2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bitirdim bayaa oldu canım :) 2.sini aldım ....dün gece bikaç satır okudum ama nedense ilki kadar heveslenmedim kitabı açınca
Bana kitap tanıdık geliyor diye pek okumak istemiyorum ama yarımda bırakmam yani. 2 yi almıcam çünkü önce elif şafak iskenderi almalıyım. Çok seviyorum şu kadını yaaa

ben bundan sonra kitap okumaya ayırabileceğim her anı ders çalışarak geçirmeliyim kızlar. kpss için özellikle coğrafya ve matematik çalışmam lazım...

kızlarr alt tarafta sayfa numaraları var ya...yukarı diye buton var, onun yanında topiğin adı yazıyo hani..ordaki oku tıklayın ana sayfa gibi çıkıyo istediğin topiği ,topicten çıkmadan buluyon:) hoşuma gitti

Elif afak : Ke Yazlar
ELFİŞ ELİF ŞAFAĞI SEVİYORUM DİYODUN ŞU KÖŞE YAZISINI BEĞENDİM OKUMAK İSTERSEN

Tamam okuyacam sağol canım. Bu arada kitap fuarına baktım 12-20 kasım tarihleri arasında. İstanbulda olanlar tüyap a gidin. Ben hep gidiyorum şimdi eşime mesaj attım şu an müsait değil ama daha dün bahsettim ona ilgisini çekti. Orda daha indirimi oluyor hem.

Annemde aradı sakaryadalar. Kardeşimin kayıt işlemleri bitmiş. Artık ünv. li oldu. Hazırlık okuyacağı için bankaya gittiler bide onun için harç yatırmak gerekiyormuş. Birde yurt işide olursa süper olacak. Ama yedeklerde çıkmış yurt müdürü ile görüşecek annem.

3 bin liraya aldık canım

bizim atölye dedikleri derslerimiz var orda grafik tasarım filan var kafam karıştı onları görüncede o yüzden sordum canım açıklaman için teşekkürler

Bana kitap tanıdık geliyor diye pek okumak istemiyorum ama yarımda bırakmam yani. 2 yi almıcam çünkü önce elif şafak iskenderi almalıyım. Çok seviyorum şu kadını yaaa
bende elif şafağı çok seviyorum okumadığım bi mahrem kitabı kaldı en son iskenderi okudum kitabın kapağında erkek kıyafetleri giydiği için acaba dedim farklı içeriğe sahipmidir bu kitabı çünkü hep feminen bi yapıda işliyor kitabını çok zevkle okudum ama tipik elif şafak yani ve kitabın adı bence iskender olmamalıymış iskender karakteri aslında pembe ve esmaya göre daha pasif yine reklamını iyi yapmış elif şafak

bizimkilerde dün gece çıktılar yola ordalarmış şimdi kayıt için uğraşıyolar benim kardeşimde yurtta yedeklerde kalmış taa 1500 çıkmaz yani artık başka yurt bakacaklar onlarda apart yurtlar varmış inşallah çok pahalı değildir..

ayy 1500 çıkmaz tabii inş maddi duruma uygun güvenilir bi yer bulunur.
benim kardeşimin öle bi durumu olsa ben duramam onsuz biz hiç ayrılmadık yaa.
allah herkese sabır versin annelere babalara kardeşlere uzaklık gurbet çok kötü

peki en çok hangi kitabını beğendin canım

offf ortalıkta yapılacak iş yok. gezinemiyorum da. çok sıkılıyorummmmmm

Bizim 198 lerde. Çıkma ihtimali yüksek. Apart yurtlarda iyi ama bazılarında "abla" "abi" kavramları var sevmiyorum onları.

Aydancım ben bütün kitaplarını okumadım ama okumak istiyorum. Şimdilik yeni olanları kaçırmıyayım diyorum.

Bende en çok "Baba ve Piç" kitabını beğenmiştim. Kitabın sonunda şok etkisi yaratmıştı bende. Uzun süre aklımdan atamadım

peki en çok hangi kitabını beğendin canım

evet bende en çok baba ve piç i beğenmiştim aşk ta çok güzeldi ama baba ve piç çok daha etkileyiciydi ve pinhan elif şafağın en hoş kitaplarından biri...

Bizim 198 lerde. Çıkma ihtimali yüksek. Apart yurtlarda iyi ama bazılarında "abla" "abi" kavramları var sevmiyorum onları.

ayy valla bizede çok zor olacak anneme daha çok neyse artık bebiş gelecek artık oda onla oyalanır.inşallah öyle ortamlar olmaz cnm bizimki safın önde gideni allah korusun yanlış şeyler olmasın..

ayy valla bizede çok zor olacak anneme daha çok neyse artık bebiş gelecek artık oda onla oyalanır.inşallah öyle ortamlar olmaz cnm bizimki safın önde gideni allah korusun yanlış şeyler olmasın..

Okul ortamında açılıyorlar ya. Benim diğer kızkardeşimde çok saftı bu nasıl sakaryada tek başına okuyacak diyorduk. Sonra alıştı tek başına gidip gelmeyi öğrendi. 3. seneye giriyor. Diğer kardeşim daha girişken ama şanslı ablası önden gitti o da onun yolundan gidiyor. en azından deneyimli bi ablası var.

evet bende en çok baba ve piç i beğenmiştim aşk ta çok güzeldi ama baba ve piç çok daha etkileyiciydi ve pinhan elif şafağın en hoş kitaplarından biri...

pinhanın dili biraz ağırmış sanırım canım arapça ve farsça kelimeler fazlaymış zorlanabilirimben aşkın gözyaşlarını bile bitiremedim sıkıldım bıraktımdili çok ağır geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…