2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu hanım önce bi sen eklede ben eklerimunuttum sanma bayramdan sonra ekliycektinevet canım çok iyi oldu ama şimdi gelip çalışmak berbatbaşım kazan gibi çok ağrıyo saat 6 olurmu bilmem
ekliycem canım ama çok foto çekmedim çektiklerimden eklerimeşim sağ olsun hiç foto çekmeyi sevmediği için foto çekemiyorum zorla çektiriyorumbende hala çalışma moduna giremedim 6 ya kadar burdayım kabus gibi:18:

kız nigar yazmış zuzu arabanız hayırlı olsun diye yanlışmı okudum acaba:26lur tembel seni topluca çek ama çok foto isteriz ona göre
Benim de yarin misafirim geliyor öglen

Börek yapicam peynirli

Patates salatasi Baska ne yapsam ?

çayamı geliyolar canım??

canım normalde pazartesi günleri bana çabuk geçerdi, bugün ilk defa bu kadar uzun geldi. bakalım iş moduna dönmemiz ne kadar vaktimizi alacak daha???

demekki bi ben böyle değilmişim bugün off sıkılıyorum katılın azcık kızlarda vakit geçirelim..sıkıntıdan saçımıda topladım

mersiii fundacıımmm toplu eklimmmm

valla yanlış okudun heralde ben görmedim nektarın öle yazdığını ,belkide yazmıştır bilmiyom:26:
ama ağzından olsun kız, inşallah alırız bigün :)))

heee bayramın 2.günü izmire havaalanına gittik eşimin amcasını bıraktık, dönüşte honda bayisi vardı aklıma sen geldin kızzz, hatta her honda da sen geliyon fundaaa hemen tekrarlıyom o söylediğini :)))

fundacım biz anneme 91 model suziki alto otomatik vites aldık araba kullanmayı öğresin diye vitesli kullanamıyoda plakası zu olduğu için annem adını zuzu koydu
sinemcim geçmiş doğumgünün kutlu olsun
zeynepcim bebeğinn iyi olmasına çok sevindim allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
dilekcim fotolar harika çok yakışıyorsunuz
keşke eşimle tatile çıkıp biraz başbaşa kalabilsek acayip ihtiyacım var evin kalabalığı çok geriyor beni bu aralar doktora gitmeyi düşünüyorum hiç iyi değilim..annem bugün işe başladı bi anaokulunda velilerle ilgilenicek ...
bide yarencim sana bişi sorucam ben şimdi halkla ilişkiler ve tanıtım okuyorum 2.sınıfta alan seçme gibi bişi oluyomuş bizde ya halkla ilişkilere devam ediyormuşsun yada reklamcılığa ben reklamcılık istiyorum grafik tasarım desleri filan oluyormuş ben ordan mezun olduğumda tam olarak napıcam bilmiyorum tasarım bölümünde mi olucam yaratıcı ekiptemi kafam karıştı senin hiç bi bilgin var mı yada şirkette benim bölümden mezun olan var mı:26:

zuzum, inş canım..
yarenim haklısın, şükretmek lazım aslında.. günde 4 çeşit oluyo bizim birini beğenmezsem diğerini yiyorum, doymasam da aç kalmıyorum şükür

Fundacımm araba konusunu karıştırmışsın, Aydanlar almış kayınvalidesine araba, plakasu "zu" muş adını zuzu koymuşlar

Elfiş ben de 7 ye kadar burdayım cumartesi izinliymişiz bu hafta ve haftaya galiba.. öff net bişi de söylemiyolar ki

Kızlaar, cuma günü başlayacak olan "Bir çocuk sevdim" dizisini izleyecekmisiniz? Fragmanı benim çok hoşuma gitti, film gibi yapmışlar, güzel olucak o dizi :))

nektar valla dizilere çok sarmak istmiyorum, oyüzden pek bakmıcam diye düşünüyorum...bitek seni bana yazmışlar ve öylebir geçr zmnki yi takip edicem
s.b.y. yi netten takip ediyom hep ablamın düğün bitene kadar tvden izleyemem :) pazarları dolu oluyom...

zuzuişte bunu okuyunca zuzular araba almış zannettim
inşallah bebeğim inşallah alırsınızçok kafiyeli ama dimicanım benim ya allah gönlünüze göre versin inşallah arabanız olunca bol bol gezersiniz zuzum

şimdi anladım canımhayırlı olsun canım annenin arabası

sağol fundacım çok sevimli bi araba ve kullanması çok basit eşim banada veriyor arada park etmek için manevralara filn alıştırıyor arabayı bulllanmak çok keyifli ve basit oyuncak gibi küçücük zaten evin maskotu oldu kimse öteki arabalarımıza binmiyor kapının önünde yatıyo cee'd ve cerato nereye gitceksek altoyla gidiyoruz

ay evet öyle anlaşılıyo funda

inş canm evet bayyaaa gezeriz hemde ,eşim çok sever gezmeyii

Ay funda 6 ne ki ben 7 ye kadar burdayım aynen bende moda giremedim

ben kaça kadar burdayım allah bilir adam şöförü gönderiyo erkenden git sen yoruldun diye 6 da çıkıyo oda hiçbiyere gittiği yok yani
zuzuşum saol cnm bugün iyiym gel git durumlar işte belli olmuyo hiiç

evet netten baktımda çok sevimli bi araba ne güzel işte canım sende öğren iyi olmuş ne kadara aldınız
Ay evet öyle anlaşılıyo funda:d

inş canm evet bayyaaa gezeriz hemde ,eşim çok sever gezmeyii

inşallah allah söyletti beni belkidebende gezmeyi çok seviyorum zuzuş ozaman az yakan bi araç alıntipli alıneşim tüplü demiyoda gıcıklığa tipli diyo

ben kaça kadar burdayım allah bilir adam şöförü gönderiyo erkenden git sen yoruldun diye 6 da çıkıyo oda hiçbiyere gittiği yok yani
zuzuşum saol cnm bugün iyiym gel git durumlar işte belli olmuyo hiiç

dikkat et canım, işte hep sıkıntı stres yorgunluk, böyle çıkıyor acısı

evet tipli olur zaten, hep öyle bakıyo arabalara..ve demiştim ya cıvıc istiyor o da ...yada ben opel olsun diyom şöle ufak spor araba ama o bize gitmez annemlerle sığamayız :)))))

sen benim kafadansın eşinde benim eşimin kafadan ben hep küçük araba istedim daha az yakar küçük araba hem daha sevimli falan diye eşim dediğini yaptı çok istiyodu honda bende kıramadım iyi dedim..iyikide küçük araba almamışışız pikniğe gittik kayseride annemleri kardeşimleri aldık anca sığdık küçük olsa hayatta sığamazdık ilerde çocuğumuz olur onun arabası puseti bilmem nesi derken küçük araca sığamayız bence sizde cıvıc alın süper biz çok memnunuz zuzum

Son düzenleme:

aydancım yanlış bilmiyorsam, sizdeki reklamcılık biraz daha işin müşteriyle ilgili olan bölümleri. tasarım programlarının sizin bölümde verildiğini sanmıyorum. çünkü tasarım genelde güzel sanatlar fakültesinde okutuluyor. Bu alanda reklam ya da halkla ilişkilere gereksinim duyan üretici firmalar, reklam mesajı, halkla ilişkiler etkinliği üreten ajanslar, mesaj ve etkinliklerin yer aldığı medya, mesajı ve etkinliklerin alıcıları yer alır. Bölümde, herhangi bir ürün, hizmet ya da markanın gereksinimi olan mesaj ve/veya etkinliği ortaya çıkarabilmek için araştırma, planlama, uygulama ve değerlendirme aşamalarında yer alan süreçlerin nasıl işlediğine yönelik kuramsal ve uygulamalı dersler bulunmaktadır. bak bölüm açıklamanda da böyle diyor. yani daha çok işin fikir kısmında oluyorsunuz anladığım kadarıyla. ama net bilmiyorum ben de.

nigarım ben de bu sene sadece ö.g.z ve muhteşem yüzyıl'ı yenilerden de sadece eğlenceli olanları izlemeyi planlıyorum. bu sene biraz tv'den uzaklaşıp kpss'ye vermek istiyorum kendimi.

fotolar ablanın doğumuna kalmaz değil mi zuzum

beğen butonu olmadan da bi eksik yaa site, bu tuhaf :26:

evet nekim ya bana da öyle geliyor aynı. daha önceden de yoktu, ne çabuk alışmışız meğer şimdi hepsinden alıntı yapmak zorundaymışım gibi hissediyorum kendimi:44::44:

evet canım sığamayız bizde kalabalığız :)

bakalım nasip...önce ev sonra araba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…