli kullanamıyoda plakası zu olduğu için annem adını zuzu koydu
sinemcim geçmiş doğumgünün kutlu olsun
zeynepcim bebeğinn iyi olmasına çok sevindim allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
dilekcim fotolar harika çok yakışıyorsunuz
keşke eşimle tatile çıkıp biraz başbaşa kalabilsek acayip ihtiyacım var evin kalabalığı çok geriyor beni bu aralar doktora gitmeyi düşünüyorum hiç iyi değilim..annem bugün işe başladı bi anaokulunda velilerle ilgilenicek ...
bide yarencim sana bişi sorucam ben şimdi halkla ilişkiler ve tanıtım okuyorum 2.sınıfta alan seçme gibi bişi oluyomuş bizde ya halkla ilişkilere devam ediyormuşsun yada reklamcılığa ben reklamcılık istiyorum grafik tasarım desleri filan oluyormuş ben ordan mezun olduğumda tam olarak napıcam bilmiyorum tasarım bölümünde mi olucam yaratıcı ekiptemi kafam karıştı senin hiç bi bilgin var mı yada şirkette benim bölümden mezun olan var mı:26:
zuzum, inş canım..
yarenim haklısın, şükretmek lazım aslında.. günde 4 çeşit oluyo bizim birini beğenmezsem diğerini yiyorum, doymasam da aç kalmıyorum şükür
Fundacımm araba konusunu karıştırmışsın, Aydanlar almış kayınvalidesine araba, plakasu "zu" muş adını zuzu koymuşlar
Elfiş ben de 7 ye kadar burdayımcumartesi izinliymişiz bu hafta ve haftaya galiba.. öff net bişi de söylemiyolar ki
Kızlaar, cuma günü başlayacak olan "Bir çocuk sevdim" dizisini izleyecekmisiniz? Fragmanı benim çok hoşuma gitti, film gibi yapmışlar, güzel olucak o dizi :))
nektar valla dizilere çok sarmak istmiyorum, oyüzden pek bakmıcam diye düşünüyorum...bitek seni bana yazmışlar ve öylebir geçr zmnki yi takip edicem
s.b.y. yi netten takip ediyom hep ablamın düğün bitene kadar tvden izleyemem :) pazarları dolu oluyom...
beğen butonu olmadan da bi eksik yaa site, bu tuhaf :26:
fotolar ablanın doğumuna kalmaz değil mi zuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?