sen bi alemsin yaa
neyse yine eskiye döndünn Ateş Seni Çağırıooo
bizde biliosun tatilde ark evinde kalcaktık ailesi falan. Bide ayrı yataklarda yatcaktıkeşim gidelim otelde kalalım o zaman diodu ama bi gittik ev boş benimki bi rahatladı gider gitmez yapıştı hemen
Funda o Elif Şafak "Aşk" kitabı benim de kitaplığımda duruyo, okumadımbende şüpheleniyorum canımoo süper valla ne güzel kitap okuyanlara çok hevesleniyorum inşallah artık bende okumaya başlayacağım eskiden ne güzel okurdum daha ben elif şafak aşkı bile okumadım bi okumayan ben kaldım sanırım çok merak ediyorum..limon ağacı duymamıştım canım iyi oldu kitap alasım var görürsem inceleyip alıyım
iyi olmuş canım bol kitap dolar inşallah
canım söyledin mi müdürüne ay sonu çıkacağını? ne dedi?gnydn kızlarr,
ayy yine çarpıntım varya sabah aşım vardı sağlık ocağına gittim tansiyonumu ölçtü kadın 9 a 5 çıktı düşmüş biraz braz dinlen dedide nerde dinlenim uff şu ay sonu bi gelseydi böyle devam edecem heralde sürekli
Daha ne kadar çalışıcan canım ya .. Bir an önce izne çıksaysın keşke. Dikkat et kendine
Funda o Elif Şafak "Aşk" kitabı benim de kitaplığımda duruyo, okumadımbi de ben kalmışım okumayan o zaman
benim şuan okuduğum romanda zencilere oy kullanma hakkı tanıdıkları zamanı anlatıyor, diğer insanların onları kabullenmek istemeyişi felan.. roman tarzında ama.. ben tarihi kitaplara bayılıyorum ya
canım söyledin mi müdürüne ay sonu çıkacağını? ne dedi?
listerine diğer gargaralardan çok çok farklı hakkaten reklamındaki gibi ağzının içinde patlama oluyo sankikoyu yeşil nanelisini aldım ben, diğerlerini bilmiyorum denemedim daha :))
bu ay sonu allah izin verirse çıkacam canım sabırsızlıkla bekliyorum..
sen yine ayın ortasında söyle canım, sonra gıcıklığı tutar yine yerine birini bulmam için niye önceden söylemedin felan derayy o kitabı bende almıştım az bişe okudum sıkıldım bıraktım valla birde ben varım yani
geçende sormuştu yine nezamn çıkacan diye bende aylül sonunda demiştim burda doğuracan demişti tekrar konuşmadık zaten biliyosun cnm can atıyo beni göndermek için bişe demez sadece şu geri dönünce nolacak onu konuşmam gerek
funda o elif şafak "aşk" kitabı benim de kitaplığımda duruyo, okumadımBi de ben kalmışım okumayan o zaman
Benim şuan okuduğum romanda zencilere oy kullanma hakkı tanıdıkları zamanı anlatıyor, diğer insanların onları kabullenmek istemeyişi felan.. Roman tarzında ama.. Ben tarihi kitaplara bayılıyorum ya
Canım söyledin mi müdürüne ay sonu çıkacağını? Ne dedi?
listerine diğer gargaralardan çok çok farklı hakkaten reklamındaki gibi ağzının içinde patlama oluyo sankikoyu yeşil nanelisini aldım ben, diğerlerini bilmiyorum denemedim daha :))
sen yine ayın ortasında söyle canım, sonra gıcıklığı tutar yine yerine birini bulmam için niye önceden söylemedin felan derevet o geri dönüş olayını da konuş mutlaka, 4-5 ay sonra geri geliceksin kesin dimmi?
Aşk'ı okumayan ve okumamakta ısrar eden bir de ben varım kızlar. hala da düşünmüyorum okumayı, nedense o kadar popüler olmuş kitaplara biraz gıcığım var benimuzun zamandır ben de kitap okuyamıyorum doğru düzgün. geceleri yatarken yarım saat okuyabilirsem çok mutlu uyuyorum
aşk'ı okumayan ve okumamakta ısrar eden bir de ben varım kızlar. Hala da düşünmüyorum okumayı, nedense o kadar popüler olmuş kitaplara biraz gıcığım var benimUzun zamandır ben de kitap okuyamıyorum doğru düzgün. Geceleri yatarken yarım saat okuyabilirsem çok mutlu uyuyorum
Elif Şafak "aşk" ı okudum ben peşinede Ahmet Ümit "bab-ı esrar"ı okudum. Çünkü resmen kitabın devamı gibi
Mevlana ve şemsi çok sevdiğim için tam bana göre kitaptı.
zuzum aşkın gözyaşları ne durumda. O da mevlana ve şemsi anlatıyor ve ben onları aşk ve bab-ı esrardan bildiğim için aşkın gözyaşlarını okurken hep bildiğim şeyleri okumuş gibi oluyorum ondan bitiremedim bi türlü
bende kitap okumayi cok seviyorum.
Canan tan nin ız adli kitabini okuyorum simdi güzel bir kitap.
Birde gebelikle ilgili kitaplarim var onlari okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?