2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kitap muhabbeti sıktımı seni zuzumdün akşam ne vardı yemekte

evet biraz fransız kaldım ondan

dün akşam mangal vardı canım,eşimin teyze kızı falan vardı düğün cd sini izledik yaa :)) ay çok komik kendini sonradan izlemesi

ya kızlar bişe sorcam mermer nasıl parlatılır bi türlü parlatamıyorm banyoda lavabonun kenarı oluyoya ordaki mermerimi bileniniz varmı?

evet biraz fransız kaldım ondan

dün akşam mangal vardı canım,eşimin teyze kızı falan vardı düğün cd sini izledik yaa :)) ay çok komik kendini sonradan izlemesi
OO SÜPER BİZDE KAYSERİYE GİDİNCE 3 KERE PİKNİĞE GİTTİK MANGALA DOYDUMÇOK SEVERİMEVET YA İNSAN BİDE KENDİNİ SONRADAN İZLEYİNCE UTANIYO YANİ YAINDA BİRİLERİ VARSA
ben de çok sıkılıyorumm :121: :121:
SENDEMİ SIKILDIN CANIMEN İYİSİ KİTAP MUHABBETİNİ KAPATALIMBUGÜN BEN DÜNE GÖRE İYİYİM HAVADA DAHA SERİN
ya kızlar bişe sorcam mermer nasıl parlatılır bi türlü parlatamıyorm banyoda lavabonun kenarı oluyoya ordaki mermerimi bileniniz varmı?

HİÇ BİR FİKRİM YOK BOLCUM:26:Bİ GOOGLE SORALIM BAKALIM

sordumda cvp alamadım cnm:) açılmıyo seninkide

Mermer üzerinde ki lekelere göre, temizleme önerileri vede püf noktaları sizler için bu makalimzde Melek'lerim Hayid mermerleri temizleyin, kahvenizi alın ve gelin

1) Boyalı lekeler
Meyva, kahve, içki ve nikotin lekeleri içine birkaç damla amonyak katılmış çamaşır suyuyla ovuşturulunca yok olurlar Sonra duru suyla silmeyi ihmal etmeyin

2) Mürekkep lekesi
Birkaç damla amonyak ve % 20 oranında oksijenli su karışımıyla lekeleri ovun Kuruyunca mermerlerinizi yumuşak bir bezle parlatın

3) Yağ lekeleri
Mermer üzerindeki yağ lekelerini çıkartmak için benzin kullanın Ancak bu işi ateşten uzakta yapmayı sakın ihmal etmeyin
Sararan mermerler
Sabunlu suyla silin Sonra tuz katılmış limon suyuyla ovuşturun Durulatıp kurutun

4) Pas lekeleri
Oksalit asit pas lekeleri için birebirdir Bir kaşık oksalit asidi az miktardaki sıcak su içinde eritin Buna batırdığınız bir bezle lekeli yerleri ovun

5) Beyaz mermerler
Bol tuz ilave edilmiş limon suyuyla ovun Bir fanila parçasıyla parlatın

ozaman bizde böyle yaparız

tuz ruhu iyi olmamı:26:

...

funda bu akşamda sarımsaklıya lunaparka gidicez
çarpışan arabalara binicem hemde iki kereee:128:

tuz ruhu iyi olmamı:26:

...

funda bu akşamda sarımsaklıya lunaparka gidicez
çarpışan arabalara binicem hemde iki kereee:128:

sarımsaklı nasıl bi yer canımçarpışan araba bende severim ama diğer şeylere binemem yükseklik korkum var ondanmı bilmiyorum korkuyorum

tşk ederim cnm bunu okudumda ben parlatmayı arıyorum:)biraz daha bakim..

valla bende sıkıldm belimde ağrıdı koltukta oturmaktan..

tşk ederim cnm bunu okudumda ben parlatmayı arıyorum:)biraz daha bakim..

valla bende sıkıldm belimde ağrıdı koltukta oturmaktan..

FLOORDRESS M 600 CİLA

Mermer,traverten ,karo taş gibi kalsiyum karbonat içeren yüzeylerin parlatılmasında kullanılır.

Yüzeye nufuz ederek sert, çizilmeyen,son derece parlak bir yüzey oluşturur, kesinlikle kaydırmaz.

Kullanım miktadarı az ,dayanma süresi uzun ve bakımı kolay olduğu için çok ekonomiktir.

İlk uygulaması biraz zaman alıcı olmakla birlikte diğer cilalardan farklı olarak m-600 eskidiğinde, yıpranan kısımlar sökülmeden devamlı onarılabilir

sonunda buldum

şimdi nerede olmak isterdiniz kızlar???

ben şuan evimde, koltukta uzanmış türk filmi izlemek isterdim

aşkımla her zaman gittiğimiz balıkçıda olmak isterdim.. hamsi tava yemek isterdim, kalamar birde
ama gündüz değil akşam vaktiymiş masuscuktan

sarımsaklı nasıl bi yer canımçarpışan araba bende severim ama diğer şeylere binemem yükseklik korkum var ondanmı bilmiyorum korkuyorum

valla sarımsaklının bi lunaparkını seviyom :)
ama plajı süperdir,plaj sırf kum, deniz buz gibi :))

valla bende çarpışan araba ,elma kurdu başka binmiyom
geçen sene marianın eteklerimi ne var ya adı gelmedi aklıma hani hem kendi etrafında hem aşağı yukarı hemde etekle komple dönüyo ,aynı anda hem kendi etrafında hemde etekle kardeşimin zoruyla ilk defa bindim bi bağrış çağrış bende, indik benm saç baş dağılmış :)) bidaha binmem dedim, binmedim o ilk ve sondu:18:
benm salak kardeşim kamikazeye bilem biniyo ama bizimle gidince ben bindirmiyom, arkadaşlarıyla gidince biniyo hep

aşkımla her zaman gittiğimiz balıkçıda olmak isterdim.. hamsi tava yemek isterdim, kalamar birde

ımm valla şuan burda olmak istemediğim kesin de, bi düşüniimmm:44:

yalnız değilmişim bu konuda sevindim bende ona bi kere bindim ölüyorum zannettim çok korktum indim hala başım dönüyoduben bide fincanlar varya ona biniyorum

şuan yemyeşil önünden dere akan bi yerde eşimle beraber olmak isterdim sanırım bura olsa olsa karadeniz olursesiz sakin kafa dinlemek bide acıktım sanırım yemek yemek isterdim

yaaaaaa canım çektiiiii(

saol cnm:)

valla kızımı kucağıma almış sallanan koltukta göğsümde yatmasını isterdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…