2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

iyi hadi korktuğu olmadı:)

..

günaydın kızlar, bol dikkat et canm yaa hep stresten sıkıyosun kendini ondan oluyo

Funda o Elif Şafak "Aşk" kitabı benim de kitaplığımda duruyo, okumadım bi de ben kalmışım okumayan o zaman
benim şuan okuduğum romanda zencilere oy kullanma hakkı tanıdıkları zamanı anlatıyor, diğer insanların onları kabullenmek istemeyişi felan.. roman tarzında ama.. ben tarihi kitaplara bayılıyorum ya

canım söyledin mi müdürüne ay sonu çıkacağını? ne dedi?

ayy o kitabı bende almıştım az bişe okudum sıkıldım bıraktım valla birde ben varım yani

geçende sormuştu yine nezamn çıkacan diye bende aylül sonunda demiştim burda doğuracan demişti tekrar konuşmadık zaten biliyosun cnm can atıyo beni göndermek için bişe demez sadece şu geri dönünce nolacak onu konuşmam gerek

listerine diğer gargaralardan çok çok farklı hakkaten reklamındaki gibi ağzının içinde patlama oluyo sanki koyu yeşil nanelisini aldım ben, diğerlerini bilmiyorum denemedim daha :))

Mutlaka alıcam canım

bu ay sonu allah izin verirse çıkacam canım sabırsızlıkla bekliyorum..

Müdür ne dedi peki?

sen yine ayın ortasında söyle canım, sonra gıcıklığı tutar yine yerine birini bulmam için niye önceden söylemedin felan der evet o geri dönüş olayını da konuş mutlaka, 4-5 ay sonra geri geliceksin kesin dimmi?

Aşk'ı okumayan ve okumamakta ısrar eden bir de ben varım kızlar. hala da düşünmüyorum okumayı, nedense o kadar popüler olmuş kitaplara biraz gıcığım var benim uzun zamandır ben de kitap okuyamıyorum doğru düzgün. geceleri yatarken yarım saat okuyabilirsem çok mutlu uyuyorum

herkes çok övdü o kitabı çok da merak ettim ama bi fırsat olmadı okuycam ama ..ne güzel işte genel kültürün artar değişik bi kitapmış bende çok seviyorum tarihi kitaplar ben bide psikoloji kitapları çok okurdum tek hayalim psikolog olmaktı kısmet değilmiş

listerine diğer gargaralardan çok çok farklı hakkaten reklamındaki gibi ağzının içinde patlama oluyo sanki koyu yeşil nanelisini aldım ben, diğerlerini bilmiyorum denemedim daha :))

evt bende tavsiye ederim çok güzel gerçekten sensodyne de ii ondan da memnunum

Elif Şafak "aşk" ı okudum ben peşinede Ahmet Ümit "bab-ı esrar"ı okudum. Çünkü resmen kitabın devamı gibi

Mevlana ve şemsi çok sevdiğim için tam bana göre kitaptı.

zuzum aşkın gözyaşları ne durumda. O da mevlana ve şemsi anlatıyor ve ben onları aşk ve bab-ı esrardan bildiğim için aşkın gözyaşlarını okurken hep bildiğim şeyleri okumuş gibi oluyorum ondan bitiremedim bi türlü

aslında ne kadar fazla kalsam okadar ii benim için sonrası için yani ama zorlanıyorum işte..
benim mutlaka gelmem gerekte bakalım o ne yapacak

topikçe o kitap bizi es geçmiş

sabahtan beri hiiiç telefon çalmadı, hayret şimdiye kadar bana yavaş yavaş gelmeleri lazımdı

Bende kitap okumayi cok seviyorum.

Canan Tan nin Iz adli kitabini okuyorum simdi güzel bir kitap.

Birde Gebelikle ilgili kitaplarim var onlari okuyorum

niye kızherkes çok övüyo benim eski çalıştığım iş yerinde fizyoterapist bi hoca vardı her tenefüste elinde düşüremezdi hatta diğer hocanındı kitap ikisi aynı anda okuyodu diğeri fotokopisini çekiyodu günde mesela 10 sayfa falan ..bende onları öyle heycanlı görünce kitabı çok merak etmiştim

Son düzenleme:
Neyse Sekerlerim benim cikmam lazim Bugün 1 tane dersim kaldi oraya gidiyorum.

Haftaya bugün de okul Aciliyor

Öpüldünüz........

bitirdim bayaa oldu canım :) 2.sini aldım ....dün gece bikaç satır okudum ama nedense ilki kadar heveslenmedim kitabı açınca

ben valla hiç kitap okuyamıoum :26:

üstelik kötü olan benim annem babam dizgici ve ev kütüphane gibi babam sığmadığı için benim eve de getirdi yarısını odanın biri kocaman gömme kitaplık ve kitaplardan oluşuo ama hiç okuyamıoum.
turgut özakman'ın ah şu çılgın türkler kitabını ve digerlerini babam dizmişti çok söledi oku die ilk 50 sayfa okudum ve kaldı
kendime çok kızıoum tv izlemeye vakit var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…